Andrew Brody
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Andrew Brody fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Chris Wondolowski
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Chris Wondolowski avslutter utenfor.
    5'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Albert Rusnak
    Målgivende: Damir Kreilach
    Real Salt Lake leder 1-0 etter en scoring av Albert Rusnak. Damir Kreilach sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    15'
    Andy Rios
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Andy Rios går utenfor.
    16'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake fosser forover og Damir Kreilach fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Sandy slår Carlos Fierro en corner fra høyre.
    21'
    Jon Freemon tildeler San Jose Earthquakes en corner. Carlos Fierro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Kan San Jose Earthquakes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    22'
    En av San Jose Earthquakess spillere går i offside.
    24'
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Rubio Rubin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    27'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Oswaldo Alanis
    Dommeren gir Oswaldo Alanis (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    27'
    Albert Rusnak
    Sjanse i Sandy! Albert Rusnak (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    28'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Real Salt Lake.
    34'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Real Salt Lake 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Carlos Fierro
    Målgivende: Cade Cowell
    Mål! Carlos Fierro utligner for San Jose Earthquakes. Stillingen er dermed 1-1 i Sandy. Det er en fin assist fra Cade Cowell.
    37'
    Målet til San Jose Earthquakes sjekkes av VAR
    38'
    Målet til San Jose Earthquakes blir stående
    38'
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    40'
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    41'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    41'
    Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    45'
    Justin Meram
    Justin Meram (Real Salt Lake) header utenfor.
    45'+1
    45'+1
    45'+3
    Real Salt Lake 1 - 2 San Jose Earthquakes
    Mål: Chris Wondolowski
    Målgivende: Carlos Fierro
    Chris Wondolowski header ballen i mål og San Jose Earthquakes leder dermed 1-2. Carlos Fierro var nest sist på ballen.
    45'+4
    Gult kort til Real Salt Lake
    Justen Glad
    Dommer Jon Freemon gir Justen Glad (Real Salt Lake) et gult kort.
    48'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Real Salt Lake.
    48'
    49'
    50'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    50'
    50'
    51'
    52'
    53'
    Justin Meram (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    55'
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    57'
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Eric Remedi
    Ut: Jack Skahan
    San Jose Earthquakes bytter ut Jack Skahan med Eric Remedi.
    60'
    60'
    Målsjanse! Justin Meram (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Jonathan Menendez
    Ut: Andrew Brody
    Bytte for Real Salt Lake. Jonathan Menendez kommer inn for Andrew Brody på Rio Tinto Stadium.
    62'
    Inn: Everton Luiz
    Ut: Pablo Ruiz
    Pablo Mastroeni gjør dagens første bytte i Sandy, når han tar ut Pablo Ruiz og setter inn Everton Luiz.
    62'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Justin Meram
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Justin Meram erstattes av Maikel Chang.
    62'
    64'
    65'
    67'
    Real Salt Lake 1 - 3 San Jose Earthquakes
    Mål: Cade Cowell
    Målgivende: JT Marcinkowski
    Mål! Cade Cowell gir San Jose Earthquakes en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra JT Marcinkowski før målet.
    69'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Cade Cowell
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Benjamin Kikanovic erstatter Cade Cowell.
    70'
    Inn: Cristian Espinoza
    Ut: Carlos Fierro
    Carlos Fierro (San Jose Earthquakes) erstattes av Cristian Espinoza.
    70'
    Inn: Jeremy Ebobisse
    Ut: Andy Rios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jeremy Ebobisse, mens Andy Rios tar plass på benken.
    70'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    72'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) erstattes av Anderson Julio.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Real Salt Lake!
    75'
    Cristian Espinoza
    Dommer Jon Freemon viser Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    75'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    Målsjanse! Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Judson
    San Jose Earthquakes bytter ut Judson med Tanner Beason. Dette er det femte byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    78'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    79'
    79'
    Real Salt Lake 1 - 4 San Jose Earthquakes
    Mål: Jackson Yueill
    I Sandy øker San Jose Earthquakes ledelsen til 1-4 takket være et mål av Jackson Yueill.
    79'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Damir Kreilach
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt femte bytte for dagen. Bobby Wood erstatter Damir Kreilach.
    83'
    83'
    84'
    84'
    Real Salt Lake 2 - 4 San Jose Earthquakes
    Mål: Maikel Chang
    Målgivende: Anderson Julio
    Mål! Real Salt Lake reduserer til 2-4 etter et mål av Maikel Chang på Rio Tinto Stadium. Anderson Julio var nest sist på ballen.
    85'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    86'
    87'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Jeremy Ebobisse
    San Jose Earthquakes angriper. Jeremy Ebobisse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    90'+1
    Real Salt Lake 3 - 4 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Aaron Herrera
    Mål! Albert Rusnak reduserer til 3-4 på Rio Tinto Stadium i Sandy. Flott spill fra Aaron Herrera før målet.