VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    11'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    12'
    Willi Orban
    I Leipzig får Willi Orban (RB Leipzig) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    12'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frank Willenborg tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    14'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til RB Leipzig.
    16'
    Jonathan Michael Burkardt
    Jonathan Michael Burkardt (FSV Mainz) header utenfor.
    17'
    Dani Olmo
    RB Leipzig angriper. Dani Olmo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    18'
    Gult kort til Mainz 05
    Anthony Caci
    Anthony Caci (FSV Mainz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Benjamin Henrichs
    Målsjanse til RB Leipzig! Benjamin Henrichs treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    23'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Philipp Mwene
    Philipp Mwene (FSV Mainz) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Frispark RB Leipzig.
    27'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    32'
    Lois Openda
    RB Leipzig fosser forover og Lois Openda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    33'
    Nadiem Amiri
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) får et gult kort av dommer Frank Willenborg.
    34'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) header ballen mot mål, men FSV Mainz klarerer.
    37'
    37'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til FSV Mainz.
    44'
    Offside! Lois Openda blir vinket av og RB Leipzig må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+1
    45'+3
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    Xaver Schlager
    Sjanse til RB Leipzig! Xaver Schlager er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    I Leipzig slår David Raum en corner fra venstre.
    45'+4
    Ludovic Ajorque
    Målsjanse til FSV Mainz! Ludovic Ajorque treffer mål, men keeper redder.
    47'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    50'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    Kevin Kampl
    RB Leipzig fosser forover og Kevin Kampl fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    52'
    I Leipzig slår Xavi Simons en corner fra venstre.
    54'
    54'
    Xavi Simons
    RB Leipzig angriper. Xavi Simons får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    55'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Brajan Gruda
    Ut: Ludovic Ajorque
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Brajan Gruda, mens Ludovic Ajorque tar plass på benken.
    56'
    Inn: Jae-sung Lee
    Ut: Karim Onisiwo
    Karim Onisiwo (FSV Mainz) erstattes av Jae-sung Lee.
    56'
    Inn: Silvan Widmer
    Ut: Anthony Caci
    FSV Mainz bytter ut Anthony Caci med Silvan Widmer. Dette er det tredje byttet som Bo Henriksen gjør i dagens kamp.
    56'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    57'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    58'
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    59'
    59'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    60'
    I Leipzig slår David Raum en corner fra høyre.
    60'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    62'
    62'
    66'
    67'
    67'
    Gult kort til RB Leipzig
    Castello Lukeba
    Dommer Frank Willenborg gir Castello Lukeba (RB Leipzig) et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Christoph Baumgartner
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt første bytte for dagen. Yussuf Poulsen erstatter Christoph Baumgartner.
    68'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Lois Openda
    Marco Rose gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Lois Openda og setter inn Benjamin Sesko.
    68'
    70'
    Leandro Martins
    Dommer Frank Willenborg viser Leandro Martins (FSV Mainz) det gule kortet.
    70'
    Frank Willenborg tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Dani Olmo
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Dani Olmo fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    73'
    Jonathan Michael Burkardt (FSV Mainz) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Andreas Hanche-Olsen
    Dommeren gir Andreas Hanche-Olsen (FSV Mainz) et gult kort.
    79'
    Offside! Benjamin Sesko (RB Leipzig) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    80'
    Inn: Edimilson Fernandes
    Ut: Andreas Hanche-Olsen
    FSV Mainz bytter ut Andreas Hanche-Olsen med Edimilson Fernandes.
    81'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Benjamin Henrichs
    RB Leipzig gjør sitt tredje bytte. Benjamin Henrichs erstattes av Mohamed Simakan.
    82'
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Kevin Kampl
    Bytte for RB Leipzig. Nicolas Seiwald kommer inn for Kevin Kampl på Red Bull Arena.
    82'
    Frispark FSV Mainz.
    82'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    84'
    85'
    Benjamin Sesko
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena. Benjamin Sesko header utenfor.
    85'
    Sjanse til RB Leipzig! Benjamin Sesko er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    86'
    Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Yussuf Poulsen
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt femte bytte for dagen. Eljif Elmas erstatter Yussuf Poulsen.
    87'
    Skudd utenfor mål, Mainz 05
    87'
    Leandro Martins (FSV Mainz) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    88'
    89'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jonathan Michael Burkardt (FSV Mainz) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    VAR sjekker om det er straffe til Mainz 05
    90'+1
    Ingen straffe til Mainz 05
    90'+2
    Jonathan Michael Burkardt kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Red Bull Arena.
    90'+3
    Dommer Frank Willenborg ser at linjemannen løfter flagget, og RB Leipzigs Castello Lukeba blåses av for offside.