Dommeren gir Nacho (Real Madrid) et gult kort.
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    7'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Real Madrid.
    11'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    12'
    Pablo Piatti
    Pablo Piatti (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark Real Madrid.
    16'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Real Madrid angriper, men Antonio Mateu Lahoz blåser for offside.
    19'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    26'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Marc Roca
    Marc Roca (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Didac Vila
    RCD Espanyol avanserer forover i Madrid. Didac Vila avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Isco (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    33'
    Casemiro
    Real Madrid angriper på Santiago Bernabeu, men Casemiro header utenfor.
    33'
    Hernan Perez
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Hernan Perez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til RCD Espanyol.
    38'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Marco Asensio
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 1-0 ved Marco Asensio.
    41'
    42'
    I Madrid slår Isco en corner fra høyre.
    45'
    Spillet på Santiago Bernabeu er stoppet midlertidig fordi Casemiro ligger nede.
    45'+1
    Dommer Antonio Mateu Lahoz venter med å sette i gang spillet fordi Sergio Ramos ligger nede.
    45'+1
    Casemiro ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    45'+2
    45'+2
    Sergio Ramos er på beina igjen og fortsetter kampen på Santiago Bernabeu.
    45'+2
    Javi Lopez
    Javi Lopez (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Nacho
    Målsjanse! Nacho (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Isco (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    48'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Luka Modric
    Real Madrid angriper i Madrid. Luka Modric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Isco
    Real Madrid angriper i Madrid. Isco fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Offside! Karim Benzema blir vinket av og Real Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    54'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Leo Baptistao
    Ut: Pablo Piatti
    RCD Espanyol gjør sitt første bytte. Pablo Piatti erstattes av Leo Baptistao.
    55'
    Inn: Victor Sanchez
    Ut: Sergi Darder
    Rubi (RCD Espanyol) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Sanchez erstatter Sergi Darder.
    55'
    55'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    56'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Mariano Diaz
    Ut: Karim Benzema
    Julen Lopetegui gjør dagens første bytte i Madrid, når han tar ut Karim Benzema og setter inn Mariano Diaz.
    60'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    62'
    Real Madrid fosser fremover, men Luka Modric går rett i offsidefella.
    62'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Ceballos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Lucas Vazquez, mens Dani Ceballos tar plass på benken.
    63'
    Esteban Granero (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    64'
    Borja Iglesias
    RCD Espanyol fosser forover og Borja Iglesias fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Kjempesjanse! Borja Iglesias (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    65'
    Marc Roca
    RCD Espanyol angriper. Marc Roca får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    I Madrid slår Marco Asensio en corner fra venstre.
    69'
    Inn: Sergio Garcia
    Ut: Hernan Perez
    Hernan Perez (RCD Espanyol) erstattes av Sergio Garcia.
    70'
    Sergio Ramos
    Sergio Ramos (Real Madrid) prøver å heade ballen i mål på Santiago Bernabeu, men mislykkes.
    73'
    73'
    Marco Asensio (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    74'
    75'
    Lucas Vazquez
    Sjanse til Real Madrid! Lucas Vazquez er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol i nærheten av straffesparkkassen.
    77'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) får et gult kort av dommer Antonio Mateu Lahoz.
    77'
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Isco
    Real Madrid bytter ut Isco med Marcos Llorente. Dette er det tredje byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    79'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler RCD Espanyol en corner. Esteban Granero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.