1-1
Ontiveros41' (Str.)
Alemao45'+1
2-1
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Oviedo på egen banehalvdel.
    1'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Real Oviedo!
    Real Oviedo 1 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Alemao
    Målgivende: Santi Cazorla
    Mål! Oviedo tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Alemao på Carlos Tartiere. Santi Cazorla sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Villarreal B.
    7'
    Hjørnespark til Villarreal CF B
    8'
    Adria Altimira Reynaldos
    Villarreal B avanserer forover i Oviedo. Adria Altimira Reynaldos avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    10'
    Santiago Colombatto
    Santiago Colombatto (Oviedo) kommer til en målsjanse på Carlos Tartiere, men klarer ikke å score.
    11'
    Alex Fores
    Alex Fores (Villarreal B) kommer seg fri på Carlos Tartiere, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til Oviedo.
    17'
    18'
    Alex Fores
    Sjanse i Oviedo! Alex Fores (Villarreal B) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark for Oviedo på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Rodrigo Alonso Martin
    Rodrigo Alonso Martin (Villarreal B) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Alemao
    Sjanse! Oviedo avanserer forover, men Alemao avslutter utenfor.
    23'
    Alex Fores
    I Oviedo header Alex Fores (Villarreal B) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez tildeler Oviedo en corner. Santi Cazorla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Oviedo angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Hugo Novoa
    Villarreal B angriper i Oviedo. Hugo Novoa fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    I Oviedo slår Santi Cazorla en corner fra høyre.
    31'
    31'
    Daniel Esmoris Tasende (Villarreal B) slår en corner fra høyre side på Carlos Tartiere.
    33'
    33'
    Skudd på mål, Villarreal CF B
    33'
    33'
    Daniel Esmoris Tasende (Villarreal B) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Tartiere.
    34'
    En av Villarreal Bs spillere går i offside.
    34'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    37'
    Frispark Villarreal B.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal CF B
    39'
    Straffe til Villarreal CF B
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Villarreal CF B
    41'
    Villarreal CF B scorer på straffe!
    Real Oviedo 1 - 1 Villarreal CF B
    Mål: Javier Ontiveros
    Javier Ontiveros banker inn et straffespark på Carlos Tartiere og utligner dermed til 1-1 for Villarreal B.
    41'
    Javier Ontiveros
    Målsjanse på Carlos Tartiere! Javier Ontiveros fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    43'
    Real Oviedo 2 - 1 Villarreal CF B
    Mål: Alemao
    Målgivende: Viti
    Mål! Alemao gir Oviedo ledelsen 2-1 i Oviedo. Det er en fin assist fra Viti.
    45'+1
    45'+4
    Navarro Pau
    Dommer Daniel Jesus Trujillo Suarez gir Navarro Pau (Villarreal B) et gult kort.
    45'+5
    Kan Oviedo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+5
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Oviedo fordi Alemao får behandling for en skade på banen.
    45'+6
    Santi Cazorla
    Oviedo angriper i Oviedo. Santi Cazorla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+6
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    45'+6
    Oviedo slipper å klare seg uten Alemao som kommer tilbake på banen i Oviedo.
    45'+7
    45'+7
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Jose Requena
    Ut: Rodrigo Alonso Martin
    Miguel Alvarez gjør dagens første bytte i Oviedo, når han tar ut Rodrigo Alonso Martin og setter inn Jose Requena.
    46'
    49'
    51'
    Oviedos Masca blåses av for offside på Carlos Tartiere.
    51'
    51'
    52'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    56'
    Sebas Moyano
    Sebas Moyano (Oviedo) kommer seg fri på Carlos Tartiere, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Oviedo fosser forover og Sebas Moyano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    60'
    60'
    60'
    Sebas Moyano (Oviedo) avanserer forover på Carlos Tartiere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Jonathan Dubasin
    Ut: Masca
    Oviedo bytter ut Masca med Jonathan Dubasin.
    64'
    65'
    Gult kort til Real Oviedo
    Santiago Colombatto (Oviedo) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Inn: Carlos Adriano
    Ut: Tiago Geralnik
    Bytte for Villarreal B. Carlos Adriano kommer inn for Tiago Geralnik på Carlos Tartiere.
    67'
    Inn: Diego Collado
    Ut: Hugo Novoa
    Villarreal B gjør sitt tredje bytte. Hugo Novoa erstattes av Diego Collado.
    67'
    70'
    70'
    Inn: Alex Millan
    Ut: Alemao
    Oviedo bytter ut Alemao med Alex Millan. Dette er det andre byttet som Luis Miguel Carrion gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Jaime Seoane
    Ut: Santi Cazorla
    Luis Miguel Carrion (Oviedo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jaime Seoane erstatter Santi Cazorla.
    71'
    73'
    74'
    74'
    En av Oviedos spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Hjørnespark til Real Oviedo
    75'
    77'
    Carlos Adriano
    Sjanse til Villarreal B! Carlos Adriano er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    78'
    Carlos Adriano (Villarreal B) avanserer forover på Carlos Tartiere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    79'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Dommer Daniel Jesus Trujillo Suarez viser Javier Ontiveros (Villarreal B) det gule kortet.