Mål for Rielasingen-Arlen!
    Rielasingen-Arlen 1 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Daniel Niedermann
    Målgivende: Ivo Colic
    Mål! 1. FC Rielasingen-Arlen tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Daniel Niedermann. Ivo Colic var nest sist på ballen.
    3'
    Christof Gunsch tildeler 1. FC Rielasingen-Arlen en corner. Ivo Colic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Marco Komenda
    Marco Komenda (Holstein Kiel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Holstein Kiel angriper i Kiel, men blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Rielasingen-Arlen
    Ryotaro Tomizawa
    Ryotaro Tomizawa (1. FC Rielasingen-Arlen) får et gult kort av dommer Christof Gunsch.
    9'
    Christof Gunsch signaliserer et frispark til 1. FC Rielasingen-Arlen på egen banehalvdel.
    14'
    I Kiel slår Alexander Muhling en corner fra venstre.
    15'
    Mål for Holstein Kiel!
    Rielasingen-Arlen 1 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Hauke Wahl
    Målgivende: Alexander Muhling
    Hauke Wahl (Holstein Kiel) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Holstein-Stadion. Alexander Muhling sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Frispark 1. FC Rielasingen-Arlen.
    16'
    Rielasingen-Arlen 1 - 2 Holstein Kiel
    Mål: Janni Serra
    Holstein Kiel leder 1-2 etter en scoring av Janni Serra.
    19'
    1. FC Rielasingen-Arlen angriper, men avslutningen til Ryotaro Tomizawa går utenfor.
    21'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    22'
    Rielasingen-Arlen 1 - 3 Holstein Kiel
    Mål: Jae-sung Lee
    Målgivende: Simon Lorenz
    Mål! Lee Jae-sung (Holstein Kiel) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på Holstein-Stadion. Det er en fin assist fra Simon Lorenz.
    22'
    Marco Komenda (Holstein Kiel) kommer seg fri på Holstein-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Rielasingen-Arlen 1 - 4 Holstein Kiel
    Målgivende: Fabian Reese
    Holstein Kiel øker ledelsen til 1-4 etter en heading av Lee Jae-sung. Flott spill fra Fabian Reese før målet.
    24'
    Frispark til 1. FC Rielasingen-Arlen på halvdelen til Holstein Kiel.
    25'
    Rielasingen-Arlen 1 - 5 Holstein Kiel
    Mål: Fin Bartels
    Målgivende: Janni Serra
    Fin Bartels øker Holstein Kiels ledelse til 1-5! Janni Serra var nest sist på ballen.
    29'
    30'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    32'
    Simon Lorenz
    I Kiel header Simon Lorenz (Holstein Kiel) mot mål, men ballen går utenfor.
    32'
    Alexander Muhling
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Alexander Muhling avslutter utenfor.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Holstein Kiel er nær straffområde.
    34'
    Christof Gunsch signaliserer et frispark til 1. FC Rielasingen-Arlen.
    36'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark Holstein Kiel.
    39'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) avanserer forover på Holstein-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    Rielasingen-Arlen, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    41'
    Ivo Colic (1. FC Rielasingen-Arlen) slår en corner fra venstre side på Holstein-Stadion.
    42'
    Fabian Reese
    Målsjanse til Holstein Kiel! Fabian Reese treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    I Kiel slår Alexander Muhling en corner fra høyre.
    43'
    En av Holstein Kiels spillere går i offside.
    44'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Johannes Van den Bergh
    Ut: Simon Lorenz
    Holstein Kiel bytter ut Simon Lorenz med Johannes Van den Bergh. Dette er det første byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Niklas Hauptmann
    Ut: Jae-sung Lee
    Ole Werner (Holstein Kiel) gjør sitt andre bytte for dagen. Niklas Hauptmann erstatter Lee Jae-sung.
    46'
    Spillerbytte - Rielasingen-Arlen
    Inn: Danny Berger
    Ut: Daniel Wehrle
    Bytte for 1. FC Rielasingen-Arlen. Danny Berger kommer inn for Daniel Wehrle på Holstein-Stadion.
    46'
    Inn: Luka Budic
    Ut: Fabio Moreno Fell
    Fabio Moreno Fell (1. FC Rielasingen-Arlen) erstattes av Luka Budic.
    46'
    Inn: Jannik Dehm
    Ut: Aleksandar Ignjovski
    Ole Werner gjør dagens tredje bytte i Kiel, når han tar ut Aleksandar Ignjovski og setter inn Jannik Dehm.
    46'
    Christof Gunsch signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    47'
    Janni Serra
    Janni Serra (Holstein Kiel) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Niklas Hauptmann
    Målsjanse! Niklas Hauptmann (Holstein Kiel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Frispark til Holstein Kiel på halvdelen til 1. FC Rielasingen-Arlen.
    52'
    54'
    Frispark for 1. FC Rielasingen-Arlen på egen banehalvdel.
    55'
    Inn: Nicola Guglielmelli
    Ut: Ryotaro Tomizawa
    Bytte for 1. FC Rielasingen-Arlen. Nicola Guglielmelli kommer inn for Ryotaro Tomizawa på Holstein-Stadion.
    56'
    56'
    58'
    Ivo Colic
    Ivo Colic (1. FC Rielasingen-Arlen) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Inn: Lion Lauberbach
    Ut: Janni Serra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Holstein Kiel. Inn kommer Lion Lauberbach, mens Janni Serra tar plass på benken.
    61'
    Inn: Finn Porath
    Ut: Fin Bartels
    Holstein Kiel gjør sitt femte bytte. Fin Bartels erstattes av Finn Porath.
    61'
    Christof Gunsch tildeler Holstein Kiel en corner. Alexander Muhling sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Christof Gunsch signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    62'
    Rielasingen-Arlen 1 - 6 Holstein Kiel
    Mål: Finn Porath
    Mål! Finn Porath øker Holstein Kiels ledelse til 1-6 på Holstein-Stadion.
    63'
    Holstein Kiel fosser forover og Fabian Reese fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Alexander Muhling (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på Holstein-Stadion.
    65'
    66'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Jannik Dehm
    Jannik Dehm (Holstein Kiel) mottar sitt første gule kort for dagen på Holstein-Stadion.
    66'
    Inn: Louis Spindler
    Ut: Ivo Colic
    Jurgen Rittenauer gjør dagens fjerde bytte i Kiel, når han tar ut Ivo Colic og setter inn Louis Spindler.
    66'
    Inn: John Schmidtke
    Ut: Gian-Luca Wellhauser
    1. FC Rielasingen-Arlen bytter ut Gian-Luca Wellhauser med John Schmidtke.
    67'
    69'
    71'
    72'
    73'
    Offside! Johannes Van den Bergh blir vinket av og Holstein Kiel må dermed bygge opp et nytt angrep.
    74'
    76'
    79'
    Nicola Guglielmelli (1. FC Rielasingen-Arlen) løfter inn en corner fra venstre på Holstein-Stadion.
    81'
    John Schmidtke
    1. FC Rielasingen-Arlen avanserer forover på Holstein-Stadion og John Schmidtke kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Holstein Kiel.
    82'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    83'
    Nicola Guglielmelli
    Nicola Guglielmelli (1. FC Rielasingen-Arlen) kommer til en målsjanse på Holstein-Stadion, men klarer ikke å score.
    83'
    84'
    Rielasingen-Arlen 1 - 7 Holstein Kiel
    Mål: Fabian Reese
    Fabian Reese setter ballen i mål og øker Holstein Kiels ledelse til 1-7 i Kiel.
    86'
    87'
    Pascal Rasmus
    Pascal Rasmus (1. FC Rielasingen-Arlen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    88'
    Holstein Kiel avanserer forover i Kiel. Fabian Reese avslutter, men treffer ikke mål.