I Madrid slår Luka Modric en corner fra høyre.
    3'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    3'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    4'
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær Villarreal CFs målområde.
    5'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Antonio Rüdiger
    Antonio Rüdiger (Real Madrid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Jude Bellingham
    Jude Bellingham (Real Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    7'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    9'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Brahim Diaz
    Real Madrid angriper. Brahim Diaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    15'
    Ilias Akhomach
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Ilias Akhomach går utenfor.
    16'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    17'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Santiago Bernabeu.
    18'
    Frispark Real Madrid.
    21'
    Luka Modric
    Luka Modric skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Real Madrid.
    23'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Villarreal
    Mål: Jude Bellingham
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Real Madrid tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Jude Bellingham. Luka Modric sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Alex Baena (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Santiago Bernabeu.
    28'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Ramon Terrats
    Ut: Alex Baena
    Alex Baena, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ramon Terrats kommer inn for Villarreal CF.
    29'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    32'
    Spillet på Santiago Bernabeu er stoppet midlertidig fordi David Alaba ligger nede.
    33'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Nacho
    Ut: David Alaba
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) tar ut David Alaba som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nacho.
    34'
    37'
    Real Madrid 2 - 0 Villarreal
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Lucas Vazquez
    I Madrid øker Real Madrid ledelsen til 2-0 takket være et mål av Rodrygo. Det er en fin assist fra Lucas Vazquez.
    37'
    Målet til Real Madrid sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Real Madrid blir stående
    39'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Real Madrid.
    40'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Real Madrid.
    41'
    Offside! Rodrygo blir vinket av og Real Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+3
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Raul Albiol
    Villarreal CF bytter ut Raul Albiol med Jorge Cuenca. Dette er det andre byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Alexander Sørloth
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno med Alexander Sørloth.
    46'
    Inn: Francisco Garcia
    Ut: Ferland Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Francisco Garcia, mens Ferland Mendy tar plass på benken.
    46'
    Brahim Diaz
    Målsjanse til Real Madrid! Brahim Diaz treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    51'
    52'
    I Madrid slår Luka Modric en corner fra venstre.
    53'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    53'
    Brahim Diaz
    Målsjanse! Brahim Diaz (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Mål for Villarreal!
    Real Madrid 2 - 1 Villarreal
    Mål: Jose Luis Morales
    Målgivende: Ramon Terrats
    Jose Luis Morales scorer og reduserer til 2-1 på Santiago Bernabeu. Ramon Terrats var nest sist på ballen.
    54'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    59'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Real Madrid 3 - 1 Villarreal
    Mål: Brahim Diaz
    Målgivende: Francisco Garcia
    Mål! Brahim Diaz øker Real Madrids ledelse til 3-1 på Santiago Bernabeu. Flott spill fra Francisco Garcia før målet.
    64'
    66'
    Gult kort til Villarreal
    Adria Altimira Reynaldos
    Dommeren gir Adria Altimira Reynaldos (Villarreal CF) et gult kort.
    67'
    Gult kort til Real Madrid
    Jude Bellingham (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.