Målsjanse til Vallecano! Alvaro Garcia treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Frispark til Vallecano på halvdelen til Real Betis Balompie.
    3'
    Luiz Henrique
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Luiz Henrique avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Juan Luis Pulido Santana tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Youssouf Sabaly
    Mål! Youssouf Sabaly gir Real Betis Balompie en 1-0 ledelse.
    5'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Óscar Valentín
    Dommer Juan Luis Pulido Santana viser Óscar Valentín (Vallecano) det gule kortet.
    7'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    8'
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) fyrer av et skudd på Benito Villamarin – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    12'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    12'
    En av Vallecanos spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Sevilla slår Sergio Canales en corner fra høyre.
    18'
    Vallecanos Santi Comesana blåses av for offside på Benito Villamarin.
    19'
    19'
    Real Betis Balompie angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    26'
    Raul De Tomas
    Vallecano fosser forover og Raul De Tomas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Vallecano.
    35'
    Frispark Vallecano.
    35'
    41'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    42'
    Alvaro Garcia (Vallecano) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    44'
    Real Betis 2 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Ayoze Perez
    Ayoze Perez øker Real Betis Balompies ledelse til 2-0!
    44'
    Gult kort til Real Betis
    Youssouf Sabaly
    Youssouf Sabaly (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    Manuel Pellegrini gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut William Carvalho og setter inn Andres Guardado.
    46'
    Juan Luis Pulido Santana signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Alejandro Catena
    Alejandro Catena (Vallecano) header ballen mot mål, men Real Betis Balompie klarerer.
    50'
    50'
    En av Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    51'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Real Betis 2 - 1 Rayo Vallecano
    Mål: Santi Comesana
    Målgivende: Francisco Garcia
    Mål! Vallecanoet reduserer til 2-1 etter en heading av Santi Comesana. Francisco Garcia sto for den målgivende pasningen.
    52'
    56'
    I Sevilla slår Isi Palazon en corner fra venstre.
    59'
    Oscar Trejo
    Kjempesjanse! Oscar Trejo (Vallecano) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    61'
    63'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Bytte for Real Betis Balompie. Borja Iglesias kommer inn for Willian Jose på Benito Villamarin.
    65'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Vallecano) erstattes av Pathe Ciss.
    66'
    Inn: Sergio Camello
    Ut: Oscar Trejo
    Vallecano bytter ut Oscar Trejo med Sergio Camello.
    66'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    69'
    Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Isi Palazon
    Vallecano avanserer forover i Sevilla. Isi Palazon avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Claudio Bravo
    Dommer Juan Luis Pulido Santana gir Claudio Bravo (Real Betis Balompie) et gult kort.
    72'
    Ayoze Perez
    Målsjanse! Ayoze Perez (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Unai Lopez
    Ut: Santi Comesana
    Vallecano gjør sitt tredje bytte. Santi Comesana erstattes av Unai Lopez.
    76'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Raul De Tomas
    Vallecano bytter ut Raul De Tomas med Radamel Falcao. Dette er det fjerde byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Rodri
    Ut: Luiz Henrique
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Rodri, mens Luiz Henrique tar plass på benken.
    76'
    Real Betis Balompie angriper, men Juan Luis Pulido Santana blåser for offside.
    78'
    Frispark Real Betis Balompie.
    80'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    81'
    Abdul Mumin
    Abdul Mumin (Vallecano) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    82'
    Juan Luis Pulido Santana tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    85'
    Abdul Mumin
    Abdul Mumin (Vallecano) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    87'
    Inn: Andres Martín
    Ut: Ivan Balliu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vallecano. Inn kommer Andres Martín, mens Ivan Balliu tar plass på benken.
    88'
    Inn: Joaquin
    Ut: Sergio Canales
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Sergio Canales erstattes av Joaquin.
    90'
    Inn: Juanmi
    Ut: Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Real Betis Balompie) erstattes av Juanmi.
    90'
    German Pezzella
    Dommeren gir German Pezzella (Real Betis Balompie) et gult kort.
    90'+1
    Kan Vallecano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Juan Luis Pulido Santana tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    90'+5
    Radamel Falcao
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Radamel Falcao avslutter utenfor.
    90'+5
    Real Betis 3 - 1 Rayo Vallecano
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Joaquin
    Real Betis Balompie går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Borja Iglesias. Det er en fin assist fra Joaquin.