0-2
0-3
Brown90'+5
    Kampen har startet.
    Omar Richards (Reading FC) løfter inn en corner fra venstre på Madejski Stadium.
    3'
    Alfa Semedo
    Reading FC fosser forover og Alfa Semedo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark til Reading FC på halvdelen til Stoke City.
    4'
    Gult kort til Stoke City
    Jordan Thompson
    Dommer Keith Stroud viser Jordan Thompson (Stoke City) det gule kortet.
    5'
    Alfa Semedo
    Alfa Semedo (Reading FC) avanserer forover på Madejski Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    6'
    Omar Richards (Reading FC) slår en corner fra venstre side på Madejski Stadium.
    6'
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    13'
    I Reading har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Reading FC.
    18'
    Frispark Stoke City.
    20'
    John Mikel Obi
    Stoke City angriper, men avslutningen til John Mikel Obi går utenfor.
    21'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Stoke City!
    Reading FC 0 - 1 Stoke City
    Mål: Tyrese Campbell
    Tyrese Campbell dundrer ballen i mål og Stoke City tar ledelsen 0-1 på Madejski Stadium.
    23'
    Reading FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Reading FC på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    31'
    Tomas Esteves
    Reading FC angriper i Reading. Tomas Esteves avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    34'
    Nick Powell
    Nick Powell (Stoke City) kommer seg fri på Madejski Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Reading FC 0 - 2 Stoke City
    Mål: Steven Fletcher
    Målgivende: Tommy Smith
    Mål! Steven Fletcher øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Tommy Smith før målet.
    35'
    37'
    I Reading har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    I Reading slår Tomas Esteves en corner fra høyre.
    42'
    Frispark for Reading FC på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Keith Stroud tildeler Reading FC en corner. Tomas Esteves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Tashan Oakley-Boothe
    Ut: Nick Powell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stoke City. Inn kommer Tashan Oakley-Boothe, mens Nick Powell tar plass på benken.
    46'
    Sjanse! Reading FC avanserer forover, men Tomas Esteves avslutter utenfor.
    46'
    48'
    Tyrese Campbell
    Stoke City avanserer forover og Tyrese Campbell får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    49'
    James McClean (Stoke City) løfter inn en corner fra venstre på Madejski Stadium.
    50'
    Danny Batth
    Danny Batth (Stoke City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Keith Stroud tildeler Reading FC en corner. Omar Richards sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    George Puscas
    Sjanse i Reading! George Puscas (Reading FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    55'
    58'
    60'
    Danny Batth
    Stoke City angriper i Reading. Danny Batth fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Michael Olise
    Ut: Tomas Esteves
    Reading FC bytter ut Tomas Esteves med Michael Olise. Dette er det første byttet som Veljko Paunovic gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Sam Baldock
    Ut: George Puscas
    Bytte for Reading FC. Sam Baldock kommer inn for George Puscas på Madejski Stadium.
    63'
    Michael Olise
    Målsjanse! Michael Olise (Reading FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    69'
    Tashan Oakley-Boothe (Stoke City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Madejski Stadium.
    71'
    Inn: Nathan Collins
    Ut: Steven Fletcher
    Stoke City gjør sitt andre bytte. Steven Fletcher erstattes av Nathan Collins.
    72'
    Stoke City slipper å klare seg uten Tashan Oakley-Boothe som kommer tilbake på banen i Reading.
    72'
    Inn: Sone Aluko
    Ut: Andy Yiadom
    Veljko Paunovic gjør dagens tredje bytte i Reading, når han tar ut Andy Yiadom og setter inn Sone Aluko.
    74'
    Offside! Tommy Smith (Stoke City) er alene igjennom, men dommer Keith Stroud ser at linjemannen er oppe med flagget.
    75'
    Sam Baldock
    Sjanse! Reading FC avanserer forover, men Sam Baldock avslutter utenfor.
    79'
    Jordan Thompson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Jacob Brown
    Ut: Jordan Thompson
    Michael O'Neill (Stoke City) tar ut Jordan Thompson som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jacob Brown.
    82'
    85'
    86'
    James McClean
    James McClean (Stoke City) mottar sitt første gule kort for dagen på Madejski Stadium.
    86'
    Michael Olise (Reading FC) kommer til en målsjanse på Madejski Stadium, men klarer ikke å score.
    87'
    Frispark Reading FC.
    88'
    Sone Aluko
    Reading FC angriper. Sone Aluko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.