Mål for UD Almería!
    Real Madrid 0 - 1 UD Almería
    Mål: Largie Ramazani
    Målgivende: Lucas Robertone
    Mål! Largie Ramazani gir UD Almería ledelsen 0-1 i Madrid. Lucas Robertone var nest sist på ballen.
    1'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    5'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Real Madrid.
    9'
    Rodrygo
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Rodrygo går utenfor.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lucas Robertone (UD Almería) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    18'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    18'
    UD Almería slipper å klare seg uten Lucas Robertone som kommer tilbake på banen i Madrid.
    19'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    Sergio Arribas
    Sergio Arribas (UD Almería) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    25'
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Robertone ligger nede.
    25'
    Lucas Robertone er tilbake i kampen igjen.
    27'
    28'
    29'
    Frispark Real Madrid.
    29'
    Toni Kroos
    Målsjanse! Toni Kroos (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Real Madrid er nær straffområde.
    35'
    37'
    Toni Kroos
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Toni Kroos avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    40'
    Real Madrid 0 - 2 UD Almería
    Mål: Edgar Gonzalez
    Mål! Edgar Gonzalez øker UD Almerías ledelse til 0-2 på Santiago Bernabeu.
    43'
    45'
    Federico Valverde
    Real Madrid angriper i Madrid. Federico Valverde fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    45'+3
    Lucas Robertone (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    45'+4
    Skudd på mål, UD Almería
    45'+4
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Nacho
    Real Madrid bytter ut Nacho med Brahim Diaz.
    46'
    Inn: Joselu
    Ut: Rodrygo
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Rodrygo og setter inn Joselu.
    46'
    Inn: Francisco Garcia
    Ut: Ferland Mendy
    Ferland Mendy (Real Madrid) erstattes av Francisco Garcia.
    46'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    48'
    Offside! Joselu (Real Madrid) er alene igjennom, men dommer Francisco Jose Hernandez Maeso ser at linjemannen er oppe med flagget.
    49'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til UD Almería.
    52'
    Gult kort til UD Almería
    Largie Ramazani
    Largie Ramazani (UD Almería) mottar sitt første gule kort for dagen på Santiago Bernabeu.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    56'
    Straffe til Real Madrid
    56'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 1 - 2 UD Almería
    Mål: Jude Bellingham
    Jude Bellingham reduserer til 1-2 etter et velplassert straffespark.
    57'
    Real Madrid angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    58'
    Joselu
    Joselu (Real Madrid) prøver å heade ballen i mål på Santiago Bernabeu, men mislykkes.
    60'
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Målet til UD Almería sjekkes av VAR
    63'
    Målet til UD Almería blir annullert
    64'
    Dion Lopy
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso viser Dion Lopy (UD Almería) det gule kortet.
    64'
    64'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 2 - 2 UD Almería
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Aurelien Tchouameni
    Mål! hjemmelag utligner ved Vinicius Junior. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Aurelien Tchouameni før målet.
    67'
    Målet til Real Madrid sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Real Madrid blir stående
    70'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Federico Valverde
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dani Ceballos erstatter Federico Valverde.
    71'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Alejandro Pozo
    Ut: Marc Pubill Pages
    Bytte for UD Almería. Alejandro Pozo kommer inn for Marc Pubill Pages på Santiago Bernabeu.
    71'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: Marko Milovanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Almería. Inn kommer Luis Suarez, mens Marko Milovanovic tar plass på benken.
    71'
    UD Almería fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    72'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor UD Almería-området.
    74'
    Alejandro Pozo
    Alejandro Pozo (UD Almería) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Alejandro Pozo (UD Almería) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Santiago Bernabeu.
    75'
    Real Madrid angriper, men Francisco Jose Hernandez Maeso blåser for offside.
    76'
    Alejandro Pozo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    76'
    76'
    En av Real Madrids spillere går i offside.
    77'
    Inn: Lazaro
    Ut: Sergio Arribas
    UD Almería bytter ut Sergio Arribas med Lazaro. Dette er det tredje byttet som Gaizka Garitano gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Adri Embarba
    Ut: Largie Ramazani
    UD Almería gjør sitt fjerde bytte. Largie Ramazani erstattes av Adri Embarba.
    78'
    Frispark UD Almería.
    80'
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    81'
    Aurelien Tchouameni
    Aurelien Tchouameni (Real Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    82'
    82'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Toni Kroos
    Bytte for Real Madrid. Eduardo Camavinga kommer inn for Toni Kroos på Santiago Bernabeu.
    82'
    Jude Bellingham
    Jude Bellingham (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Edgar Gonzalez
    Edgar Gonzalez (UD Almería) får et gult kort av dommer Francisco Jose Hernandez Maeso.
    84'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Jude Bellingham avslutter utenfor.
    84'
    84'
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Lucas Robertone
    UD Almería bytter ut Lucas Robertone med Gonzalo Melero.
    85'
    Dani Ceballos
    Dani Ceballos (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    87'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Santiago Bernabeu.
    89'
    90'
    Hjørnespark til UD Almería
    90'+2
    Joselu
    I Madrid får Joselu (Real Madrid) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Aurelien Tchouameni (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    90'+5
    90'+6
    Dion Lopy ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+6
    Dion Lopy er tilbake på banen igjen.
    90'+8
    90'+8
    Gult kort til Real Madrid
    Eduardo Camavinga
    Dommer Francisco Jose Hernandez Maeso gir Eduardo Camavinga (Real Madrid) et gult kort.
    90'+8
    Real Madrid 3 - 2 UD Almería
    Mål: Dani Carvajal
    Målgivende: Jude Bellingham
    Mål! Dani Carvajal gir Real Madrid en 3-2 ledelse. Jude Bellingham sto for den målgivende pasningen.
    90'+9
    Dani Carvajal
    Dani Carvajal (Real Madrid) får et gult kort av dommer Francisco Jose Hernandez Maeso.
    90'+10
    Luis Suarez
    Luis Suarez (UD Almería) pådrar seg et gult kort.
    90'+11
    Jude Bellingham må stå over en kamp for Real Madrid etter å ha fått gult kort av dommer Francisco Jose Hernandez Maeso.
    90'+11
    Adri Embarba (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    90'+13
    Sergio Akieme
    UD Almería avanserer forover i Madrid. Sergio Akieme avslutter, men treffer ikke mål.