Roux57'
    Dagens kamp på Roazhon Park i Rennes er i gang.
    Stade Rennes angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    3'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    6'
    FC Metz angriper, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside.
    9'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Matthieu Dossevi
    Målsjanse til FC Metz! Matthieu Dossevi treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Frispark Stade Rennes.
    14'
    Gult kort til FC Metz
    Jonathan Rivierez
    Dommer Hakim Ben el Hadj gir Jonathan Rivierez (FC Metz) et gult kort.
    15'
    En av Stade Renness spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    16'
    FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    17'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    19'
    Benjamin Bourigeaud
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Benjamin Bourigeaud avslutter utenfor.
    22'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    22'
    Stade Rennes er på skuddhold på dette frisparket.
    23'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Wahbi Khazri
    Wahbi Khazri (Stade Rennes) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Matthieu Dossevi (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    26'
    Nolan Roux
    FC Metz angriper på Roazhon Park. Nolan Roux header utenfor.
    26'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 FC Metz
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Målgivende: Yoann Gourcuff
    Mål! Stade Rennes tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Benjamin Bourigeaud. Det er en fin assist fra Yoann Gourcuff.
    27'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    34'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt Stade Renneset.
    38'
    Wahbi Khazri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Wahbi Khazri er tilbake på banen igjen.
    40'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    41'
    Stade Rennesangriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Metz.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Julian Palmieri
    Ut: Jonathan Rivierez
    FC Metz bytter ut Jonathan Rivierez med Julian Palmieri.
    46'
    46'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    48'
    Vahid Selimovic
    Vahid Selimovic (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    48'
    Hakim Ben el Hadj tildeler FC Metz en corner. Matthieu Dossevi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Mål for FC Metz!
    Rennes 1 - 1 FC Metz
    Mål: Nolan Roux
    Målgivende: Matthieu Dossevi
    Mål! Nolan Roux (FC Metz) utligner med en heading på Roazhon Park. Matthieu Dossevi sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Ramy Bensebaini
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Ramy Bensebaini avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Diafra Sakho
    Ut: Yoann Gourcuff
    Sabri Lamouchi (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Diafra Sakho erstatter Yoann Gourcuff.
    55'
    Rennes 1 - 2 FC Metz
    Mål! Nolan Roux gir FC Metz ledelsen 1-2 i Rennes. Flott spill fra Matthieu Dossevi før målet.
    57'
    59'
    62'
    Emmanuel Riviere
    Dommeren gir Emmanuel Riviere (FC Metz) et gult kort.
    62'
    Inn: Geronimo Poblete
    Ut: Vahid Selimovic
    Frederic Hantz gjør dagens andre bytte i Rennes, når han tar ut Vahid Selimovic og setter inn Geronimo Poblete.
    62'
    63'
    64'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Nolan Roux
    Sjanse i Rennes! Nolan Roux (FC Metz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    I Rennes slår Wahbi Khazri en corner fra venstre.
    66'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    67'
    Matthieu Dossevi (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    68'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Ismaila Sarr
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Adrien Hunou, mens Ismaila Sarr tar plass på benken.
    69'
    Benjamin Andre
    Benjamin Andre (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: James Lea Siliki
    Ut: Romain Danze
    Bytte for Stade Rennes. James Lea Siliki kommer inn for Romain Danze på Roazhon Park.
    73'
    Kan Stade Rennes kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    74'
    Julian Palmieri
    Julian Palmieri (FC Metz) får et gult kort av dommer Hakim Ben el Hadj.
    74'
    75'
    76'
    Inn: Ibrahima Niane
    Ut: Nolan Roux
    FC Metz bytter ut Nolan Roux med Ibrahima Niane. Dette er det tredje byttet som Frederic Hantz gjør i dagens kamp.
    76'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor FC Metz-området.
    77'
    Målsjanse på Roazhon Park! Wahbi Khazri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    78'
    78'
    79'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    79'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til FC Metz.
    83'
    Målsjanse! Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    86'
    88'
    Ibrahima Niane
    FC Metz fosser forover og Ibrahima Niane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.