Slutt

1-0

Sammenlagt
6 - 2
1-0
Supporterfordeling på VG
7 967
11 911

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av Sander Randeberg Hauan

    Hei og velkommen til livedekningen av den andre åttedelsfinalen mellom Real Madrid og Liverpool.
    Liverpool-benken: Adrian, Kelleher, Gomez, Keita, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Tsimikas, Carvalho, Matip, Williams.
    Liverpool: (4-2-3-1) Allison - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Milner, Fabinho - Gakpo, Salah, Jota - Nunez
    Real Madrid-benken: Lunin, Vallejo, Hazard, Asensio, Odriozola, Lucas V., Tchouameni, D. Ceballos, Rodrigo, F. Mendy, Mariano, Alvaro
    Real Madrid: (4-3-3) Courtois - Carvajal, Rüdiger, Miliato, Nacho - Kroos, Camavinga, Modric - Valverde, Benzema, Vinicius Junior
    Real Madrid leder altså 5-2 etter det første oppgjøret, og mange mener Liverpool trenger et aldri så lite mirakel for å ta seg videre til kvartfinalene av Champions League. Men, er det et lag som har vartet opp med mirakler i Europa tidligere kan vel det sies å være Liverpool. Samtidig er Real Madrid de suverene CL-kongene med sine 14 titler, og Los Blancos virker alltid å være i en klasse for seg selv i de avgjørende kampene i CL.
    Liverpool slo erkerival Manchester United med 7-0 for halvannen uke siden, men etter det ble det 0-1-tap for Bournemouth. Med andre ord et Liverpool-lag som har variert i prestasjonene de siste par ukene.
    Real Madrid slo Espanyol 3-1 i sin forrige ligakamp, men har 9 poeng opp til serieleder Barcelona i La Liga. Det er fortsatt 13 kamper igjen i den spanske toppdivisjonen, men det er mulig Real Madrid går "all inn" på Champions League i sesonginnspurten.
    Liverpool har funnet plass til Nunez, Gakpo, Salah OG Jota helt der fremme i banen. En offensiv lagoppstilling for et Liverpool-lag som må ha mål i kveld. Jürgen Klopp må klare seg uten Stefan Bajcetic og kaptein Jordan Henderson. Begge er ute med henholdsvis skade og sykdom, og Milner og Fabinho er duoen som skal bryne seg på en tøff Real Madrid-midtbane med Kroos, Camavinga og Modric.
    Hvem tror du tar seg videre til kvartfinale?
    Real Madrid, de har dette i sin hule hånd.
    65%
    Liverpool varter opp med et mirakel i kveld.
    35%
    Antall stemmer: 4322
    Vi nærmer oss avspark på Santiago Bernabeu! Lagene står klare i spillertunnelen og "Hala Madrid" runger utover stadion i den spanske hovedstaden.
    VG Live svarer
    Matteo
    Hva tror du resultatet blir?
    Utrolig vanskelig å si! Føler dette er en kamp som kan ende opp med alt fra 5-0, 0-0 til 0-5. Utrolig spennende skal det bli iallfall!
    Lagene er på vei ut på matta. James Milner leder Liverpool i kveld, gullballvinner Karim Benzema går i front for Real Madrid.
    Kampen har startet
    Vi er i gang!
    Karim Benzema er nede i egen 16-meter og rydder opp etter et lengre Liverpool-angrep. Påskrudd i kveld, Real Madrid-kapteinen.
    1'
    Milner slår et innlegg fra venstre - går høyt opp i luften og Courtois plukker enkelt.
    2'
    Benzema ser ut til å være alene med Allison - men franskmannen er i en soleklar offside.
    3'
    Real Madrid inne i en periode hvor de får holde litt på ballen. Liverpool legger seg lavt og nekter bakrom.
    4'
    Vinicius tvinger frem en corner for Real Madrid.
    5'
    Modric løfter corneren inn. Lander i beina på Benzema, men han får ikke til en ordentlig avslutning. Liverpool vinner ball, men spiller den ut over sidelinjen. Innkast Real Madrid.
    6'
    STOR LIVERPOOL-SJANSE! Liverpool går rett frem, og Salah utfordrer Rüdiger. Egypteren blir taklet, men får spilt videre til Nunez. Han fyrer av, men rett på Courtois.
    6'
    Real Madrid og Vinicius får frispark på hjørnet av 16-meteren, like ved cornerflagget. Trent Alexander-Arnold litt for ivrig i sklitaklingen på Vinicius.
    7'
    Frisparket slås ut i returrom. Der står Valverde og rapper til, men treffe ikke skikkelig og Liverpool får ballen unna.
    8'
    NESTEN REAL MADRID! Vinicius og Kroos kombinerer inne i feltet til Liverpool. Sistnevnte slår mot en ensom Benzema, men Milner får klarert til corner.
    9'
    Vinicius prøver å komme seg forbi Alexander-Arnold, men Liverpools høyreback får hjelp av stopper Konaté. Innkast Real Madrid.
    10'
    Real Madrid skaffer en corner.
    11'
    Modric løfter inn, men Van Dijk vinner den første duellen. Ballen ender hos Toni Kroos. Fra cirka 20 meter prøver han et skudd - knallhardt, men rett på Allison.
    11'
    Et lag har aldri sluppet inn 5 mål på hjemmebane og allikevel tatt seg videre til neste runde. Det sier alt om oppgaven Liverpool står over.
    12'
    Salah parkerer venstreback Nacho og forsøker et innlegg, men Rüdiger kaster seg inn og klarerer til corner.
    12'
    Alexander-Arnold svinger inn, Van Dijk får hodet på men ender hos Real Madrid.
    13'
    Benzema spilles fint fri - men inne i 16-meteren stoppes han av Cody Gakpo, som har tatt returrløpet fra motsatt boks. Corner Real Madrid.
    13'
    OI OI OI, HAR DU SETT!? Der skal det stå 1-0 Real Madrid! Vinicius heades fri på bakre stolpe, og fra 2-3 meter skal han bare sette den i nota. MEN, Allison får opp høyrehånden akkurat der skuddet kommer og redder.
    14'
    Bølger frem og tilbake nå, og det trøkkes til i duellene. Kan bli en meget gøy fotballkamp dette.
    14'
    Real Madrid har åpnet best dette første kvarteret, med 5 avslutninger og 2 av dem på mål. Liverpool står med sjansen til Nunez som det eneste skuddet på mål.
    15'
    Konaté feller Benzema midt i banen. Halvstygg den taklingen der, men ingen grunn til gult kort mener dommer.
    16'
    Vinicius danser seg forbi Alexander-Arnold, men nok en gang kommer Konaté inn og bidrar. Brasilianeren må snu bakover, og da kommer også Salah til med en takling.
    17'
    AI! Diogo Jota får en stor sjanse inne i Real Madrid-boksen - men avslutningen på volley sklir av foten og sklir bort fra mål.
    18'
    FOR ET SKUDD! Camavinga får ballen fra 20-25 meter, tar et touch og smeller til. Ballen treffer tverrligger og Liverpool får tak i ballen.
    19'
    Vinicius danse seg gjennom på venstresiden, før han slipper til Valverde. Han spiller videre til Modric - som prøver et innlegg, går til corner.
    21'
    Reprisen viser faktisk at Allison er borti skuddet til Camavinga. Solid redning fra brasilianeren.
    22'
    MODRIC PRØVER SEG! Kroaten får ballen fra 20 meter på halvspretten. Banker til, men må se ballen sveve like over målet til Allison.
    22'
    VG Live svarer
    Adam
    Kan Liverpool vinne
    Alt er mulig i fotball!
    Alexander-Arnold forsøker en bakromspasning mot Gakpo og Salah, men den blir litt for lang for duoen.
    24'
    Vinicius har et hav av rom til venstre - ikke så rart da brasilianeren vinkes for offside. Reprisen viser at den er hårfin.
    26'
    God Liverpool-sjanse! Alexander-Arnold slår inn mot Gakpo, og nederlenderen får pannen på ballen - men ikke nok til å styre ballen på mål.
    26'
    Valverde legges i bakken av Milner. Frispark Real Madrid.
    27'
    Real Madrid er nok godt fornøyd med den første halvtimen her. Har hatt de største sjansene, og samtidig nektet Liverpool å skape muligheter.
    28'
    Robertson vinner ballen høyt i banen og slår rett inn i boks mot Salah, men Rüdiger strekker ut en fot og får sparket unna.
    29'
    Kan Liverpool snu dette?
    Ja, men da trenger de en scoring snart!
    35%
    Nei, Real Madrid har kontroll.
    65%
    Antall stemmer: 5365
    Godt innlegg fra Fabinho mot Nunez - men det er ikke nok kraft i headingen fra uruguayaneren til å true Courtois.
    31'
    Veteranene Kroos og Modric har god kontroll på midten. Strør om seg med lekre pasninger, slik de har gjort i flere år nå.
    32'
    Benzema vinkes av for offside.
    33'
    Nesten for Nunez! Drar seg inn fra venstre og forsøker å curle ballen i lengste. Courtois strekker seg så lang han er og slår ut til hjørnespark.
    33'
    Liverpool trenger altså 3 scoringer - og samtidig holde nullen - for å tvinge frem ekstraomganger her. For spenningen i kampen bør nok den første isåfall komme snart.
    34'
    Vinicius danser igjen ute på sin venstrekant: Spinner rundt med Alexander-Arnold - og løsner skudd før Konate får hjulpet sin høyreback. Skuddet rett på Allison.
    35'
    Gakpo får ballen på kanten av 16-meteren, demper ballen og fyrer til i nærmeste hjørne. Courtois henger med og redder til corner.
    36'
    Lav corner fra Alexander-Arnold mot Salah på første stolpe - en lur variant, men Real Madrid henger med og klarerer til ny corner.
    36'
    Jota vinkes for offside.
    37'
    Real Madrid får frispark, og Nacho blir liggende. Venstrebacken til Real Madrid drar av seg skoen og hinter til at han har blitt stemplet. Reprisen viser at Salahs venstrefot lander på Nacho sin høyre etter en duell. Egypteren beklager seg og Nacho er oppe igjen.
    39'
    Konate følger etter Vinicius langt inn på Real Madrids banehalvdel, og feller brasilianeren ved sidelinjen.
    39'
    Fabinho feller Kroos på vei fremover.
    40'
    VG Live svarer
    Pål
    Hvorfor er det ikke tilskuere på ¼ av stadion?
    Det bygges på Santiago Bernabeu, og deler av tribunen er ikke klar til bruk enda.
    Begge lag har hatt brukbare muligheter i første omgang - men Real Madrid har nok mest å være fornøyd med idet klokken tikker mot pause. Har fortsatt ledelsen sin på tre mål og bruker ofte tid på å holde ballen i laget.
    42'
    Gakpo går i offside.
    44'
    VG Live svarer
    Daniel
    Gjelder bortemål regel fortsatt?
    Nei, den er fjernet.
    Kroos pisker en pasning i retning Valverde i bakrom, men sistnevnte står i offside.
    45'
    Legges til 2 minutter i Madrid.
    45'
    Darwin Nunez river ned Carvajal.
    45'+1
    Spilt 1 av 2 tilleggsminutter i Madrid.
    45'+1
    Nesten for de røde. Alexander-Arnold slår inn mot Jota. Rüdiger kaster frem brystkassen og blokkerer til corner.
    45'+1
    Pause
    Pause i Madrid.
    45'+3
    En jevnspilt første omgang i den spanske hovedstaden. Begge lag har hatt gode muligheter, mens Real Madrid kanskje har vært mest overbevisende i midtbanekrigen. Hjemmelaget har klart mest å være fornøyd med etter de første 45 - for Liverpool må fortsatt ha minimum tre mål for å holde liv i kvartfinale-drømmen.
    VG Live svarer
    Marit
    Hvis bortemålsregel er borte, åssen fungerer det da?
    Ekstraomganger dersom det er uavgjort sammenlagt etter 90 minutter.
    VG Live svarer
    Adam
    Når skal de trekke Champions league kvartfinale?
    Kvartfinalene trekkes fredag 17. mars.
    VG Live svarer
    Håkon
    Når klokka trekker de Champions league kvartfinale?
    UEFA starter trekningen 12:00 på fredag 17. mars.
    Hva håper du på i 2. omgang?
    En kontrollert Real Madrid-seier.
    44%
    Masse mål! Bryr meg ikke om hvem som vinner, vil se vakker fotball!
    16%
    Håper Liverpool klarer å snu dette.
    40%
    Antall stemmer: 6615
    Lagene står klare i tunnelen. Vi nærmer oss andre omgang.
    2. omgang
    Vi er i gang, Real Madrid og Modric tar avspark.
    Diogo Jota skaffer Liverpool en corner.
    47'
    Robertson svinger ballen inn - heades ut igjen av Real Madrid-forsvaret.
    47'
    Liverpool står høyt etter corneren, og ballen ender etter hvert hos Fabinho. Innlegget fra brasilianeren er for upresist, og Real Madrid overtar.
    48'
    Camavinga felles av Diogo Jota langt inne på Real Madrid banehalvdel.
    50'
    Diogo Jota pådrar seg nok et frispark. Denne gang er det Nacho som går i bakken.
    51'
    Van Dijk lager frispark, Real Madrid tar det kort.
    52'
    Real Madrid virker veldig komfortable akkurat nå. Holder ballen i laget og venter på rom. Vinicius er farlig hver eneste gang han spilles opp på venstrekanten.
    52'
    Vinicius er i offside.
    53'
    DER SKAL DET STÅ 1-0! Valverede kommer alene med Allison, men Liverpool-keeperen redder. Kroos får den neste muligheten, men heller ikke han lykkes.
    53'
    Darwin Nunez feller Carvajal.
    55'
    Vinicius spilles fri i bakrom, får snudd seg rundt inne i 16-meteren og spiller på tverrs til Benzema. Franskmannen avslutter, men Alexander-Arnold kaster seg frem og blokkerer i siste sekund.
    56'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Diogo Jota
    57'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Darwin Nunez
    57'
    To bytter fra Liverpool. Trenger altså 3 mål og samtidig holde nullen for å tvinge frem ekstraomganger her.
    58'
    Fabinho ser at Salah går på et godt løp - men pasningen fra brasilianeren er for hard og går utover dødlinja.
    58'
    Konate kaster seg inn foran Vinicius og får klarert til corner. En meget god pasning fra Toni Kroos i forkant der.
    59'
    En litt roligere 2. omgang, uten de store sjansene. Undertegnede lar seg allikevel imponere av Toni Kroos og Luka Modric. Duoen har alltid god tid, fint overblikk, og slår utsøkte pasninger. Rett og slett to veldig gode fotballspillere.
    60'
    Real Madrid spiller seg rundt på venstresiden - Nacho slår inn mot Benzema, men Liverpool får ballen ut til innkast.
    63'
    NESTEN FOR REAL MADRID! Luka Modric tryller ute på venstresiden når han vipper ballen over Alexander-Arnold og slår inn mot Valverde. Sistnevnte får til en heading, men litt for høyt over målet til Allison.
    63'
    Luka Modric blir altså 38 år i september, men for et nivå han fortsatt holder!
    64'
    Real Madrid holder ballen i laget, Liverpool løper mye i mellom for øyeblikket. Begynner å haste for de rødkledde om de siste 20 minuttene skal bli spennende.
    65'
    Carvajal pisker inn et innlegg - Allison er ute og plukker enkelt. Liverpool overtar ballen.
    67'
    IKKE DER HELLER?! Vinicius skjærer innover fra venstre og spiller frem Benzema. Fra 11-12 meter smeller han til - går like over buret til Allison.
    68'
    Vinicius danser rundt med Alexander-Arnold og Firmino - og kommer seg nesten forbi begge to, men Firmino får med seg ballen.
    71'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: James Milner
    73'
    Kaptein Milner tas av - inn kommer Oxlade-Chamberlain.
    73'
    Det begynner å se mørkt ut for Liverpool nå. Snart kun et kvarter igjen i den spanske hovedstaden - og de rødkledde trenger mål. 3 av dem, for å være nøyaktig. Akkurat nå er det lite som tyder på at de skal få til det.
    74'
    Robertson løfter inn et frispark - Courtois er oppe og snapper, men mister ballen i et lite sekund før han får tak i den igjen.
    76'
    Liverpool spiller seg nesten inn i målet til Real Madrid! Etter en haug med veggspill og kombinasjoner får Robertson ballen ved dødlinja. Innlegget blokkeres til corner. Der burde nok en av de røde har forsøkt et skudd, kanskje spesielt Elliott.
    76'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Liverpool
    Mål: Karim Benzema
    DER SITTER DEN! Og da er vel Real Madrid klare for kvartfinale? Benzema mottar en lekker pasning fra Camavinga, Van Dijk får en fot på ballen og den spretter til Vinicius. Han spiller tilbake til Benzema, som kan sette 1-0 på åpent mål. Hinker litt i etterkant og ser ut til å ha vondt. Har slitt litt med skader den siste tiden, Karim Benzema.
    78'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Luka Modric
    82'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Karim Benzema
    82'
    Benzema og Modric får sette seg på benken.
    82'
    Elliott prøver å curle ballen fra 20 meter, men forsøket går rett på Courtois.
    83'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Vinicius Junior
    84'
    Vinicius får også en liten hvil på slutten.
    84'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Aurelien Tchouameni
    Ut: Toni Kroos
    84'
    Det samme gjør Toni Kroos.
    84'
    Liverpool spiller seg fint gjennom midten og ut til Alexander-Arnold på høyre - innlegget hans blokkeres.
    85'
    Corneren fra Alexander-Arnold skrur bak mål og ender med utspark.
    86'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Carvajal
    87'
    Real Madrid har full kontroll - og har hatt det i nesten hele kveld. Holder ballen i laget og venter ut de siste minuttene her. Har også fått hvile noen av de største stjernene på tampen her før helgens El Clasico.
    88'
    VG Live svarer
    Oscar
    Hvem føler du har vert banens beste
    Karim Benzema er en god kandidat. Det samme er Vinicius, Antonio Rüdiger og Toni Kroos. Jevnt over en solid prestasjon fra Los Blancos.
    Det legges til 2 minutter.
    90'
    Liverpool ledet 2-0 etter de første 20 minuttene i den første kampen - men siden da har Real Madrid vært det klart beste laget, og cruiser mot kvartfinale.
    90'+1
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Kostas Tsimikas
    Ut: Andy Robertson
    90'+1
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Fabio Carvalho
    Ut: Cody Gakpo
    90'+1
    SÅ ER DET NESTEN 2-0! Real Madrid avslutter nesten kvelden på perfekt vis når de ruller opp et kvikt angrep. Rodrygo får avslutte fra 11 meter, men Tsimikas står i veien.
    90'+2
    VAR-situasjon
    VAR skal sjekke en straffe-situasjon. Mulig straffe til Real Madrid.
    90'+3
    Tilleggstiden er for lengst over - men VAR skal sjekke... dommer går ut til TV-skjermen.
    90'+3
    VAR-situasjon
    Reprisen viser at skuddforsøket til Rodrygo går i kneet til Tsmikias og så opp i hånden. Dømmes ikke straffe.
    90'+4
    Ingen straffe, og vi har nå spilt 4 minutter overtid.
    90'+4
    Gult kort til Liverpool
    Kostas Tsimikas
    Har ikke vært lenge på banen, men involvert i mye her.
    90'+5
    Kampen er slutt
    Kampen er over!
    90'+5
    Real Madrid gjør som de har hatt for vane å gjøre de siste årene - og senker Liverpool i Europa. Med 5-2 etter den første kampen skulle det et mirakel til for Liverpool. Det kom aldri, og Real Madrid tok en kontrollert 1-0-seier og sikret en plass til kvartfinalen.
    You'll Never Walk Alone spilles av på Santiago Bernabeu. Ikke helt sikkert på hvorfor...
    Vi gratulerer Real Madrid med en fortjent seier og en plass i kvartfinalene. Takk for i kveld!
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her