Gult kort til FK Tambov
    Vladimir Kabakhidze
    Vladimir Kabakhidze (FK Tambov) mottar et gult kort på Akhmat-Arena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    4'
    Artem Polyarus (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra venstre side på Akhmat-Arena.
    8'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    9'
    Alexey Valerievich Matyunin signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    12'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    RFK Akhmat Grozny 1 - 0 FK Tambov
    Mål: Evgeny Kharin
    Målgivende: Artem Timofeev
    Evgeny Kharin dundrer ballen i mål og RFK Akhmat Grozny tar ledelsen 1-0 på Akhmat-Arena. Flott spill fra Artem Timofeev før målet.
    15'
    RFK Akhmat Grozny 2 - 0 FK Tambov
    Mål: Artem Polyarus
    Målgivende: Evgeny Kharin
    Mål! RFK Akhmat Grozny øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Artem Polyarus på Akhmat-Arena. Evgeny Kharin var nest sist på ballen.
    18'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gabriel Iancu
    Kjempesjanse! Gabriel Iancu (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    20'
    Artem Polyarus (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra høyre på Akhmat-Arena.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til RFK Akhmat Grozny
    21'
    Ingen straffe til RFK Akhmat Grozny
    21'
    Artem Timofeev
    Artem Timofeev (RFK Akhmat Grozny) kommer til en målsjanse på Akhmat-Arena, men klarer ikke å score.
    24'
    RFK Akhmat Grozny avanserer forover på Akhmat-Arena og Gabriel Iancu kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Tambov.
    25'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Alexey Valerievich Matyunin tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Artem Polyarus sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Zoran Nizic
    Zoran Nizic skyter i tverrliggeren! Veldig nære for RFK Akhmat Grozny.
    27'
    28'
    Ilya Martynov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Ilya Martynov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Akhmat-Arena.
    29'
    30'
    Miroslav Bogosavac
    Miroslav Bogosavac (RFK Akhmat Grozny) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Ismael Silva
    RFK Akhmat Grozny angriper. Ismael Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    RFK Akhmat Grozny angriper, men Artem Timofeev vinkes av for offside.
    32'
    RFK Akhmat Grozny tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Aleksandr Denisov (FK Tambov) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Akhmat-Arena.
    37'
    FK Tambov slipper å klare seg uten Aleksandr Denisov som kommer tilbake på banen i Grozny.
    38'
    I Grozny slår Yuri Bavin en corner fra høyre.
    41'
    41'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    44'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Ismael Silva (RFK Akhmat Grozny) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Grozny fordi Zoran Nizic får behandling for en skade på banen.
    45'
    45'+1
    Zoran Nizic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Grozny.
    45'+1
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Lechii Sadulaev
    Ut: Artem Polyarus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Lechii Sadulaev, mens Artem Polyarus tar plass på benken.
    46'
    Inn: Ladislav Almasi
    Ut: Gabriel Iancu
    Bytte for RFK Akhmat Grozny. Ladislav Almasi kommer inn for Gabriel Iancu på Akhmat-Arena.
    46'
    RFK Akhmat Grozny angriper, men Alexey Valerievich Matyunin blåser for offside.
    50'
    Hjørnespark til FK Tambov
    51'
    En av RFK Akhmat Groznys spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Said-Ali Akhmaev
    Ut: Vladimir Kabakhidze
    Vladimir Kabakhidze (FK Tambov) erstattes av Said-Ali Akhmaev.
    57'
    Mål for FK Tambov!
    RFK Akhmat Grozny 2 - 1 FK Tambov
    Mål: Artem Arkhipov
    Artem Arkhipov scorer og reduserer dermed til 2-1.
    63'
    66'
    Lechii Sadulaev
    Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Inn: Islam Alsultanov
    Ut: Lechii Sadulaev
    Andrey Talalaev (RFK Akhmat Grozny) gjør sitt tredje bytte for dagen. Islam Alsultanov erstatter Lechii Sadulaev.
    69'
    Inn: Marat Bystrov
    Ut: Ismael Silva
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Ismael Silva med Marat Bystrov. Dette er det fjerde byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    70'
    Islam Alsultanov
    Dommer Alexey Valerievich Matyunin gir Islam Alsultanov (RFK Akhmat Grozny) et gult kort.
    72'
    Evgeny Kharin (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Akhmat-Arena.
    76'
    76'
    I Grozny slår Evgeny Kharin en corner fra venstre.
    76'
    Vladimir Iljin
    Vladimir Iljin (RFK Akhmat Grozny) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Anton Terekhov
    Ut: Catalin Carp
    FK Tambov bytter ut Catalin Carp med Anton Terekhov.
    78'
    Inn: Kirill Klimov
    Ut: Azer Aliev
    Sergey Pervushin gjør dagens tredje bytte i Grozny, når han tar ut Azer Aliev og setter inn Kirill Klimov.
    78'
    RFK Akhmat Grozny 3 - 1 FK Tambov
    Mål: Vladimir Iljin
    I Grozny øker RFK Akhmat Grozny ledelsen til 3-1 takket være et mål av Vladimir Iljin.
    80'
    Inn: Roman Minaev
    Ut: Artem Arkhipov
    Sergey Pervushin gjør dagens fjerde bytte i Grozny, når han tar ut Artem Arkhipov og setter inn Roman Minaev.
    83'
    Inn: Zurab Gigashvili
    Ut: Ilya Martynov
    FK Tambov gjør sitt femte bytte. Ilya Martynov erstattes av Zurab Gigashvili.
    83'
    Sjanse! RFK Akhmat Grozny avanserer forover, men Islam Alsultanov avslutter utenfor.
    84'
    Aleksandr Denisov
    Dommer Alexey Valerievich Matyunin viser Aleksandr Denisov (FK Tambov) det gule kortet.
    86'
    Inn: Abubakar Kadyrov
    Ut: Ladislav Almasi
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Ladislav Almasi med Abubakar Kadyrov.
    87'
    Alexey Valerievich Matyunin tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Abubakar Kadyrov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.