Frispark for Las Palmas på egen banehalvdel.
    7'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Isco (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    11'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    11'
    I Sevilla slår Isco en corner fra høyre.
    12'
    Isco (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    13'
    Skudd på mål, Real Betis
    13'
    Las Palmas, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Victor Garcia Verdura tildeler Real Betis Balompie en corner. Isco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Isco (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    16'
    Chadi Riad
    Chadi Riad (Real Betis Balompie) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Las Palmas på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Las Palmas
    Mål: Willian Jose
    I Sevilla tar Real Betis Balompie ledelsen 1-0 etter et mål av Willian Jose.
    19'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Real Betis blir stående
    21'
    Marvin Park
    Las Palmas angriper. Marvin Park får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark Real Betis Balompie.
    22'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Victor Garcia Verdura blåser for offside på Benito Villamarin.
    23'
    25'
    Skudd utenfor mål, Las Palmas
    27'
    Willian Jose
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Willian Jose avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    Gult kort til Las Palmas
    Maximo Perrone
    Maximo Perrone (Las Palmas) får et gult kort av dommer Victor Garcia Verdura.
    33'
    33'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    36'
    36'
    36'
    Victor Garcia Verdura tildeler Real Betis Balompie en corner. Isco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    38'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    39'
    Skudd på mål, Las Palmas
    41'
    41'
    Hjørnespark til Las Palmas
    41'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Las Palmas
    Inn: Enzo Loiodice
    Ut: Maximo Perrone
    Garcia Pimienta (Las Palmas) gjør sitt første bytte for dagen. Enzo Loiodice erstatter Maximo Perrone.
    46'
    Inn: Julian Araujo
    Ut: Alex Suarez
    Las Palmas bytter ut Alex Suarez med Julian Araujo. Dette er det andre byttet som Garcia Pimienta gjør i dagens kamp.
    46'
    Isco (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    48'
    Victor Garcia Verdura signaliserer et frispark til Las Palmas.
    49'
    49'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    Bytte for Real Betis Balompie. Andres Guardado kommer inn for William Carvalho på Benito Villamarin.
    53'
    Munir El Haddadi
    Dommeren gir Munir El Haddadi (Las Palmas) et gult kort.
    53'
    56'
    Inn: Rodri
    Ut: Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Real Betis Balompie) erstattes av Rodri.
    60'
    Inn: Abdessamad Ezzalzouli
    Ut: Luiz Henrique
    Real Betis Balompie gjør sitt tredje bytte. Luiz Henrique erstattes av Abdessamad Ezzalzouli.
    60'
    Victor Garcia Verdura tildeler Las Palmas en corner. Javi Munoz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Frispark til Las Palmas på halvdelen til Real Betis Balompie.
    63'
    64'
    64'
    Inn: Sandro Ramirez
    Ut: Marvin Park
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Las Palmas. Inn kommer Sandro Ramirez, mens Marvin Park tar plass på benken.
    66'
    Real Betis Balompie angriper, men Victor Garcia Verdura blåser for offside.
    69'
    71'
    73'
    73'
    74'
    75'
    Inn: Nabil Fekir
    Ut: Isco
    Real Betis Balompie bytter ut Isco med Nabil Fekir.
    75'
    Las Palmas fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Manuel Pellegrini gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Willian Jose og setter inn Borja Iglesias.
    75'
    77'
    En av Las Palmass spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    77'
    Inn: Benito Ramirez
    Ut: Munir El Haddadi
    Garcia Pimienta (Las Palmas) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Benito Ramirez erstatter Munir El Haddadi.
    80'
    I Sevilla slår Sergi Cardona en corner fra venstre.
    82'
    Enzo Loiodice
    Enzo Loiodice (Las Palmas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Kirian Rodriguez
    Sjanse i Sevilla! Kirian Rodriguez (Las Palmas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    84'
    Las Palmas angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    84'
    Sandro Ramirez (Las Palmas) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    86'
    Nabil Fekir
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Nabil Fekir avslutter utenfor.
    87'
    88'
    Inn: Marc Cardona
    Ut: Javi Munoz
    Garcia Pimienta gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Javi Munoz og setter inn Marc Cardona.
    88'
    Saul Coco
    Saul Coco (Las Palmas) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    Victor Garcia Verdura tildeler Las Palmas en corner. Sandro Ramirez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.