Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    En av Real Betis Balompies spillere går i offside.
    4'
    Jesus Vazquez
    Målsjanse på Benito Villamarin! Jesus Vazquez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    5'
    Claudio Bravo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    7'
    Claudio Bravo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    7'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Frispark Real Betis Balompie.
    9'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Gult kort til Valencia
    Omar Alderete
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir Omar Alderete (Valencia CF) et gult kort.
    12'
    Real Betis Balompie har fått straffespark i Sevilla!
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    13'
    Dommeren dømmer straffe til Real Betis
    14'
    Real Betis scorer på straffe!
    Real Betis 1 - 0 Valencia
    Mål: Borja Iglesias
    Borja Iglesias dundrer inn et straffespark på Benito Villamarin. Stillingen er nå 1-0.
    14'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside på Benito Villamarin.
    15'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    Marcos De Sousa
    Sjanse i Sevilla! Marcos De Sousa (Valencia CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Jose Gaya
    Valencia CF avanserer forover i Sevilla. Jose Gaya avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Sergio Canales
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Sergio Canales treffer mål, men keeper redder.
    22'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    22'
    William Carvalho
    Real Betis Balompie angriper. William Carvalho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    25'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    29'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 2 - 0 Valencia
    Målgivende: Juanmi
    Mål! Real Betis Balompie øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Borja Iglesias på Benito Villamarin. Det er en fin assist fra Juanmi.
    30'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Valencia CF.
    32'
    Hjørnespark til Real Betis
    33'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    34'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Gabriel Paulista ligger nede.
    34'
    Gabriel Paulista er tilbake på banen igjen.
    36'
    37'
    Gult kort til Real Betis
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    37'
    Hjørnespark til Valencia
    38'
    39'
    Mål for Valencia!
    Real Betis 2 - 1 Valencia
    Mål: Gabriel Paulista
    Mål! Gabriel Paulista holder Valencia CFet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    39'
    Målet til Valencia sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Valencia blir stående
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Gabriel Paulista får behandling for en skade på banen.
    42'
    45'
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Mouctar Diakhaby
    Ut: Gabriel Paulista
    Pepe Bordalas (Valencia CF) gjør sitt første bytte for dagen. Mouctar Diakhaby erstatter Gabriel Paulista.
    45'+3
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+5
    45'+6
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Valencia CF.
    45'+7
    Martin Montoya
    Martin Montoya (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+9
    Goncalo Guedes
    Goncalo Guedes (Valencia CF) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    47'
    49'
    Hugo Guillamon
    Hugo Guillamon (Valencia CF) får et gult kort av dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos.
    49'
    Juanmi
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Juanmi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    53'
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    54'
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos venter med å sette i gang spillet fordi Goncalo Guedes ligger nede.
    55'
    Mouctar Diakhaby
    Valencia CF angriper i Sevilla. Mouctar Diakhaby fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Valencia CF slipper å klare seg uten Goncalo Guedes som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    56'
    Real Betis Balompie slipper å klare seg uten Guido Rodriguez som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Real Betis Balompie.
    58'
    Inn: Yunus Musah
    Ut: Jesus Vazquez
    Bytte for Valencia CF. Yunus Musah kommer inn for Jesus Vazquez på Benito Villamarin.
    60'
    Inn: Helder Costa
    Ut: Hugo Duro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Valencia CF. Inn kommer Helder Costa, mens Hugo Duro tar plass på benken.
    60'
    61'
    Real Betis 3 - 1 Valencia
    Mål: German Pezzella
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! German Pezzella (Real Betis Balompie) header inn 3-1 på Benito Villamarin. Flott spill fra Nabil Fekir før målet.
    61'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Guido Rodriguez
    Det virker som Guido Rodriguez ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Andres Guardado.
    63'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    65'
    Real Betis 4 - 1 Valencia
    Mål: Juanmi
    Mål! Juanmi gir Real Betis Balompie en komfortabel 4-1 ledelse.
    68'
    70'
    Goncalo Guedes (Valencia CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Juanmi
    Sjanse til Real Betis Balompie! Juanmi er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Dimitri Foulquier (Valencia CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    72'
    Dimitri Foulquier kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    72'
    73'
    Dimitri Foulquier
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Dimitri Foulquier (Valencia CF) det gule kortet.
    73'
    Inn: Joaquin
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie bytter ut Juanmi med Joaquin.
    73'
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Nabil Fekir
    Real Betis Balompie gjør sitt tredje bytte. Nabil Fekir erstattes av Aitor Ruibal.
    73'
    74'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Daniel Wass
    Pepe Bordalas gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Daniel Wass og setter inn Uros Racic.
    76'
    Valencia CF angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Inn: Manu Vallejo
    Ut: Goncalo Guedes
    Goncalo Guedes (Valencia CF) erstattes av Manu Vallejo.
    76'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Manu Vallejo
    Manu Vallejo (Valencia CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    78'
    Martin Montoya ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Martin Montoya er på beina igjen og fortsetter kampen på Benito Villamarin.
    79'
    80'
    81'
    Manu Vallejo (Valencia CF) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    83'
    I Sevilla slår Manu Vallejo en corner fra venstre.
    83'
    Mouctar Diakhaby (Valencia CF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: William Carvalho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Roberto Gonzalez, mens William Carvalho tar plass på benken.
    84'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Real Betis Balompie gjør sitt femte bytte. Borja Iglesias erstattes av Willian Jose.
    84'
    Aitor Ruibal
    Aitor Ruibal (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    85'
    Yunus Musah (Valencia CF) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    85'
    86'
    88'
    89'
    90'+1
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Valencia CF en corner. Manu Vallejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.