Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    4'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Nabil Fekir fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    7'
    Athletic Bilbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Athletic Bilbao en corner. Nicholas Williams sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Athletic Bilbao
    Mål: Ezequiel Avila
    Målgivende: Willian Jose
    Ezequiel Avila setter ballen i nettet og Real Betis Balompie leder nå 1-0. Flott spill fra Willian Jose før målet.
    13'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    19'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    22'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    24'
    29'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Frispark til Athletic Bilbao på halvdelen til Real Betis Balompie.
    30'
    Gult kort til Real Betis
    Ezequiel Avila
    Ezequiel Avila (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Ezequiel Avila (Real Betis Balompie) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    31'
    Gult kort til Athletic Bilbao
    Yuri Berchiche
    Yuri Berchiche (Athletic Bilbao) pådrar seg et gult kort.
    32'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Ezequiel Avila er tilbake i kampen igjen.
    33'
    Rui Silva
    Målsjanse! Rui Silva (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Willian Jose
    Real Betis Balompie angriper. Willian Jose får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    Athletic Bilbao, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Athletic Bilbao scorer selvmål!
    Real Betis 2 - 0 Athletic Bilbao
    Mål: Yuri Berchiche
    Selvmål! En sønderknust Yuri Berchiche setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-0.
    38'
    Willian Jose (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    40'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    40'
    Nicholas Williams
    Nicholas Williams (Athletic Bilbao) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    40'
    Andre gule kort til Athletic Bilbao
    Utvisning! Nicholas Williams (Athletic Bilbao) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    40'
    Alex Berenguer
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Alex Berenguer (Athletic Bilbao) det gule kortet.
    41'
    41'
    43'
    45'+1
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yuri Berchiche (Athletic Bilbao) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+4
    Spillerbytte - Athletic Bilbao
    Inn: Imanol Garcia de Albeniz
    Ut: Yuri Berchiche
    Imanol Garcia de Albeniz (Athletic Bilbao) erstatter Yuri Berchiche som ser ut til å måtte forlate Benito Villamarin med en skade.
    45'+4
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    45'+7
    Mål for Athletic Bilbao!
    Real Betis 2 - 1 Athletic Bilbao
    Mål: Gorka Guruzeta
    Målgivende: Alex Berenguer
    Gorka Guruzeta holder Athletic Bilbao inne i matchen ved a heade inn 2-1. Alex Berenguer var nest sist på ballen.
    45'+7
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: William Carvalho
    Ut: Sergi Altimira Clavell
    Real Betis Balompie gjør sitt første bytte. Sergi Altimira Clavell erstattes av William Carvalho.
    46'
    Inn: Inaki Williams
    Ut: Oihan Sancet Tirapu
    Athletic Bilbao bytter ut Oihan Sancet Tirapu med Inaki Williams.
    46'
    46'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Nabil Fekir går utenfor.
    46'
    Dani Vivian
    Dani Vivian (Athletic Bilbao) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    47'
    Inn: Rodri
    Ut: Ezequiel Avila
    Real Betis Balompie bytter ut Ezequiel Avila med Rodri. Dette er det andre byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    51'
    53'
    Inaki Williams
    Inaki Williams (Athletic Bilbao) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    55'
    Real Betis Balompie angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    59'
    Athletic Bilbao må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Betis Balompie.
    59'
    Imanol Garcia de Albeniz
    Dommeren gir Imanol Garcia de Albeniz (Athletic Bilbao) et gult kort.
    59'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    60'
    Inn: Unai Gomez Echevarria
    Ut: Inigo Ruiz De Galarreta
    Bytte for Athletic Bilbao. Unai Gomez Echevarria kommer inn for Inigo Ruiz De Galarreta på Benito Villamarin.
    60'
    Inn: Dani Garcia
    Ut: Benat Prados Diaz
    Ernesto Valverde gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Benat Prados Diaz og setter inn Dani Garcia.
    60'
    William Carvalho
    Målsjanse til Real Betis Balompie! William Carvalho treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Real Betis 3 - 1 Athletic Bilbao
    Mål: Johnny Cardoso
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! Johnny Cardoso øker Real Betis Balompies ledelse til 3-1 på Benito Villamarin. Nabil Fekir sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Frispark Athletic Bilbao.
    70'
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    70'
    Frispark for Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Mikel Vesga
    Ut: Aitor Paredes
    Ernesto Valverde (Athletic Bilbao) gjør sitt femte bytte for dagen. Mikel Vesga erstatter Aitor Paredes.
    72'
    Skade: Real Betis
    72'
    Inn: Hector Bellerin
    Ut: Aitor Ruibal
    Bytte for Real Betis Balompie. Hector Bellerin kommer inn for Aitor Ruibal på Benito Villamarin.
    72'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til Athletic Bilbao
    76'
    Ingen straffe til Athletic Bilbao
    76'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    82'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. William Carvalho avslutter, men treffer ikke mål.