RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Andorra på egen banehalvdel.
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz gir Omar El Hilali (RCD Espanyol) et gult kort.
    Frispark Andorra.
    16'
    Ivan Gil Calero (Andorra) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på RCDE Stadium.
    17'
    Ivan Gil Calero ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cornella.
    19'
    20'
    21'
    Ivan Gil Calero
    Ivan Gil Calero (Andorra) avanserer forover på RCDE Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark til Andorra på halvdelen til RCD Espanyol.
    25'
    Skudd på mål, FC Andorra
    26'
    26'
    Skade: RCD Espanyol
    27'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Alvaro Aguado
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Bytte for RCD Espanyol. Alvaro Aguado kommer inn for Nicolas Melamed Ribaudo på RCDE Stadium.
    28'
    Mål for FC Andorra!
    RCD Espanyol 0 - 1 FC Andorra
    Mål: Ivan Gil Calero
    Målgivende: Ruben Bover Izquierdo
    Mål! Ivan Gil Calero gir Andorra en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Ruben Bover Izquierdo.
    29'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    33'
    35'
    36'
    Frispark for Andorra på egen banehalvdel.
    37'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på RCDE Stadium.
    37'
    Hjørnespark til FC Andorra
    41'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Andorra.
    43'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    45'
    Inn: Pol Lozano
    Ut: Victor Ruiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Pol Lozano, mens Victor Ruiz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Keidi Bare
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gaston Valles erstatter Keidi Bare.
    46'
    Sjanse i Cornella! Ivan Gil Calero (Andorra) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Mål for RCD Espanyol!
    RCD Espanyol 1 - 1 FC Andorra
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Omar El Hilali
    Martin Braithwaite utligner til 1-1 på RCDE Stadium. Omar El Hilali var nest sist på ballen.
    52'
    52'
    Andorra angriper, men Miguel Gonzalez Diaz blåser for offside.
    52'
    Skudd utenfor mål, FC Andorra
    54'
    56'
    Jofre Carreras
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz viser Jofre Carreras (RCD Espanyol) det gule kortet.
    56'
    59'
    59'
    Skudd på mål, RCD Espanyol
    60'
    FC Andorra, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    I Cornella slår Ruben Bover Izquierdo en corner fra venstre.
    62'
    63'
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Jofre Carreras
    Jofre Carreras (RCD Espanyol) erstattes av Salvi Sanchez.
    65'
    Spillet på RCDE Stadium er stoppet midlertidig fordi Diego Gonzalez Cabanes ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - FC Andorra
    Inn: Iker Benito
    Ut: Ruben Bover Izquierdo
    Andorra bytter ut Ruben Bover Izquierdo med Iker Benito.
    67'
    Andorra slipper å klare seg uten Diego Gonzalez Cabanes som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Gult kort til FC Andorra
    Kevin Nicolas Ratti Fredes
    Kevin Nicolas Ratti Fredes (Andorra) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Andorra avanserer forover i Cornella. Ivan Gil Calero avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    74'
    75'
    75'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Alex Petxa
    Alex Petxa (Andorra) får et gult kort av dommer Miguel Gonzalez Diaz.
    76'
    Andorra tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Diego Gonzalez Cabanes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Inn: Jose Martinez
    Ut: Diego Gonzalez Cabanes
    Andorra gjør sitt andre bytte. Diego Gonzalez Cabanes erstattes av Jose Martinez.
    80'
    Inn: Fernando Calero
    Ut: Sergi Gomez
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens femte bytte i Cornella, når han tar ut Sergi Gomez og setter inn Fernando Calero.
    80'
    Inn: Jorge Pombo
    Ut: Jon Karrikaburu
    Andorra gjør sitt tredje bytte. Jon Karrikaburu erstattes av Jorge Pombo.
    80'
    84'
    Frispark RCD Espanyol.
    86'
    Gaston Valles
    Gaston Valles (RCD Espanyol) får en nickmöjlighet på RCDE Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    87'
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz venter med å sette i gang spillet fordi Javi Puado ligger nede.
    89'
    Javi Puado er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+1
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    90'+1
    Inn: Sergi Samper
    Ut: Ivan Gil Calero
    Andorra bytter ut Ivan Gil Calero med Sergi Samper. Dette er det fjerde byttet som Ferran Costa gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Miguel Angel Leal
    Ut: Sergio Molina Beloqui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Andorra. Inn kommer Miguel Angel Leal, mens Sergio Molina Beloqui tar plass på benken.
    90'+2
    Martin Braithwaite
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+4
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz viser Kevin Nicolas Ratti Fredes (Andorra) det gule kortet.