Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Fran Beltran ligger nede.
    Fran Beltran er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    13'
    Jørgen Strand Larsen
    Målsjanse til Celta de Vigo! Jørgen Strand Larsen treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    15'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Celta de Vigo angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    24'
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Jørgen Strand Larsen avslutter utenfor.
    25'
    Willian Jose
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Willian Jose fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    29'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) header utenfor.
    29'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Frispark Real Betis Balompie.
    34'
    35'
    36'
    38'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    41'
    43'
    Jonathan Bamba
    Sjanse til Celta de Vigo! Jonathan Bamba er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Gult kort til Real Betis
    German Pezzella (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Cedric Bakambu
    Ut: Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) erstattes av Cedric Bakambu.
    46'
    Inn: Nabil Fekir
    Ut: Ayoze Perez
    Real Betis Balompie gjør sitt andre bytte. Ayoze Perez erstattes av Nabil Fekir.
    46'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Celta de Vigo.
    47'
    Skudd på mål, Real Betis
    48'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    50'
    52'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Juan Miranda
    Målgivende: Hector Bellerin
    Mål! Juan Miranda gir Real Betis Balompie ledelsen 1-0 i Sevilla. Det er en fin assist fra Hector Bellerin.
    53'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    56'
    56'
    59'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    60'
    60'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Carles Perez
    Ut: Javi Manquillo
    Claudio Giraldez Gonzalez gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Javi Manquillo og setter inn Carles Perez.
    65'
    67'
    Frispark Celta de Vigo.
    69'
    Inn: Aitor Ruibal
    Ut: Hector Bellerin
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aitor Ruibal erstatter Hector Bellerin.
    70'
    Inn: Damian Rodriguez
    Ut: Hugo Sotelo
    Celta de Vigo bytter ut Hugo Sotelo med Damian Rodriguez.
    70'
    Inn: Tadeo Allende
    Ut: Jonathan Bamba
    Bytte for Celta de Vigo. Tadeo Allende kommer inn for Jonathan Bamba på Benito Villamarin.
    70'
    Inn: Abner Vinicius da Silva Santos
    Ut: Juan Miranda
    Real Betis Balompie bytter ut Juan Miranda med Abner Vinicius da Silva Santos. Dette er det fjerde byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    75'
    Abner Vinicius da Silva Santos
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Abner Vinicius da Silva Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Cedric Bakambu
    Målsjanse! Cedric Bakambu (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Unai Nunez
    Ut: Carlos Dominguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Unai Nunez, mens Carlos Dominguez tar plass på benken.
    81'
    Inn: Franco Cervi
    Ut: Hugo Alvarez Antunez
    Claudio Giraldez Gonzalez gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Hugo Alvarez Antunez og setter inn Franco Cervi.
    81'
    82'
    Real Betis 2 - 0 Celta Vigo
    Mål: Nabil Fekir
    Målgivende: Isco
    I Sevilla øker Real Betis Balompie ledelsen til 2-0 takket være et mål av Nabil Fekir. Isco sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    83'
    Målet til Real Betis blir stående
    84'
    Inn: Rodri
    Ut: Isco
    Isco (Real Betis Balompie) erstattes av Rodri.
    86'
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Tadeo Allende
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Tadeo Allende går utenfor.
    88'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    90'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Mål for Celta Vigo!
    Real Betis 2 - 1 Celta Vigo
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Tadeo Allende
    Celta de Vigo reduserer til 2-1 etter et mål av Jørgen Strand Larsen. Tadeo Allende var nest sist på ballen.