Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    Gult kort til RB Leipzig
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    21'
    Real Madrid angriper, men Davide Massa blåser for offside.
    21'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    27'
    Federico Valverde
    Sjanse i Madrid! Federico Valverde (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Frispark Real Madrid.
    36'
    Davide Massa tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    I Madrid slår Xavi Simons en corner fra høyre.
    42'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Davide Massa signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    45'
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær RB Leipzigs målområde.
    45'+1
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Eduardo Camavinga
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Eduardo Camavinga tar plass på benken.
    46'
    46'
    46'
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    50'
    David Raum
    David Raum (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Davide Massa.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Real Madrid er nær straffområde.
    51'
    53'
    Gult kort til Real Madrid
    Vinicius Junior (Real Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Santiago Bernabeu.
    54'
    54'
    56'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Real Madrid.
    58'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    58'
    Davide Massa signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor Real Madrid-området.
    58'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) header utenfor.
    59'
    Jude Bellingham
    Real Madrid angriper i Madrid. Jude Bellingham avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    61'
    62'
    Rodrygo
    Målsjanse til Real Madrid! Rodrygo treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    64'
    65'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Jude Bellingham
    Real Madrid leder 1-0 etter en scoring av Vinicius Junior. Jude Bellingham sto for den målgivende pasningen.
    65'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    67'
    68'
    Mål for RB Leipzig!
    Real Madrid 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Willi Orban
    Målgivende: David Raum
    Mål! Willi Orban utligner for RB Leipzig. Stillingen er dermed 1-1 i Madrid. David Raum var nest sist på ballen.
    68'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Real Madrid.
    70'
    Davide Massa tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Federico Valverde avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Willi Orban
    Dommer Davide Massa gir Willi Orban (RB Leipzig) et gult kort.
    71'
    71'
    Aurelien Tchouameni
    Aurelien Tchouameni (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Frispark RB Leipzig.
    73'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    73'
    Benjamin Sesko
    RB Leipzig angriper. Benjamin Sesko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    74'
    Toni Kroos
    Dommeren gir Toni Kroos (Real Madrid) et gult kort.
    75'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    75'
    Lois Openda
    76'
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Lois Openda
    RB Leipzig gjør sitt første bytte. Lois Openda erstattes av Yussuf Poulsen.
    77'
    Inn: Luka Modric
    Ut: Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) erstattes av Luka Modric.
    78'
    Benjamin Henrichs
    Sjanse til RB Leipzig! Benjamin Henrichs er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Willi Orban
    RB Leipzig fosser forover og Willi Orban fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    82'
    Inn: Joselu
    Ut: Jude Bellingham
    Real Madrid bytter ut Jude Bellingham med Joselu.
    85'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Xaver Schlager
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Eljif Elmas erstatter Xaver Schlager.
    85'
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Benjamin Sesko
    Bytte for RB Leipzig. Christoph Baumgartner kommer inn for Benjamin Sesko på Santiago Bernabeu.
    85'
    86'
    Rodrygo
    89'
    89'
    89'
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Amadou Haidara
    Amadou Haidara (RB Leipzig) erstattes av Kevin Kampl.
    90'
    90'+1
    Dani Olmo
    RB Leipzig avanserer forover i Madrid. Dani Olmo avslutter, men treffer ikke mål.