Den første omgangen er nå i gang.
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Jonathan Hogg
    Huddersfield Town avanserer forover i Reading. Jonathan Hogg avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Reading FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Huddersfield Town.
    20'
    Gult kort til Reading FC
    Yakou Meite
    Dommer Steve Martin gir Yakou Meite (Reading FC) et gult kort.
    21'
    Emile Smith-Rowe
    Huddersfield Town angriper i Reading. Emile Smith-Rowe fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark til Huddersfield Town på halvdelen til Reading FC.
    22'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Huddersfield Town.
    22'
    Steve Martin signaliserer et frispark til Reading FC på egen banehalvdel.
    24'
    Målsjanse til Huddersfield Town! Emile Smith-Rowe treffer mål, men keeper redder.
    27'
    Reading FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Chris Willock
    Huddersfield Town angriper. Chris Willock får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Jordan Obita (Reading FC) slår en corner fra høyre side på Madejski Stadium.
    31'
    Karlan Grant
    Målsjanse! Karlan Ahearne-Grant (Huddersfield Town) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    I Reading har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Karlan Ahearne-Grant (Huddersfield Town) kommer seg fri på Madejski Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    35'
    Jordan Obita
    Jordan Obita (Reading FC) kommer til en målsjanse på Madejski Stadium, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark Reading FC.
    37'
    George Puscas
    Reading FC angriper i Reading. George Puscas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Harry Toffolo
    Harry Toffolo (Huddersfield Town) pådrar seg et gult kort.
    39'
    43'
    Frispark til Reading FC på halvdelen til Huddersfield Town.
    43'
    Steve Martin tildeler Reading FC en corner. John Swift sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    44'
    45'+1
    46'
    Sjanse! Huddersfield Town avanserer forover, men Karlan Ahearne-Grant avslutter utenfor.
    47'
    Frispark Huddersfield Town.
    48'
    48'
    Andy Rinomhota
    Reading FC angriper, men avslutningen til Andy Rinomhota går utenfor.
    49'
    I Reading har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Jon Gorenc-Stankovic
    Jon Gorenc-Stankovic (Huddersfield Town) mottar sitt første gule kort for dagen på Madejski Stadium.
    50'
    Reading FC fosser fremover, men Steve Martin blåser for offside på Madejski Stadium.
    51'
    53'
    I Reading slår John Swift en corner fra venstre.
    58'
    60'
    Steve Mounie
    Målsjanse på Madejski Stadium! Steve Mounie fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    65'
    65'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Michael Olise
    Ut: George Puscas
    Reading FC gjør sitt første bytte. George Puscas erstattes av Michael Olise.
    66'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Lewis O'Brien
    Ut: Jonathan Hogg
    Huddersfield Town bytter ut Jonathan Hogg med Lewis O'Brien. Dette er det første byttet som Danny Cowley gjør i dagens kamp.
    66'
    67'
    Marc McNulty
    Marc McNulty (Reading FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    69'
    Jordan Obita (Reading FC) løfter inn en corner fra venstre på Madejski Stadium.
    70'
    Inn: Elias Kachunga
    Ut: Steve Mounie
    Huddersfield Town bytter ut Steve Mounie med Elias Kachunga.
    72'
    Inn: Alex Pritchard
    Ut: Emile Smith-Rowe
    Emile Smith-Rowe (Huddersfield Town) erstattes av Alex Pritchard.
    74'
    74'
    I Reading slår Karlan Ahearne-Grant en corner fra venstre.
    78'
    Karlan Ahearne-Grant (Huddersfield Town) løfter inn en corner fra høyre på Madejski Stadium.
    80'
    Inn: Garath McCleary
    Ut: Marc McNulty
    Bytte for Reading FC. Garath McCleary kommer inn for Marc McNulty på Madejski Stadium.
    86'
    Inn: Lucas Boye
    Ut: Jordan Obita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Reading FC. Inn kommer Lucas Boye, mens Jordan Obita tar plass på benken.