Firpo90'+4
1-0
    Dagens dommer, Jose Maria Sanchez Martinez, blåser i gang kampen.
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Las Palmas UD på egen banehalvdel.
    1'
    Las Palmas UD fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    Real Betis Balompie slipper å klare seg uten Andres Guardado som kommer tilbake på banen igjen.
    1'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt Real Betis Balompieet.
    2'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Las Palmas UD.
    3'
    Andres Guardado ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    3'
    Fabian Ruiz
    Real Betis Balompie angriper. Fabian Ruiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Las Palmas, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Real Betis Balompie.
    11'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Las Palmas UD.
    12'
    Antonio Barragan (Real Betis Balompie) vinkes av for offside i Sevilla.
    13'
    Las Palmas UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Las Palmas UD på egen banehalvdel.
    16'
    Jonathan Calleri
    Sjanse til Las Palmas UD! Jonathan Calleri er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Las Palmas UD en corner. Alen Halilovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Las Palmas UD angriper, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside.
    22'
    Junior Firpo
    Junior Firpo (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Joaquin (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    26'
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    27'
    28'
    Sergio Leon
    Målsjanse på Benito Villamarin! Sergio Leon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    29'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    30'
    Sergio Leon
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Sergio Leon treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    I Sevilla slår Andres Guardado en corner fra høyre.
    31'
    Andres Guardado
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Andres Guardado fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    32'
    Gult kort til Las Palmas
    Jonathan Calleri (Las Palmas UD) får et gult kort av dommer Jose Maria Sanchez Martinez.
    32'
    33'
    35'
    Nacho Gil
    Nacho Gil (Las Palmas UD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    36'
    38'
    Alen Halilovic (Las Palmas UD) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    39'
    40'
    40'
    42'
    Ryad Boudebouz
    Ryad Boudebouz (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    45'+1
    46'
    47'
    Sergio Leon
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Sergio Leon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    51'
    Jordi Amat
    Jordi Amat (Real Betis Balompie) header utenfor.
    51'
    Sergio Leon
    Sjanse i Sevilla! Sergio Leon (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Spillerbytte - Las Palmas
    Inn: Javi Castellano
    Ut: Alberto Aquilani
    Alberto Aquilani (Las Palmas UD) erstattes av Javi Castellano.
    54'
    Frispark Las Palmas UD.
    55'
    Sergio Leon
    Målsjanse! Sergio Leon (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Frispark til Las Palmas UD på halvdelen til Real Betis Balompie.
    58'
    61'
    Ryad Boudebouz (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Gult kort til Real Betis
    Sergio Leon
    Dommeren gir Sergio Leon (Real Betis Balompie) et gult kort.
    65'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Sergio Leon
    Real Betis Balompie gjør sitt første bytte. Sergio Leon erstattes av Cristian Tello.
    66'
    67'
    Inn: Vicente Gomez
    Ut: Alen Halilovic
    Bytte for Las Palmas UD. Vicente Gomez kommer inn for Alen Halilovic på Benito Villamarin.
    67'
    67'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    68'
    Michel
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Michel (Las Palmas UD) det gule kortet.
    68'
    69'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    70'
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Joaquin
    Real Betis Balompie bytter ut Joaquin med Antonio Sanabria.
    71'
    Antonio Sanabria
    Sjanse i Sevilla! Antonio Sanabria (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Ryad Boudebouz (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    74'
    74'
    77'
    Aissa Mandi
    Aissa Mandi (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    En av Las Palmas UDs spillere går i offside.
    78'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Betis Balompie en corner. Ryad Boudebouz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Inn: Joel Campbell
    Ut: Ryad Boudebouz
    Real Betis Balompie bytter ut Ryad Boudebouz med Joel Campbell. Dette er det tredje byttet som Quique Setien gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    84'
    Inn: Imoh Ezekiel
    Ut: Nacho Gil
    Paco Jemez (Las Palmas UD) gjør sitt tredje bytte for dagen. Imoh Ezekiel erstatter Nacho Gil.
    84'
    85'
    Andre gule kort til Las Palmas
    Michel
    Michel får sitt andre gule kort og Las Palmas UD må klare seg uten han resten av kampen.
    86'
    Ximo Navarro
    Ximo Navarro (Las Palmas UD) pådrar seg et gult kort.
    87'
    88'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    88'
    I Sevilla slår Peter Etebo Oghenekaro en corner fra venstre.
    90'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Las Palmas
    Mål: Junior Firpo
    Målgivende: Antonio Barragan
    Mål! Junior Firpo header ballen i mål og gir Real Betis Balompie ledelsen 1-0 på Benito Villamarin. Antonio Barragan var nest sist på ballen.
    90'+4
    Junior Firpo (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.