Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    Halis Ozkahya signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    17'
    Halis Ozkahya signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    19'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Adrien Truffert
    Adrien Truffert (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    22'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Flavien Tait
    Målgivende: Sehrou Guirassy
    Flavien Tait scorer og utligningen er et faktum på Roazhon Park. 1-1. Sehrou Guirassy var nest sist på ballen.
    23'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Steven Bergwijn ligger nede.
    28'
    Sjanse i Rennes! Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Steven Bergwijn
    Nuno Espirito Santo (Tottenham Hotspur FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Pierre Højbjerg erstatter Steven Bergwijn som sannsynligvis er skadet.
    31'
    31'
    Halis Ozkahya tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Bryan Salvatierra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Benjamin Bourigeaud fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Adrien Truffert ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Stade Rennes.
    37'
    Adrien Truffert er på beina igjen og fortsetter kampen på Roazhon Park.
    37'
    Frispark i en god posisjon for Tottenham Hotspur FC!
    40'
    Harry Kane
    Tottenham Hotspur FC fosser forover og Harry Kane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    45'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    45'+1
    Frispark Stade Rennes.
    47'
    Lucas Moura (Tottenham Hotspur FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Roazhon Park.
    48'
    Lucas Moura er tilbake i kampen igjen.
    51'
    Lucas Moura vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Inn: Dane Scarlett
    Ut: Lucas Moura
    Lucas Moura (Tottenham Hotspur FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dane Scarlett.
    54'
    Inn: Emerson
    Ut: Harry Kane
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Harry Kane med Emerson. Dette er det tredje byttet som Nuno Espirito Santo gjør i dagens kamp.
    54'
    Halis Ozkahya signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    55'
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tottenham Hotspur FC.
    57'
    Bryan Salvatierra
    Bryan Salvatierra (Tottenham Hotspur FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Halis Ozkahya signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    58'
    Det blir farlig! Frispark for Tottenham Hotspur FC er nær straffområde.
    63'
    Kamal-Deen Sulemana
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Kamal-Deen Sulemana går utenfor.
    64'
    Gaetan Laborde
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Gaetan Laborde avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    69'
    Rennes 2 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Gaetan Laborde
    Mål! Stade Rennes tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Gaetan Laborde på Roazhon Park.
    71'
    Pierre Højbjerg
    Tottenham Hotspur FC angriper i Rennes. Pierre Højbjerg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Sehrou Guirassy
    Målsjanse! Sehrou Guirassy (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Rennes 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Pierre Højbjerg
    Mål! Tottenham Hotspur FC utligner på Roazhon Park. Målscorer: Pierre Højbjerg.
    76'
    Emerson
    Emerson (Tottenham Hotspur FC) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Tanguy Ndombele
    Nuno Espirito Santo gjør dagens fjerde bytte i Rennes, når han tar ut Tanguy Ndombele og setter inn Dele Alli.
    79'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lesley Ugochukwu
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Lesley Ugochukwu erstatter Kamal-Deen Sulemana.
    79'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Birger Meling, mens Adrien Truffert tar plass på benken.
    79'
    82'
    82'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Bryan Salvatierra (Tottenham Hotspur FC) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    84'
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Baptiste Santamaria
    Bytte for Stade Rennes. Jonas Martin kommer inn for Baptiste Santamaria på Roazhon Park.
    86'
    Sehrou Guirassy (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    88'
    88'
    90'+1
    Joe Rodon
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i Rennes. Joe Rodon avslutter, men treffer ikke mål.