1-0
140
31
    Dagens kamp på Roazhon Park i Rennes er i gang.
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    1'
    Nayef Aguerd
    Nayef Aguerd (Stade Rennes) header utenfor.
    1'
    Frederic Guilbert
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Kamal-Deen Sulemana vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    5'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Kamal-Deen Sulemana som kommer tilbake på banen i Rennes.
    6'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    6'
    Gult kort til Rennes
    Jonas Martin
    Jonas Martin (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Strasbourg Alsace angriper. Frederic Guilbert får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Strasbourg
    7'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Stade Rennes.
    9'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    9'
    Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes angriper på Roazhon Park, men Benjamin Bourigeaud header utenfor.
    14'
    Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace fosser forover og Sanjin Prcic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Warmed Omari
    Warmed Omari (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    18'
    Gaetan Laborde
    Stade Rennes avanserer forover på Roazhon Park og Gaetan Laborde kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Strasbourg Alsace.
    18'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    25'
    Nayef Aguerd (Stade Rennes) prøver å heade ballen i mål på Roazhon Park, men mislykkes.
    25'
    25'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    26'
    26'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men Stephanie Frappart blåser for offside på Roazhon Park.
    30'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Strasbourg
    Maxime Le Marchand
    Maxime Le Marchand (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    32'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    33'
    Stephanie Frappart tildeler Strasbourg Alsace en corner. Jeanricner Bellegarde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rennes fordi Kevin Gameiro får behandling for en skade på banen.
    39'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Habib Diallo
    Ut: Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace bytter ut Kevin Gameiro som ikke ser ut til å kunne fortsette. Julien Stephan blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Habib Diallo.
    41'
    45'
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Gaetan Laborde avslutter utenfor.
    45'
    Flavien Tait
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Flavien Tait avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Kamal-Deen Sulemana
    Målsjanse til Stade Rennes! Kamal-Deen Sulemana treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    48'
    Strasbourg Alsace angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    50'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til Stade Rennes.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Stade Rennes er nær straffområde.
    54'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Jonas Martin går utenfor.
    55'
    57'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    58'
    58'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    58'
    Anthony Caci
    Anthony Caci (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    58'
    Stephanie Frappart tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    65'
    Jonas Martin (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    70'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) header mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Målet til Strasbourg sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Strasbourg blir annullert
    72'
    Strasbourg Alsace angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Hjørnespark til Rennes
    73'
    73'
    75'
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace bytter ut Sanjin Prcic med Jean-Eudes Aholou.
    77'
    Inn: Dimitri Lienard
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Julien Stephan (Strasbourg Alsace) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dimitri Lienard erstatter Jeanricner Bellegarde.
    77'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Martin Terrier
    Stade Rennes bytter ut Martin Terrier med Sehrou Guirassy. Dette er det første byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Lovro Majer, mens Benjamin Bourigeaud tar plass på benken.
    78'
    79'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til Rennes
    81'
    Ingen straffe til Rennes
    82'
    Lovro Majer (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    82'
    I Rennes slår Lovro Majer en corner fra høyre.
    82'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Nayef Aguerd
    Målgivende: Lovro Majer
    Nayef Aguerd header ballen i mål og Stade Rennes tar ledelsen 1-0 på Roazhon Park. Det er en fin assist fra Lovro Majer.
    82'
    Målet til Rennes sjekkes av VAR
    83'
    Målet til Rennes blir stående
    84'
    Dommer Stephanie Frappart venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Djiku ligger nede.
    85'
    Alexander Djiku er på beina igjen og fortsetter kampen på Roazhon Park.
    85'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Flavien Tait fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    87'
    Gerzino Nyamsi
    Strasbourg Alsace angriper på Roazhon Park, men Gerzino Nyamsi header utenfor.
    88'
    Inn: Loum Tchaouna
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Bruno Genesio gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Kamal-Deen Sulemana og setter inn Loum Tchaouna.
    89'
    Inn: Adrien Thomasson
    Ut: Anthony Caci
    Strasbourg Alsace gjør sitt fjerde bytte. Anthony Caci erstattes av Adrien Thomasson.
    89'
    Inn: Majeed Waris
    Ut: Ibrahima Sissoko
    Bytte for Strasbourg Alsace. Majeed Waris kommer inn for Ibrahima Sissoko på Roazhon Park.
    89'+1
    Skudd utenfor mål, Rennes
    90'
    90'+1
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    90'+2
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.