Bebe80'
1-1
292
83

Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    2'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    5'
    Juanmi
    Juanmi (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    6'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Hjørnespark til Real Betis
    10'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    13'
    Juan Martinez Munuera tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    21'
    Frispark til Rayo Vallecano på halvdelen til Real Betis Balompie.
    22'
    23'
    En av Real Betis Balompies spillere går i offside.
    23'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Real Betis Balompie.
    29'
    I Sevilla slår Oscar Trejo en corner fra høyre.
    30'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    32'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    33'
    Alex Moreno vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Real Betis Balompie slipper å klare seg uten Alex Moreno som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    35'
    Juan Martinez Munuera tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Alex Moreno
    Alex Moreno (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    43'
    45'+1
    47'
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær Rayo Vallecanos målområde.
    51'
    53'
    Pathe Ciss
    Pathe Ciss (Rayo Vallecano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Youssouf Sabaly ligger nede.
    56'
    I Sevilla slår Oscar Trejo en corner fra venstre.
    57'
    Youssouf Sabaly kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Isi Palazon
    Rayo Vallecano gjør sitt første bytte. Isi Palazon erstattes av Randy Nteka.
    61'
    Inn: Santi Comesana
    Ut: Pathe Ciss
    Rayo Vallecano bytter ut Pathe Ciss med Santi Comesana.
    62'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men Juan Martinez Munuera blåser for offside på Benito Villamarin.
    64'
    Sergio Canales
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Sergio Canales avslutter utenfor.
    65'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    67'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Rayo Vallecano.
    67'
    William Carvalho
    Målsjanse! William Carvalho (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    71'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Ivan Balliu
    Dommer Juan Martinez Munuera gir Ivan Balliu (Rayo Vallecano) et gult kort.
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Alex Moreno får behandling for en skade på banen.
    72'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    72'
    Alex Moreno er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Nabil Fekir
    Sjanse i Sevilla! Nabil Fekir (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Sergio Canales går utenfor.
    76'
    77'
    Inn: Bebe
    Ut: Mario Suarez
    Andoni Iraola (Rayo Vallecano) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bebe erstatter Mario Suarez.
    77'
    Inn: Mamadou Sylla
    Ut: Sergi Guardiola
    Andoni Iraola gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Sergi Guardiola og setter inn Mamadou Sylla.
    77'
    Bebe (Rayo Vallecano) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    79'
    Frispark Rayo Vallecano.
    79'
    Gult kort til Real Betis
    Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) får et gult kort av dommer Juan Martinez Munuera.
    79'
    Skade: Rayo Vallecano
    80'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Real Betis 0 - 1 Rayo Vallecano
    Mål: Bebe
    Mål! Bebe gir Rayo Vallecano ledelsen 0-1 i Sevilla.
    80'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Joaquin
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie bytter ut Juanmi med Joaquin. Dette er det første byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    82'
    Tilbake fra skade: Rayo Vallecano
    82'
    82'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Nabil Fekir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Real Betis Balompie er nær straffområde.
    84'
    85'
    Real Betis Balompie angriper, men Juan Martinez Munuera blåser for offside.
    86'
    86'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) erstattes av Borja Iglesias.
    86'
    87'
    Inn: Kevin Rodrigues
    Ut: Alvaro Garcia
    Bytte for Rayo Vallecano. Kevin Rodrigues kommer inn for Alvaro Garcia på Benito Villamarin.
    89'
    90'+1
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 1 Rayo Vallecano
    Mål: Borja Iglesias
    Mål! Real Betis Balompie utligner på Benito Villamarin. Målscorer: Borja Iglesias.
    90'+2
    90'+4
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    90'+5
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Alex Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Andres Guardado, mens Alex Moreno tar plass på benken.