FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Rizvan Utsiev
    Ut: Darko Todorovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Rizvan Utsiev, mens Darko Todorovic tar plass på benken.
    21'
    Frispark til RFK Akhmat Grozny på halvdelen til FK Krasnodar.
    21'
    Frispark RFK Akhmat Grozny.
    23'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Eduard Spertsyan
    Dommer Ivan Sidenkov viser Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) det gule kortet.
    23'
    Ivan Sidenkov signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    24'
    Ivan Sidenkov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    26'
    Skade: FK Krasnodar
    28'
    Tilbake fra skade: FK Krasnodar
    29'
    30'
    30'
    Det blir farlig! Frispark for FK Krasnodar er nær straffområde.
    32'
    33'
    RFK Akhmat Grozny fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd på mål, RFK Akhmat Grozny
    38'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Mål for FK Krasnodar!
    RFK Akhmat Grozny 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Remy Cabella
    Målgivende: Eduard Spertsyan
    Mål! Remy Cabella gir FK Krasnodar en 0-1 ledelse. Flott spill fra Eduard Spertsyan før målet.
    41'
    Ivan Sidenkov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny.
    43'
    RFK Akhmat Grozny 0 - 2 FK Krasnodar
    Mål: Vladimir Iljin
    Målgivende: Remy Cabella
    FK Krasnodar går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Vladimir Iljin. Remy Cabella sto for den målgivende pasningen.
    44'
    En av RFK Akhmat Groznys spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Inn: Vladislav Karapuzov
    Ut: Vitali Lystcov
    Vitali Lystsov (RFK Akhmat Grozny) erstattes av Vladislav Karapuzov.
    46'
    Inn: Lechii Sadulaev
    Ut: Artem Arkhipov
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Sergey Arkhipov med Lechii Sadulaev. Dette er det tredje byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Senin Sebai
    Ut: Mohamed Konate
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt fjerde bytte. Mohamed Konate erstattes av Senin Sebai.
    46'
    I Grozny har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Spillet på Akhmat-Arena er stoppet midlertidig fordi Zoran Nizic ligger nede.
    51'
    Zoran Nizic er tilbake i kampen igjen.
    51'
    52'
    52'
    52'
    Dommer Ivan Sidenkov venter med å sette i gang spillet fordi Vladimir Iljin ligger nede.
    52'
    Vladimir Iljin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    54'
    54'
    Frispark FK Krasnodar.
    55'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Zoran Nizic
    Zoran Nizic (RFK Akhmat Grozny) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    55'
    Remy Cabella ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    58'
    Remy Cabella er tilbake på banen igjen.
    59'
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Grozny fordi Uros Spajic får behandling for en skade på banen.
    63'
    Andre gule kort til RFK Akhmat Grozny
    Zoran Nizic
    Zoran Nizic (RFK Akhmat Grozny) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    65'
    66'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Egor Sorokin
    Ut: Uros Spajic
    Uros Spajic, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Egor Sorokin kommer inn for FK Krasnodar.
    66'
    Frispark i en god posisjon for RFK Akhmat Grozny!
    67'
    Cristian Ramirez
    Cristian Ramirez (FK Krasnodar) mottar sitt første gule kort for dagen på Akhmat-Arena.
    68'
    69'
    Inn: Aleksandr Putsko
    Ut: Daniil Utkin
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Daniil Utkin med Aleksandr Putsko.
    69'
    Ivan Sidenkov signaliserer et frispark til FK Krasnodar like utenfor RFK Akhmat Grozny-området.