I Sandy tar Real Salt Lake ledelsen 1-0 etter et mål av Douglas Martinez.
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Portland Timbers.
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    14'
    Frisparket tildelt Portland Timbers er farlig nær Real Salt Lakes målområde.
    15'
    Diego Valeri
    Diego Valeri (Portland Timbers) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Kan Portland Timbers utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Marcelo Silva
    Marcelo Silva (Real Salt Lake) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (Portland Timbers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Damir Kreilach avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    26'
    Real Salt Lake 2 - 0 Portland Timbers
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Pablo Ruiz
    Damir Kreilach setter ballen i mål og øker Real Salt Lakes ledelse til 2-0 i Sandy. Pablo Ruiz sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    28'
    Sjanse i Sandy! Damir Kreilach (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    30'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Douglas Martinez
    Sjanse til Real Salt Lake! Douglas Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Pablo Ruiz
    Real Salt Lake fosser forover og Pablo Ruiz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Douglas Martinez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Douglas Martinez er tilbake på banen igjen.
    35'
    40'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Yimmi Chara
    Ut: Jose Tomas Conechny
    Portland Timbers gjør sitt første bytte. Tomas Conechny erstattes av Yimmi Chara.
    46'
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Damir Kreilach går utenfor.
    47'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    47'
    Real Salt Lake angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Cristhian Paredes
    Portland Timbers angriper i Sandy. Cristhian Paredes fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Robert Sibiga tildeler Real Salt Lake en corner. Pablo Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    56'
    57'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Real Salt Lake-området.
    58'
    Robert Sibiga tildeler Portland Timbers en corner. Diego Valeri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Portland Timbers angriper i Sandy. Cristhian Paredes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Douglas Martinez (Real Salt Lake) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Justin Meram
    Ut: Douglas Martinez
    Bytte for Real Salt Lake. Justin Meram kommer inn for Douglas Martinez på Rio Tinto Stadium.
    64'
    En av Portland Timberss spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Justin Meram (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    67'
    Inn: Justen Glad
    Ut: Marcelo Silva
    Marcelo Silva (Real Salt Lake) erstattes av Justen Glad.
    69'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    70'
    Bill Tuiloma
    Portland Timbers angriper på Rio Tinto Stadium. Bill Tuiloma header utenfor.
    71'
    I Sandy slår Pablo Ruiz en corner fra venstre.
    74'
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    Real Salt Lake må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portland Timbers.
    76'
    Mål for Portland Timbers!
    Real Salt Lake 2 - 1 Portland Timbers
    Mål: Bill Tuiloma
    Målgivende: Diego Valeri
    Mål! Bill Tuiloma (Portland Timbers) header ballen i mål og reduserer til 2-1. Diego Valeri var nest sist på ballen.
    77'
    I Sandy slår Diego Valeri en corner fra venstre.
    78'
    Diego Valeri (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    79'
    Frispark Portland Timbers.
    80'
    Portland Timbers angriper. Jeremy Ebobisse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Diego Valeri (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    81'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Aaron Herrera
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    82'
    83'
    Bill Tuiloma (Portland Timbers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Inn: Dario Zuparic
    Ut: Marco Farfan
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt andre bytte for dagen. Dario Zuparic erstatter Marco Farfan.
    84'
    Inn: Marvin Loria
    Ut: Pablo Bonilla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Marvin Loria, mens Pablo Bonilla tar plass på benken.