Målsjanse! Brais Mendez (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I Sevilla slår Sergio Canales en corner fra venstre.
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Real Betis Balompie.
    6'
    Santi Mina
    Celta de Vigo angriper i Sevilla. Santi Mina avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    12'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    13'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    15'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    16'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    16'
    Iago Aspas
    Målsjanse på Benito Villamarin! Iago Aspas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    18'
    William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    18'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Betis Balompie like utenfor Celta de Vigo-området.
    19'
    Marc Bartra
    Real Betis Balompie angriper og Marc Bartra får avsluttet. Headingen treffer ikke Celta de Vigo-målet.
    20'
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    20'
    22'
    23'
    Sergio Canales
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Sergio Canales fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    29'
    Frispark Real Betis Balompie.
    32'
    Gult kort til Celta Vigo
    Denis Suarez
    Denis Suarez (Celta de Vigo) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    32'
    Celta de Vigo har fått straffespark på Benito Villamarin!
    34'
    Celta Vigo scorer på straffe!
    Real Betis 0 - 1 Celta Vigo
    Mål: Iago Aspas
    Celta de Vigo går opp i en 0-1 ledelse etter at Iago Aspas setter straffesparket sikkert i mål på Benito Villamarin.
    36'
    37'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Juanmi
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Juanmi går utenfor.
    41'
    Mål for Celta Vigo!
    Real Betis 0 - 2 Celta Vigo
    Iago Aspas setter ballen i mål og øker Celta de Vigos ledelse til 0-2 i Sevilla.
    45'+2
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Rodri
    Ut: Diego Lainez
    Real Betis Balompie bytter ut Diego Lainez med Rodri.
    46'
    Santi Mina
    Celta de Vigo avanserer forover og Santi Mina får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    46'
    53'
    Gult kort til Real Betis
    Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) får et gult kort av dommer Cesar Soto Grado.
    53'
    Hector Bellerin
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Hector Bellerin avslutter utenfor.
    58'
    Inn: Nabil Fekir
    Ut: Andres Guardado
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Andres Guardado og setter inn Nabil Fekir.
    58'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Borja Iglesias, mens Willian Jose tar plass på benken.
    58'
    58'
    Nabil Fekir
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Nabil Fekir treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Sjanse til Real Betis Balompie! Sergio Canales er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    William Carvalho (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Cesar Soto Grado tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Borja Iglesias
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    I Sevilla slår Brais Mendez en corner fra venstre.
    74'
    Franco Cervi (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fran Beltran (Celta de Vigo) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Marc Bartra
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Marc Bartra avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Tilbake fra skade: Celta Vigo
    77'
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Sergio Canales
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Cristian Tello erstatter Sergio Canales.
    80'
    80'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    81'
    83'
    Real Betis Balompie angriper. Borja Iglesias får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Gabriel Veiga
    Ut: Brais Mendez
    Celta de Vigo bytter ut Brais Mendez med Gabriel Veiga. Dette er det første byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    86'
    86'
    88'
    Juanmi
    Sjanse i Sevilla! Juanmi (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Inn: Nolito
    Ut: Iago Aspas
    Bytte for Celta de Vigo. Nolito kommer inn for Iago Aspas på Benito Villamarin.
    90'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    90'+1
    Franco Cervi
    Franco Cervi (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Real Betis Balompie avanserer forover og William Carvalho kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Jose Fontán
    Ut: Franco Cervi
    Franco Cervi (Celta de Vigo) erstattes av Jose Fontán.
    90'+3
    90'+3
    Real Betis Balompie fosser forover og William Carvalho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.