Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    Sehrou Guirassy
    Sehrou Guirassy (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Moise Kean
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Moise Kean avslutter utenfor.
    6'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    7'
    Ander Herrera
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Ander Herrera går utenfor.
    11'
    Jeremy Doku
    Sjanse til Stade Rennes! Jeremy Doku er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark i en god posisjon for Stade Rennes!
    14'
    Faitout Maouassa
    Målsjanse! Faitout Maouassa (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Julian Draxler
    Paris Saint-Germain FC angriper i Rennes. Julian Draxler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC angriper i Rennes. Neymar fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    20'
    Ruddy Buquet tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    23'
    Angel Di Maria
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Angel Di Maria treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    27'
    Marquinhos
    Paris Saint-Germain FC angriper og Marquinhos får avsluttet. Headingen treffer ikke Stade Rennes-målet.
    27'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    27'
    Flavien Tait
    Stade Rennes fosser forover og Flavien Tait fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Stade Rennes angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    29'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    37'
    Lesley Ugochukwu
    Lesley Ugochukwu (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    38'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    40'
    Damien Da Silva
    I Rennes får Damien Da Silva (Stade Rennes) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    40'
    40'
    42'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Rennes. Neymar avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Layvin Kurzawa
    Layvin Kurzawa (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Layvin Kurzawa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Paris Saint-Germain
    45'+3
    Dommeren dømmer straffe til Paris Saint-Germain
    45'+4
    Straffe! Dommer Ruddy Buquet plasserer ballen på krittmerket for Paris Saint-Germain FC...
    45'+5
    Gult kort til Rennes
    Nayef Aguerd
    Dommer Ruddy Buquet gir Nayef Aguerd (Stade Rennes) et gult kort.
    45'+5
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Rennes 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Neymar
    Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Neymar.
    45'+6
    Layvin Kurzawa ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rennes.
    45'+6
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    46'
    Jeremy Doku
    Stade Rennes angriper. Jeremy Doku får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Faitout Maouassa går utenfor.
    52'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    52'
    Layvin Kurzawa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Ruddy Buquet tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    55'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Layvin Kurzawa
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Layvin Kurzawa som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mauricio Pochettino blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Abdou Diallo.
    55'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Rennes. Julian Draxler fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Ander Herrera (Paris Saint-Germain FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    57'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men Ruddy Buquet blåser for offside.
    59'
    60'
    Moise Kean
    Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Clement Grenier
    Ut: Lesley Ugochukwu
    Stade Rennes gjør sitt første bytte. Lesley Ugochukwu erstattes av Clement Grenier.
    61'
    63'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    66'
    Sjanse til Stade Rennes! Flavien Tait er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    68'
    Stade Rennes avanserer forover og Nayef Aguerd kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    68'
    68'
    Inn: Rafinha
    Ut: Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Angel Di Maria med Rafinha.
    69'
    Inn: Idrissa Gueye
    Ut: Ander Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Idrissa Gueye, mens Ander Herrera tar plass på benken.
    69'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Sehrou Guirassy
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Sehrou Guirassy (Stade Rennes) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Roazhon Park. Flott spill fra Benjamin Bourigeaud før målet.
    70'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    70'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Stade Rennes.
    74'
    75'
    76'
    77'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Flavien Tait ligger nede.
    78'
    Inn: Dalbert
    Ut: Faitout Maouassa
    Bytte for Stade Rennes. Dalbert kommer inn for Faitout Maouassa på Roazhon Park.
    79'
    Tilbake fra skade: Rennes
    79'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) erstattes av Andy Diouf.
    79'
    80'
    Andy Diouf
    Dommer Ruddy Buquet viser Andy Diouf (Stade Rennes) det gule kortet.
    80'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Colin Dagba
    Mauricio Pochettino gjør dagens fjerde bytte i Rennes, når han tar ut Colin Dagba og setter inn Alessandro Florenzi.
    80'
    Inn: Mauro Icardi
    Ut: Julian Draxler
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Mauro Icardi.
    81'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    82'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside på Roazhon Park.
    83'
    83'
    Benjamin Bourigeaud
    Sjanse i Rennes! Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    87'
    Rødt kort til Paris Saint-Germain
    Presnel Kimpembe
    Utvisning! Paris Saint-Germain FCs Presnel Kimpembe får rødt kort og sendes av banen.
    87'
    Jeremy Doku (Stade Rennes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Roazhon Park.
    88'
    Romain Del Castillo
    Romain Del Castillo fra Stade Rennes er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    89'
    Jeremy Doku er tilbake på banen igjen.
    90'
    Flavien Tait (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    Flavien Tait (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Sehrou Guirassy
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Romain Del Castillo erstatter Sehrou Guirassy.
    90'+2
    Inn: Brandon Soppy
    Ut: Hamari Traore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Brandon Soppy, mens Hamari Traore tar plass på benken.
    90'+2
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Romain Del Castillo avslutter, men treffer ikke mål.