1-0
    Real Salt Lake angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Pablo Ruiz
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Pablo Ruiz avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    16'
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    17'
    Frispark Real Salt Lake.
    21'
    I Sandy slår Efrain Alvarez en corner fra høyre.
    25'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    27'
    Efrain Alvarez
    Målsjanse! Efrain Alvarez (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Bobby Wood
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Bobby Wood avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Efrain Alvarez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    38'
    LA Galaxy angriper i Sandy. Efrain Alvarez fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Bobby Wood
    Real Salt Lake fosser forover og Bobby Wood fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Rayan Raveloson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sandy fordi Sergio Cordova får behandling for en skade på banen.
    42'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Rubio Rubin
    Ut: Sergio Cordova
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) erstatter Sergio Cordova som ser ut til å måtte forlate Rio Tinto Stadium med en skade.
    45'
    Rayan Raveloson er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Eriq Zavaleta
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Eriq Zavaleta går utenfor.
    45'+1
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Real Salt Lake.
    47'
    Douglas Costa
    Douglas Costa (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Bobby Wood
    Bobby Wood (Real Salt Lake) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Drew Fischer tildeler Real Salt Lake en corner. Pablo Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Marcelo Silva
    Målgivende: Pablo Ruiz
    Marcelo Silva header ballen i mål og Real Salt Lake tar ledelsen 1-0 på Rio Tinto Stadium. Flott spill fra Pablo Ruiz før målet.
    49'
    Marcelo Silva
    Marcelo Silva (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Drew Fischer.
    50'
    50'
    Efrain Alvarez (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    57'
    Sjanse i Sandy! Douglas Costa (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    58'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) kommer til avslutning på Rio Tinto Stadium, men headingen blir reddet.
    58'
    58'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Eriq Zavaleta ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    60'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Sacha Kljestan
    Ut: Eriq Zavaleta
    Greg Vanney (LA Galaxy) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Sacha Kljestan erstatter Eriq Zavaleta som sannsynligvis er skadet.
    61'
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Kevin Cabral
    Bytte for LA Galaxy. Samuel Grandsir kommer inn for Kevin Cabral på Rio Tinto Stadium.
    61'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Douglas Costa
    LA Galaxy bytter ut Douglas Costa med Dejan Joveljic. Dette er det tredje byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    62'
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Efrain Alvarez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    66'
    68'
    Rayan Raveloson
    LA Galaxy angriper og Rayan Raveloson får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Salt Lake-målet.
    68'
    Inn: Scott Caldwell
    Ut: Everton Luiz
    Real Salt Lake bytter ut Everton Luiz med Scott Caldwell.
    72'
    Drew Fischer tildeler LA Galaxy en corner. Efrain Alvarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Maikel Chang
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Jasper Loffelsend erstatter Maikel Chang.
    72'
    75'
    Raheem Edwards
    Målsjanse til LA Galaxy! Raheem Edwards treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Efrain Alvarez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    80'
    80'
    83'
    Inn: Nick DePuy
    Ut: Marky Delgado
    Greg Vanney gjør dagens fjerde bytte i Sandy, når han tar ut Marky Delgado og setter inn Nick DePuy.
    83'
    Inn: Tate Schmitt
    Ut: Justin Meram
    Pablo Mastroeni gjør dagens fjerde bytte i Sandy, når han tar ut Justin Meram og setter inn Tate Schmitt.
    85'
    Inn: Nick Besler
    Ut: Bobby Wood
    Real Salt Lake bytter ut Bobby Wood med Nick Besler. Dette er det femte byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    85'
    I Sandy slår Samuel Grandsir en corner fra venstre.
    87'
    Drew Fischer tildeler LA Galaxy en corner. Samuel Grandsir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Målet til LA Galaxy sjekkes av VAR
    90'+5
    Målet til LA Galaxy blir annullert
    90'+6
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+6
    LA Galaxy angriper. Raheem Edwards får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.