0-1
Amallah21' (Str.)
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Standard Liege.
    1'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) løfter inn en corner fra venstre på Le Stade Du Pairay.
    4'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    5'
    I Seraing slår Hugo Siquet en corner fra høyre.
    6'
    Youssef Maziz
    Målsjanse! Youssef Maziz (RFC Seraing) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark til RFC Seraing på halvdelen til Standard Liege.
    7'
    RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Standard Liege.
    11'
    I Seraing har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    RFC Seraing angriper i Seraing. Youssef Maziz fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    18'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Standard Liege...
    19'
    Standard Liege scorer på straffe!
    RFC Seraing 0 - 1 Standard Liege
    Mål: Selim Amallah
    Mål! Selim Amallah gir Standard Liege ledelsen 0-1 på Le Stade Du Pairay. Målet kom på et straffespark.
    21'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark i en god posisjon for Standard Liege!
    27'
    Bram Van Driessche tildeler Standard Liege en corner. Nicolas Gavory sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    31'
    Gult kort til Standard Liege
    Jackson Muleka
    Dommer Bram Van Driessche viser Jackson Muleka (Standard Liege) det gule kortet.
    31'
    Frispark RFC Seraing.
    32'
    Ablie Jallow
    Ablie Jallow (RFC Seraing) avanserer forover på Le Stade Du Pairay. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    RFC Seraing fosser forover og Youssef Maziz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    34'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Samuel Bastien
    Standard Liege angriper i Seraing. Samuel Bastien avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    RFC Seraing, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Nicolas Gavory
    Nicolas Gavory (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Le Stade Du Pairay, men klarer ikke å score.
    37'
    37'
    Jackson Muleka (Standard Liege) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Le Stade Du Pairay.
    38'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) kommer seg fri på Le Stade Du Pairay, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Jackson Muleka er tilbake i kampen igjen.
    40'
    41'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RFC Seraing på egen banehalvdel.
    41'
    Hugo Siquet
    Dommeren gir Hugo Siquet (Standard Liege) et gult kort.
    41'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RFC Seraing.
    45'
    Gerald Kilota
    RFC Seraing avanserer forover i Seraing. Gerald Kilota avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Marsoni Sambu
    Marsoni Sambu (RFC Seraing) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    47'
    Moussa Sissako
    Dommer Bram Van Driessche gir Moussa Sissako (Standard Liege) et gult kort.
    48'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Georges Mikautadze
    Ut: Wagane Faye
    Bytte for RFC Seraing. Georges Mikautadze kommer inn for Wagane Faye på Le Stade Du Pairay.
    48'
    49'
    Daouda Peeters
    Daouda Peeters (Standard Liege) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Georges Mikautadze
    Målsjanse på Le Stade Du Pairay! Georges Mikautadze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    I Seraing har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Gult kort til RFC Seraing
    Yahya Nadrani
    Yahya Nadrani (RFC Seraing) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    54'
    56'
    Yahya Nadrani (RFC Seraing) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    56'
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Morgan Poaty (RFC Seraing) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Morgan Poaty kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Le Stade Du Pairay.
    60'
    Ameen Al-Dakhil
    Ameen Al-Dakhil (Standard Liege) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Ablie Jallow ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Ablie Jallow er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Niels Nkounkou
    Mbaye Leye (Standard Liege) gjør sitt første bytte for dagen. Hamza Rafia erstatter Niels Nkounkou.
    65'
    Inn: Gojko Cimirot
    Ut: Daouda Peeters
    Mbaye Leye gjør dagens andre bytte i Seraing, når han tar ut Daouda Peeters og setter inn Gojko Cimirot.
    65'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) slår en corner fra venstre side på Le Stade Du Pairay.
    66'
    68'
    I Seraing slår Youssef Maziz en corner fra venstre.
    68'
    69'
    Bram Van Driessche tildeler RFC Seraing en corner. Youssef Maziz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    En av Standard Lieges spillere blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    72'
    76'
    Marius Mouandilmadji
    Marius Mouandilmadji (RFC Seraing) mottar sitt første gule kort for dagen på Le Stade Du Pairay.
    76'
    Inn: Antoine Bernier
    Ut: Ibrahima Cisse
    RFC Seraing bytter ut Ibrahima Cisse med Antoine Bernier.
    76'
    Kan RFC Seraing utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Sjanse! RFC Seraing avanserer forover, men Gerald Kilota avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Nicolas Raskin
    Ut: Jackson Muleka
    Standard Liege bytter ut Jackson Muleka med Nicolas Raskin. Dette er det tredje byttet som Mbaye Leye gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Collins Fai
    Ut: Hugo Siquet
    Bytte for Standard Liege. Collins Fai kommer inn for Hugo Siquet på Le Stade Du Pairay.
    81'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til RFC Seraing like utenfor Standard Liege-området.
    83'
    Andre gule kort til Standard Liege
    Dommer Bram Van Driessche gir Moussa Sissako (Standard Liege) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    83'
    Inn: Nathan Ngoy
    Ut: Selim Amallah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Nathan Ngoy, mens Selim Amallah tar plass på benken.
    86'
    Målsjanse til Standard Liege! Samuel Bastien treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    87'
    Gerald Kilota (RFC Seraing) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    87'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til RFC Seraing.
    89'
    Morgan Poaty
    Morgan Poaty (RFC Seraing) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Klauss
    Dommeren gir Klauss (Standard Liege) et gult kort.
    90'
    90'+4
    90'+4
    Standard Liege må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RFC Seraing.