Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Rio Ave.
    6'
    Rio Aves Aziz blåses av for offside på Estadio dos Arcos.
    7'
    Joao Pedro Loureiro da Costa
    Rio Ave angriper i Vila do Conde. Joao Pedro Loureiro da Costa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    10'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    14'
    Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos angriper i Vila do Conde. Kanya Fujimoto fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    15'
    Joca
    Rio Ave angriper. Joca får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    17'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Fabio Ronaldo Costa Conceicao (Rio Ave) avanserer forover på Estadio dos Arcos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Offside! Aziz (Rio Ave) er alene igjennom, men dommer Gustavo Correia ser at linjemannen er oppe med flagget.
    22'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Tidjany Chabrol
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio dos Arcos.
    24'
    Rio Ave angriper, men Aziz vinkes av for offside.
    25'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    25'
    Gustavo Correia tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Tidjany Chabrol sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for Rio Ave FC!
    Rio Ave FC 1 - 0 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Joao Rafael Brito Teixeira
    Målgivende: Joca
    Mål! Rio Ave tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Joao Rafael Brito Teixeira på Estadio dos Arcos. Flott spill fra Joca før målet.
    30'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    I Vila do Conde har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Sjanse til Gil Vicente Barcelos! Tidjany Chabrol er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    38'
    38'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Rio Ave like utenfor Gil Vicente Barcelos-området.
    40'
    Carlos Alexandre Reis Pinto
    Dommeren gir Carlos Alexandre Reis Pinto (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    40'
    Straffe til Rio Ave FC
    43'
    Rio Ave FC scorer på straffe!
    Rio Ave FC 2 - 0 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Aziz
    Mål! Aziz øker Rio Aves ledelse til 2-0 etter et straffespark på Estadio dos Arcos.
    43'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Maxime Dominguez
    Ut: Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Maxime Dominguez.
    46'
    Inn: Ze Carlos
    Ut: Carlos Alexandre Reis Pinto
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Carlos Alexandre Reis Pinto med Ze Carlos.
    46'
    46'
    Frispark Rio Ave.
    47'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio dos Arcos.
    48'
    I Vila do Conde slår Maxime Dominguez en corner fra høyre.
    51'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Gil Vicente Barcelos fosser forover og Pedro Miguel Amorim Pereira Silva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    51'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Rio Ave.
    52'
    54'
    Gil Vicente Barcelos angriper i Vila do Conde, men blir avblåst for offside.
    56'
    56'
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio dos Arcos.
    57'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    58'
    Martim Carvalho Neto
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Gustavo Correia.
    58'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    60'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Andre gule kort til Gil Vicente Barcelos
    Utvisning! Dommer Gustavo Correia sender Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) av banen etter to gule kort.
    61'
    Spillet på Estadio dos Arcos er stoppet midlertidig fordi Mateo Tanlongo ligger nede.
    62'
    Rio Ave slipper å klare seg uten Mateo Tanlongo som kommer tilbake på banen i Vila do Conde.
    63'
    Rio Ave FC 3 - 0 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Joca
    Målgivende: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Mål! Joca øker ledelsen til 3-0. Fabio Ronaldo Costa Conceicao var nest sist på ballen.
    63'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Rio Ave FC blir stående
    65'
    Marios Vroussay
    Rio Ave avanserer forover i Vila do Conde. Marios Vroussay avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Jesus Abdallah Castillo Molina
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt tredje bytte. Kanya Fujimoto erstattes av Jesus Abdallah Castillo Molina.
    71'
    Inn: Felix Correia
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Felix Correia, mens Martim Carvalho Neto tar plass på benken.
    71'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Adrien Silva
    Ut: Marios Vroussay
    Bytte for Rio Ave. Adrien Silva kommer inn for Marios Vroussay på Estadio dos Arcos.
    72'
    Inn: Umaro Embalo
    Ut: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Luis Carlos Batalha Freire gjør dagens andre bytte i Vila do Conde, når han tar ut Fabio Ronaldo Costa Conceicao og setter inn Umaro Embalo.
    72'
    73'
    75'
    76'
    77'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Dommer Gustavo Correia viser Joao Pedro Loureiro da Costa (Rio Ave) det gule kortet.
    77'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Joao Rafael Brito Teixeira
    Rio Ave bytter ut Joao Rafael Brito Teixeira med Vitor Hugo Gomes Da Silva. Dette er det tredje byttet som Luis Carlos Batalha Freire gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Mateo Tanlongo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave. Inn kommer Ze Manuel, mens Mateo Tanlongo tar plass på benken.
    80'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio dos Arcos.
    83'
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio dos Arcos.
    83'
    83'
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt femte bytte for dagen. Roman Mory Diaman Gbane erstatter Pedro Miguel Amorim Pereira Silva.
    85'
    Gustavo Correia tildeler Rio Ave en corner. Joao Pedro Loureiro da Costa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Patrick William
    Patrick William (Rio Ave FC) visar framfötterna men nickar utanför.
    85'
    86'
    Inn: Ukra
    Ut: Joca
    Joca (Rio Ave) erstattes av Ukra.
    87'
    88'
    Adrien Silva
    I Vila do Conde får Adrien Silva (Rio Ave) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    89'
    89'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær Rio Aves målområde.
    90'+1
    Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Dommer Gustavo Correia gir Vitor Hugo Gomes Da Silva (Rio Ave) et gult kort.
    90'+1
    Jesus Abdallah Castillo Molina
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Jesus Abdallah Castillo Molina treffer mål, men keeper redder.