Fernandes80' (Str.)
3-2
Konate (sm)84'

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Manchester United vant 5-0 over RB Leipzig i hjemmekampen. Men det betyr kanskje ingenting i kveld?
    Alexander Sørloth sørget på overtid for 4–3 over Istanbul Basaksehir i den nest siste Champions League-matchen.
    Manchester United må unngå tap for å gå til åttendedelsfinalene.
    RB Leipzig kan med litt hell også klare seg med uavgjort, men er da avhengig av at Istanbul Basaksehir slår Paris Saint-Germain. Det er kanskje ikke så sannsynlig?
    RB Leipzig kommer fra sterke 3–3 mot regjerende Champions League-vinner Bayern München i Bundesliga sist helg.
    Om både Manchester United og Paris Saint-Germain taper, er det United som ikke går videre på grunn av innbyrdes oppgjør.
    Kveldens dommer: Antonio Mateu Lahoz fra Spania.
    Manchester United (5-2-1-2): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles - McTominay, Matic - Fernandes - Rashford, Greenwood
    Benk: Henderson, Grant, Bailly, Fosu-Mensah, Tuanzebe, Williams, James, Lingard, Mata, Pogba, Van de Beek, Ighalo
    Alexander Sørloth starter på benken.
    RB Leipzig: Gulácsi - Mukiele, Konate, Orban, Angelino - Sabitzer, Haidara, Kampl - Nkunku, Olmo, Forsberg.
    Innbytterbenken til RB Leipzig: Tschauner, Martinez, Poulsen, Adams, Sørloth, Kluivert, Halstenberg, Martel, Wosz.
    Hva skjer om United, Paris Saint-Germain og RB Leipzig alle ender på 10 poeng? Det skjer om begge kampene ender uavgjort. Da havner United øverst på interntabellen. Paris Saint-Germain ender som nummer to og RB Leipzig blir i så fall utslått av Champions League.
    Anthony Marital og Edinson Cavani er ikke med til Leipzig.
    Bild skriver at dette står om 130 millioner kroner. Seier og avansement til åttendedelsfinalen gir nemlig 12,2 millioner euro ifølge den tyske avisen.
    - Min avgjørelse om Pogba er utelukkende taktisk, sier Solskjær når han blir spurt om agentens uttalelser mandag kveld har spilt inn.
    United har lokaloppgjør mot City til helgen.
    Marcus Rashford scoret tre ganger da United vant 5-0 mot RB Leipzig hjemme. De to øvrige målene kom ved Greenwood og Martial.
    RB Leipzig har spilt syv hjemmekamper denne høsten - og vunnet alle.
    Til eventuelle nervøse United-supportere: Solskjærs menn er altså sikret avansement til åttendedelsfinalen med uavgjort.
    Marcus Rashford har seks mål i Champions League denne høsten. Klubbrekorden for gruppespillet er Ruud van Nistelrooys åtte i 2004-05.
    RB Leipzig hadde avspark.
    1'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Manchester United
    Mål: Angelino
    Målgivende: Marcel Sabitzer
    Angelino er altså på lån fra Manchester City - og scorer mot Manchester United. Wan-Bissaka ser ikke hva som skjer bak seg, og Angelino kommer og dundrer ballen i hjørnet. Nydelig avslutning - etter en like flott pasning fra Sabitzer.
    2'
    Gult kort til Manchester United
    Bruno Fernandes
    Får gult kort - men fortsetter å klage. Kanskje ikke så lurt?
    5'
    Angelino skyter fra samme posisjon som ved målet - men keeper redder lett.
    8'
    Greenwood går innover og skyter med venstrebeinet. Er i meget god posisjon. Men keeper Gulacsi redder enkelt. Den burde Greenwood fått mer ut av.
    9'
    Angelino skaffer Leipzig corner. Wan-Bissaka er sistemann på ballen.
    11'
    Kort corner. Forsberg legger inn, men United får klarert.
    11'
    RB Leipzig 2 - 0 Manchester United
    Mål: Amadou Haidara
    Målgivende: Angelino
    Leipzig bruker bredden. Angelino legger til bakre stolpe, og Haidara bredsider ballen i mål.Luke Shaw slår ut med armene. Hvem hadde ansvaret for målscoreren? Uansett angrepsspill i toppklasse av Leipzig.
    13'
    RB Leipzig har brukt kantene. Det har vært lurt. Her må Solskjær ta grep.
    15'
    Leipzig med bra angrep igjen. Forsberg skyter rett utenfor etter pasning fra Angelino.
    17'
    Gang etter gang kommer Leipzig frem på kantene.
    18'
    Haidara ligger nede og har vondt.
    18'
    Nagelsmann smiler bredt i teknisk sone. Det har han god grunn til.
    18'
    Kampl pådrar seg frispark midt på banen.
    20'
    Fernandes ser ikke ut til å være helt i humør denne tirsdagskvelden. For Uniteds del er det å håpe at humøret blir bedre utover i kampen.
    21'
    I øyeblikket ligger Manchester United dårligst an av de tre lagene som kjemper om avansement i Champions League.
    22'
    Fun fact: Bare en gang tidligere - mot Juventus i april 1999 - har United vært under med 2-0 i en Champions League-kamp. Hvordan det endte? 3-2 til United.
    23'
    United får frispark i farlig posisjon. Rashford legges ned av Orban.
    23'
    Bruno Fernandes skyter rett i muren, og det blir heller ikke noe av returen.
    24'
    Greenwood prøver på en avslutning, men klarer ikke å styre på mål.
    25'
    Telles slår frispark. Rett i klypene til Gulasci.
    28'
    Stor RB Leipzig-sjanse. Forsberg finner nesten Sabitzer. Men Luke Shaw får gitt til corner. Det var Wan-Bissaka som mistet ballen først.
    29'
    Leipzig scorer igjen - men scoringen blir avblåst for offside. Det er Orban som setter ballen i nettmaskene. Reprisen viser at det er hårfin offside.
    32'
    Gult kort til RB Leipzig
    Nordi Mukiele
    Fortjent gult kort etter å ha gått inn med knottene mot Telles.
    32'
    Rashford kommer til skudd, men Orban blokkerer. Det er en god United-sjanse.
    34'
    Marcel Sabitzer
    Sparker ned McTominay og får fortjent gult kort.
    36'
    Corner fra Telles. Dommeren blåser mot United, trolig McTominay.
    38'
    Pogba er i oppvarming.
    38'
    Rashford blir spilt fint igjennom, men venter for lenge, og Orban kommer til.
    40'
    Angelino prøver seg på nytt innlegg - men denne gang er det ingen hjemmespillere i nærheten.
    41'
    Angelino legger i midten, men McTominay klarerer.
    42'
    Rashford får frispark helt nede ved cornerflagget.
    42'
    Fernandes legger frisparket. McTominay header - og det blir foreløpig ingen avslutning.
    43'
    United har ballen mye nå.
    44'
    Luke Shaw
    Shaw hevder han tar ballen, men dommeren mener noe annet.
    44'
    Dommeren går bort til Solskjær og har en svær diskusjon. Uklart om hva, men spanjolen gir nok nordmannen en liten korreks.
    44'
    Maguire header ut et innlegg mot United-målet.
    45'+1
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    Christopher Nkunku
    45'+1
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Donny Van De Beek
    Ut: Alex Telles
    46'
    Van de Beek starter med en feilpasning ...
    46'
    United åpner bra i 2. omgang.
    49'
    Van de Beek skaffer corner i kamp med Konate.
    49'
    RB Leipzig klarerer corneren fra Fernandes.
    50'
    Shaw skaffer ny corner.
    50'
    Fernandes legger corneren, men Sabitzer er høyest der inne.
    51'
    United har fullstendig kontroll til nå, men foreløpig ingen sjanser.
    51'
    Stygg feilpasning fra Greenwood. RB Leipzig kontrer, men McTominay stopper en Leipzig-spiller. Ulovlig. Frispark.
    53'
    United får frispark i god posisjon. Fernandes legger inn, men Leipzig-forsvaret klarerer med hodet.
    54'
    Fernandes skaffer ny corner.
    54'
    Fernandes legger corneren. Han legger ballen der det ikke er en eneste United-spiller.
    55'
    Nytt frispark til United. Ute på høyresiden. Fernandes skal legge inn.
    55'
    Både McTominay og Maguire er i nærheten av frisparket fra Fernandes, men ingen av dem når ballen. Vanskelig for keeper.
    56'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Emil Forsberg
    Svenske ut, danske inn.
    56'
    Inn: Justin Kluivert
    Ut: Dani Olmo
    56'
    RB Leipzig har kommet sterkere nå.
    59'
    Inn: Brandon Williams
    Ut: Luke Shaw
    61'
    Inn: Paul Pogba
    Ut: Nemanja Matic
    Så kommer Pogba inn ja!
    62'
    Justin Kluivert
    Kluivert får gult kort for å sabotere en kontring. Godt å se dommeren som slår ned på sånt.
    62'
    Harry Maguire
    Maguire høvler ned Kluivert, og selvfølgelig skal han ha gult kort.
    63'
    Fernandes skyter godt fra 20 meter. Keeperen redder til corner. Muligens hadde den gått innenfor.
    67'
    United får frispark i god posisjon.
    67'
    Fernandes står klar til å skyte. Avstanden er bare 18-19 meter.
    68'
    Han skyter i tverrliggeren! Meget godt forsøk fra Bruno Fernandes.
    68'
    Brandon Williams
    69'
    RB Leipzig 3 - 0 Manchester United
    Mål: Justin Kluivert
    Målgivende: Christopher Nkunku
    Merkelig situasjon. Ballen triller gjennom feltet. De Gea nøler, og innbytter Kluivert stikker mellom og scorer. Han er på lån fra Roma.
    69'
    Klarer United å komme tilbake etter dette?
    72'
    Stor sjanse når Greenwood skyter, men keeper Gulasci redder glitrende. Det skal sies at vinkelen ikke er så god.