Frispark til Real Valladolid på halvdelen til Mirandes.
    Robert Kenedy
    Robert Kenedy (Real Valladolid) kommer til en målsjanse på José Zorrilla, men klarer ikke å score.
    6'
    Luis Perez
    I Valladolid header Luis Perez (Real Valladolid) mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    Salvador Lax Franco signaliserer et frispark til Real Valladolid.
    10'
    Salvador Lax Franco signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    11'
    Hjørnespark til CD Mirandes
    12'
    Monchu
    Sjanse til Real Valladolid! Monchu er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Mamadou Sylla
    Real Valladolid avanserer forover i Valladolid. Mamadou Sylla avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    I Valladolid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Skade: Real Valladolid
    17'
    Tilbake fra skade: Real Valladolid
    18'
    Luis Perez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Real Valladolid slipper å klare seg uten Luis Perez som kommer tilbake på banen igjen.
    23'
    Frispark Mirandes.
    25'
    Målsjanse på José Zorrilla! Robert Kenedy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Mirandes fosser fremover, men Salvador Lax Franco blåser for offside på José Zorrilla.
    28'
    Sergio Escudero
    Sjanse i Valladolid! Sergio Escudero (Real Valladolid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Hjørnespark til Real Valladolid
    31'
    37'
    37'
    38'
    Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark for Real Valladolid på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Real Valladolid
    Sergio Escudero (Real Valladolid) mottar sitt første gule kort for dagen på José Zorrilla.
    40'
    Skade: CD Mirandes
    40'
    Gult kort til CD Mirandes
    Alejandro Barbudo Lorenzo
    Dommer Salvador Lax Franco viser Alejandro Barbudo Lorenzo (Mirandes) det gule kortet.
    41'
    41'
    Tilbake fra skade: CD Mirandes
    41'
    43'
    44'
    Real Valladolid angriper. Mamadou Sylla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frisparket tildelt Mirandes er farlig nær Real Valladolids målområde.
    45'+4
    Mål for CD Mirandes!
    Real Valladolid 0 - 1 CD Mirandes
    Mål: Ivan Durdov
    Målgivende: Carlos Martin Dominguez
    Mål! Mirandes tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ivan Durdov på José Zorrilla. Carlos Martin Dominguez sto for den målgivende pasningen.
    51'
    53'
    Målsjanse! Robert Kenedy (Real Valladolid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Real Valladolid!
    56'
    Stanko Juric
    Stanko Juric (Real Valladolid) kommer til en målsjanse på José Zorrilla, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Salvador Lax Franco signaliserer et frispark til Real Valladolid like utenfor Mirandes-området.
    58'
    Skudd på mål, Real Valladolid
    59'
    59'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Diego Moreno
    Ut: Ruben Sanchez Saez
    Mirandes bytter ut Ruben Sanchez Saez med Diego Moreno. Dette er det første byttet som Alessio Lisci gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Alan Godoy
    Ut: Ivan Durdov
    Alessio Lisci (Mirandes) gjør sitt andre bytte for dagen. Alan Godoy erstatter Ivan Durdov.
    61'
    Luis Perez
    Luis Perez (Real Valladolid) avanserer forover på José Zorrilla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Real Valladolid
    Inn: Joni Montiel
    Ut: Gustavo Henrique
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Valladolid. Inn kommer Joni Montiel, mens Gustavo Henrique tar plass på benken.
    63'
    Inn: Ivan Sanchez
    Ut: Robert Kenedy
    Robert Kenedy (Real Valladolid) erstattes av Ivan Sanchez.
    63'
    Mirandes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Valladolid.
    67'
    Skudd utenfor mål, Real Valladolid
    68'
    Inn: Gabriel Martinez Aguilera
    Ut: Carlos Martin Dominguez
    Mirandes gjør sitt tredje bytte. Carlos Martin Dominguez erstattes av Gabriel Martinez Aguilera.
    68'
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Real Valladolid er nær straffområde.
    77'
    Gabriel Martinez Aguilera
    Mirandes angriper i Valladolid. Gabriel Martinez Aguilera fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Ivan Sanchez
    Real Valladolid angriper, men avslutningen til Ivan Sanchez går utenfor.
    79'
    79'
    Frispark Real Valladolid.
    79'
    Mål for Real Valladolid!
    Real Valladolid 1 - 1 CD Mirandes
    Mål: Mamadou Sylla
    Målgivende: Marcos De Sousa
    Mamadou Sylla utligner til 1-1 på José Zorrilla. Flott spill fra Marcos De Sousa før målet.
    83'
    Inn: Jonathan German Gomez
    Ut: Alvaro Sanz
    Alessio Lisci gjør dagens fjerde bytte i Valladolid, når han tar ut Alvaro Sanz og setter inn Jonathan German Gomez.
    84'
    Inn: Ivan Cedric
    Ut: Stanko Juric
    Real Valladolid bytter ut Stanko Juric med Ivan Cedric.
    85'
    Frispark til Mirandes på halvdelen til Real Valladolid.
    86'
    Joni Montiel
    Joni Montiel (Real Valladolid) får et gult kort av dommer Salvador Lax Franco.
    86'
    Real Valladolid 2 - 1 CD Mirandes
    Målgivende: Ivan Sanchez
    Mål! Mamadou Sylla header ballen i mål og gir Real Valladolid ledelsen 2-1 på José Zorrilla. Ivan Sanchez var nest sist på ballen.
    87'
    Inn: César De La Hoz
    Ut: Marcos De Sousa
    Bytte for Real Valladolid. César De La Hoz kommer inn for Marcos De Sousa på José Zorrilla.
    90'+1
    Real Valladolid 2 - 2 CD Mirandes
    Mål: Gabriel Martinez Aguilera
    Målgivende: Gabriel Martinez Aguilera
    Gabriel Martinez Aguilera scorer og utligner dermed til 2-2. Det er en fin assist fra Gabriel Martinez Aguilera.
    90'+1
    Dommer Salvador Lax Franco gir Gabriel Martinez Aguilera (Mirandes) et gult kort.
    90'+2
    Målet til CD Mirandes sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet til CD Mirandes blir stående
    90'+3
    90'+4
    Sergio Escudero (Real Valladolid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    90'+6
    Real Valladolid 3 - 2 CD Mirandes
    Mål: Sergio Escudero
    Målgivende: Mamadou Sylla
    Sergio Escudero dundrer ballen i mål og Real Valladolid tar ledelsen 3-2 på José Zorrilla. Mamadou Sylla sto for den målgivende pasningen.