5-3

Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Mrsool Park.
    3'
    Lino
    Atletico Madrid fosser forover og Lino fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Mrsool Park.
    6'
    Mål for Atletico Madrid!
    Real Madrid 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Mario Hermoso
    Målgivende: Antoine Griezmann
    Mål! Mario Hermoso (Atletico Madrid) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Mrsool Park. Antoine Griezmann var nest sist på ballen.
    7'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Atletico Madrid.
    17'
    Hjørnespark til Real Madrid
    18'
    Alvaro Morata
    Atletico Madrid angriper i Riyadh. Alvaro Morata fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    I Riyadh slår Luka Modric en corner fra høyre.
    20'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Antonio Rüdiger
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Antonio Rüdiger (Real Madrid) utligner med en heading på Mrsool Park. Flott spill fra Luka Modric før målet.
    20'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Alvaro Morata (Atletico Madrid) header ballen mot mål, men Real Madrid klarerer.
    24'
    24'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Real Madrid.
    25'
    Federico Valverde
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Federico Valverde avslutter utenfor.
    26'
    Skudd på mål, Real Madrid
    27'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    28'
    28'
    Frispark Real Madrid.
    28'
    Real Madrid 2 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Ferland Mendy
    Målgivende: Dani Carvajal
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 2-1 ved Ferland Mendy. Det er en fin assist fra Dani Carvajal.
    29'
    31'
    Antoine Griezmann
    Atletico Madrid avanserer forover og Antoine Griezmann kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    33'
    33'
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) kommer seg fri på Mrsool Park, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Real Madrid 2 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Antoine Griezmann
    Målgivende: Rodrigo De Paul
    Mål! Antoine Griezmann utligner for Atletico Madrid. Stillingen er dermed 2-2 i Riyadh. Rodrigo De Paul sto for den målgivende pasningen.
    37'
    41'
    Rodrygo
    Sjanse til Real Madrid! Rodrygo er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Skudd utenfor mål, Real Madrid
    45'
    45'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    45'+3
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    45'+4
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Lino
    Atletico Madrid avanserer forover i Riyadh. Lino avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    56'
    60'
    63'
    66'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Nahuel Molina
    Ut: Saul Niguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Nahuel Molina, mens Saul Niguez tar plass på benken.
    66'
    Inn: Rodrigo Riquelme
    Ut: Lino
    Bytte for Atletico Madrid. Rodrigo Riquelme kommer inn for Lino på Mrsool Park.
    67'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Toni Kroos
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid bytter ut Luka Modric med Toni Kroos. Dette er det første byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    67'
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    71'
    71'
    71'
    71'
    Rodrygo
    Målsjanse til Real Madrid! Rodrygo treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Hjørnespark til Atletico Madrid
    73'
    Atletico Madrid angriper, men Javier Alberola Rojas blåser for offside.
    73'
    78'
    Real Madrid scorer selvmål!
    Real Madrid 2 - 3 Atletico Madrid
    Selvmål! En sønderknust Antonio Rüdiger kan bli kampens syndebukk på Mrsool Park etter å ha rotet ballen i eget mål. 2-3.
    78'
    81'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Ferland Mendy
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Riyadh, når han tar ut Ferland Mendy og setter inn Eduardo Camavinga.
    81'
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Brahim Diaz erstatter Aurelien Tchouameni.
    81'
    Real Madrid 3 - 3 Atletico Madrid
    Mål: Dani Carvajal
    Dani Carvajal utligner til 3-3 på Mrsool Park.
    85'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    86'
    89'
    89'
    Inn: Axel Witsel
    Ut: Rodrigo De Paul
    Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) erstattes av Axel Witsel.
    90'
    Sjanse til Atletico Madrid! Antoine Griezmann er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    1. ekstraomgang
    Inn: Angel Correa
    Ut: Alvaro Morata
    Atletico Madrid gjør sitt fjerde bytte. Alvaro Morata erstattes av Angel Correa.
    91'
    91'
    92'
    96'
    98'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    99'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Mrsool Park.
    100'
    100'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Mrsool Park.
    100'
    Toni Kroos
    Real Madrid angriper. Toni Kroos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    103'
    103'
    104'
    Inn: Javi Galan
    Ut: Koke
    Diego Simeone gjør dagens femte bytte i Riyadh, når han tar ut Koke og setter inn Javi Galan.
    104'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Marcos Llorente
    Bytte for Atletico Madrid. Cesar Azpilicueta kommer inn for Marcos Llorente på Mrsool Park.
    106'
    Inn: Joselu
    Ut: Vinicius Junior
    Real Madrid bytter ut Vinicius Junior med Joselu.
    106'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Rodrygo
    Real Madrid gjør sitt femte bytte. Rodrygo erstattes av Dani Ceballos.
    106'
    106'
    107'
    109'
    110'
    Atletico Madrid angriper i Riyadh, men blir avblåst for offside.
    111'
    112'
    Inn: Arda Guler
    Ut: Federico Valverde
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt sjette bytte for dagen. Arda Guler erstatter Federico Valverde.
    112'
    Atletico Madrid scorer selvmål!
    Real Madrid 4 - 3 Atletico Madrid
    Mål: Stefan Savic
    Selvmål! Stefan Savic er dagens uheldigste i Riyadh, der stillingen nå er 4-3.
    116'
    118'
    119'
    120'+1
    Real Madrid 5 - 3 Atletico Madrid
    Mål: Brahim Diaz
    Målgivende: Joselu
    Brahim Diaz setter ballen i mål og øker Real Madrids ledelse til 5-3 i Riyadh. Det er en fin assist fra Joselu.
    120'+2
    Gult kort til Real Madrid
    Brahim Diaz
    Brahim Diaz (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.