Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gabriel Paulista (Valencia CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    5'
    Skade: Real Betis
    6'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    6'
    Tilbake fra skade: Real Betis
    6'
    En av Real Betis Balompies spillere går i offside.
    7'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Valencia
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Hector Bellerin
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Borja Iglesias. Flott spill fra Hector Bellerin før målet.
    11'
    Gult kort til Real Betis
    William Carvalho
    Dommeren gir William Carvalho (Real Betis Balompie) et gult kort.
    14'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Valencia CF.
    14'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Valencia CF.
    17'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Juanmi
    Juanmi (Real Betis Balompie) header utenfor.
    21'
    Frispark Real Betis Balompie.
    26'
    Mål for Valencia!
    Real Betis 1 - 1 Valencia
    Mål: Hugo Duro
    Målgivende: Moriba Ilaix
    Mål! Hugo Duro utligner til 1-1. Moriba Ilaix sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    35'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    36'
    Hugo Duro ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    Hugo Duro er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Hjørnespark til Valencia CF.
    41'
    42'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    43'
    Valencia CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Valencia CF er nær straffområde.
    48'
    Hugo Duro
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Hugo Duro går utenfor.
    51'
    55'
    Goncalo Guedes (Valencia CF) slår en corner fra høyre side.
    56'
    57'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Real Betis Balompie.
    58'
    Målsjanse! Gabriel Paulista (Valencia CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    60'
    62'
    62'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Valencia CF.
    63'
    Juanmi
    Real Betis Balompie angriper. Juanmi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez har tildelt Real Betis Balompie et hjørnespark.
    66'
    66'
    67'
    68'
    69'
    Goncalo Guedes
    Sjanse! Valencia CF avanserer forover, men Goncalo Guedes avslutter utenfor.
    69'
    70'
    Hugo Guillamon
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Hugo Guillamon går utenfor.
    71'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Valencia CF like utenfor Real Betis Balompie-området.
    72'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    73'
    73'
    73'
    74'
    74'
    Hugo Guillamon (Valencia CF) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Juanmi
    Juanmi skyter i stolpen! Nesten mål for Real Betis Balompie.
    78'
    Real Betis Balompie angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    En av Valencia CFs spillere blir avblåst for offside.
    79'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Thierry Correia
    Ut: Moriba Ilaix
    Valencia CF gjør sitt første bytte. Moriba Ilaix erstattes av Thierry Correia.
    79'
    80'
    81'
    Skudd på mål, Real Betis
    83'
    83'
    Real Betis Balompie slår en corner fra høyre.
    83'
    Gabriel Paulista vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Hugo Guillamon
    Valencia CF bytter ut Hugo Guillamon med Uros Racic.
    85'
    Inn: Bryan Salvatierra
    Ut: Hugo Duro
    Hugo Duro (Valencia CF) erstattes av Bryan Salvatierra.
    85'
    Valencia CF slipper å klare seg uten Gabriel Paulista som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Joaquin
    Ut: Juanmi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Joaquin, mens Juanmi tar plass på benken.
    86'
    Valencia CF slår en corner fra høyre.
    87'
    88'
    89'
    En av Valencia CFs spillere går i offside.
    89'
    Borja Iglesias
    Sjanse til Real Betis Balompie! Borja Iglesias er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side.
    90'
    Carlos Soler
    Valencia CF fosser forover og Carlos Soler fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Valencia CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    90'+3
    Thierry Correia
    Thierry Correia (Valencia CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    1. ekstraomgang
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær Valencia CFs målområde.
    91'
    93'
    95'
    95'
    Dommeren gir Borja Iglesias (Real Betis Balompie) et gult kort.
    95'
    Målsjanse til Valencia CF! Thierry Correia treffer mål, men keeper redder.
    95'
    95'
    98'
    Carlos Soler (Valencia CF) pådrar seg et gult kort.
    98'
    Inn: Yunus Musah
    Ut: Dimitri Foulquier
    Valencia CF gjør sitt fjerde bytte. Dimitri Foulquier erstattes av Yunus Musah.
    100'
    101'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Willian Jose, mens Borja Iglesias tar plass på benken.
    102'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) erstattes av Andres Guardado.
    102'
    2. ekstraomgang
    Inn: Juan Miranda
    Ut: Alex Moreno
    Real Betis Balompie bytter ut Alex Moreno med Juan Miranda.
    106'
    109'
    110'
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Sergio Canales
    Real Betis Balompie bytter ut Sergio Canales med Cristian Tello.
    111'
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Nabil Fekir
    Real Betis Balompie gjør sitt sjette bytte. Nabil Fekir erstattes av Aitor Ruibal.
    111'
    Cristian Tello
    Målsjanse! Cristian Tello (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    112'
    Cristian Tello (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.