I Oviedo slår Aitor Bunuel en corner fra venstre.
    1'
    Kan Oviedo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Oviedo en corner. Santiago Colombatto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Oviedo.
    9'
    I Oviedo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Sebas Moyano (Oviedo) slår en corner fra venstre side på Carlos Tartiere.
    12'
    Alemao
    I Oviedo header Alemao (Oviedo) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Frispark til Tenerife på halvdelen til Oviedo.
    14'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Oviedo.
    17'
    Sebas Moyano
    Oviedo fosser forover og Sebas Moyano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark for Oviedo på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Oviedo på halvdelen til Tenerife.
    22'
    Gult kort til Tenerife CD
    Aitor Bunuel
    Aitor Bunuel (Tenerife) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlos Tartiere.
    22'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Oviedo på egen banehalvdel.
    23'
    Enric Gallego
    Dommer Rafael Sanchez Lopez viser Enric Gallego (Tenerife) det gule kortet.
    23'
    24'
    Paulino De la Fuente Gomez
    Målsjanse til Oviedo! Paulino De la Fuente Gomez treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Roberto Lopez (Tenerife) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Tartiere.
    28'
    28'
    29'
    Oier Luengo
    Oier Luengo header i stolpen! Nære på for Oviedo i Oviedo.
    30'
    33'
    Mål for Tenerife CD!
    Real Oviedo 0 - 1 Tenerife CD
    Mål: Jeremy Mellot
    Målgivende: Angel Rodriguez
    Mål! Jeremy Mellot gir Tenerife en 0-1 ledelse. Angel Rodriguez var nest sist på ballen.
    35'
    40'
    41'
    Dommer Rafael Sanchez Lopez venter med å sette i gang spillet fordi Santiago Colombatto ligger nede.
    45'
    Santiago Colombatto er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Masca
    Ut: Jimmy
    Bytte for Oviedo. Masca kommer inn for Jimmy på Carlos Tartiere.
    46'
    Masca
    Masca (Oviedo) kommer til en målsjanse på Carlos Tartiere, men klarer ikke å score.
    46'
    Alemao
    Oviedo angriper i Oviedo. Alemao fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    50'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Tenerife.
    51'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    52'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    53'
    Skudd på mål, Real Oviedo
    55'
    55'
    Santiago Colombatto (Oviedo) slår en corner fra venstre side på Carlos Tartiere.
    55'
    Santiago Colombatto (Oviedo) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Tartiere.
    56'
    Oviedo angriper på Carlos Tartiere og Sebas Moyano skyter i stolpen!
    56'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Jose Leon
    Ut: Jose Maria Amo
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gjør sitt første bytte for dagen. Jose Leon erstatter Jose Maria Amo.
    57'
    Inn: Sergio Gonzalez
    Ut: Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife) erstattes av Sergio Gonzalez.
    57'
    59'
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (Tenerife) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    61'
    Yanis Rahmani (Tenerife) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlos Tartiere.
    62'
    Santiago Colombatto
    Oviedo angriper i Oviedo. Santiago Colombatto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Inn: Alex Millan
    Ut: Alemao
    Oviedo bytter ut Alemao med Alex Millan. Dette er det andre byttet som Luis Miguel Carrion gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Borja Baston
    Ut: Sebas Moyano
    Oviedo bytter ut Sebas Moyano med Borja Baston.
    63'
    Yanis Rahmani er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    66'
    Inn: Luismi Cruz
    Ut: Yanis Rahmani
    Luismi Cruz (Tenerife) erstatter Yanis Rahmani som ser ut til å måtte forlate Carlos Tartiere med en skade.
    67'
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Roberto Lopez
    Asier Garitano Aguirrezabal gjør dagens fjerde bytte i Oviedo, når han tar ut Roberto Lopez og setter inn Nacho Martinez.
    67'
    68'
    68'
    70'
    72'
    73'
    75'
    Inn: Lucas Ahijado
    Ut: Paulino De la Fuente Gomez
    Oviedo gjør sitt fjerde bytte. Paulino De la Fuente Gomez erstattes av Lucas Ahijado.
    75'
    77'
    Spillet på Carlos Tartiere er stoppet midlertidig fordi Alex Corredera ligger nede.
    78'
    Alex Corredera er tilbake i kampen igjen.
    80'
    80'
    Inn: Borja Sanchez
    Ut: Jaime Seoane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oviedo. Inn kommer Borja Sanchez, mens Jaime Seoane tar plass på benken.
    80'
    Gult kort til Real Oviedo
    Viti
    Dommer Rafael Sanchez Lopez gir Viti (Oviedo) et gult kort.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Oviedo
    83'
    Ingen straffe til Real Oviedo
    85'
    85'
    Inn: Etyan Gonzalez
    Ut: Angel Rodriguez
    Tenerife bytter ut Angel Rodriguez med Etyan Gonzalez.
    90'+2
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Oviedo en corner. Santiago Colombatto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.