Clement Turpin signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RC Lens.
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    6'
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Clement Turpin tildeler RC Lens en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Facundo Medina
    Målsjanse til RC Lens! Facundo Medina treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Angelo Fulgini (RC Lens) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    10'
    10'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    11'
    Hjørnespark til Lens
    12'
    Kevin Danso
    RC Lens angriper på Roazhon Park. Kevin Danso header utenfor.
    12'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til Stade Rennes.
    14'
    Kevin Danso
    Kevin Danso (RC Lens) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Angelo Fulgini (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    23'
    24'
    Kan RC Lens utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Gult kort til Rennes
    Desire Doue
    Dommer Clement Turpin gir Desire Doue (Stade Rennes) et gult kort.
    27'
    29'
    Mål for Lens!
    Rennes 0 - 1 Lens
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Florian Sotoca
    Mål! RC Lens tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Lois Openda. Florian Sotoca sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Skudd på mål, Rennes
    32'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Hjørnespark til Rennes
    33'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    34'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Frispark RC Lens.
    38'
    41'
    Karl Toko Ekambi
    Målsjanse! Karl Toko Ekambi (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Lens
    Kevin Danso
    Kevin Danso (RC Lens) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    45'+1
    Florian Sotoca
    RC Lens angriper i Rennes. Florian Sotoca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    51'
    52'
    53'
    Frispark Stade Rennes.
    55'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Stade Rennes bytter ut Karl Toko Ekambi med Lovro Majer. Dette er det første byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Christopher Wooh
    Bytte for Stade Rennes. Baptiste Santamaria kommer inn for Christopher Wooh på Roazhon Park.
    56'
    Inn: Amine Gouiri
    Ut: Desire Doue
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Amine Gouiri, mens Desire Doue tar plass på benken.
    56'
    Stade Rennes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    57'
    57'
    61'
    Adrien Thomasson
    Adrien Thomasson (RC Lens) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    70'
    70'
    71'
    Steve Mandanda
    Steve Mandanda (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Adrien Thomasson
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Alexis Claude-Maurice erstatter Adrien Thomasson.
    74'
    Inn: David Pereira Da Costa
    Ut: Angelo Fulgini
    RC Lens bytter ut Angelo Fulgini med David Pereira Da Costa.
    74'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Lesley Ugochukwu
    Bruno Genesio gjør dagens fjerde bytte i Rennes, når han tar ut Lesley Ugochukwu og setter inn Jeremy Doku.
    74'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    76'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    78'
    79'
    Inn: Deiver Machado
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt tredje bytte for dagen. Deiver Machado erstatter Przemyslaw Frankowski.
    80'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    81'
    Inn: Wesley Said
    Ut: Lois Openda
    RC Lens bytter ut Lois Openda med Wesley Said. Dette er det fjerde byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    81'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor RC Lens-området.
    81'
    82'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Clement Turpin.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Stade Rennes!
    83'
    Inn: Djed Spence
    Ut: Hamari Traore
    Stade Rennes gjør sitt femte bytte. Hamari Traore erstattes av Djed Spence.
    83'
    84'
    84'
    84'
    84'
    Stade Rennes fosser fremover, men Clement Turpin blåser for offside på Roazhon Park.
    86'
    86'
    Målet til Rennes sjekkes av VAR
    87'
    Målet til Rennes blir annullert
    87'
    88'
    Inn: Massadio Haidara
    Ut: Facundo Medina
    Facundo Medina (RC Lens) erstattes av Massadio Haidara.
    90'+1
    90'+1
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til RC Lens.
    90'+2
    Lovro Majer
    Lovro Majer (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.