Dommer Robert Hartmann viser Andreas Muller (SV Darmstadt 98) det gule kortet.
    Xavi Simons (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    19'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98.
    21'
    Gerrit Holtmann
    SV Darmstadt 98 angriper. Gerrit Holtmann får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Tobias Kempe (SV Darmstadt 98) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    24'
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    31'
    Frispark RB Leipzig.
    32'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    35'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Lois Openda
    RB Leipzig avanserer forover og Lois Openda kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    Darmstadt, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Robert Hartmann tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Eljif Elmas
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Eljif Elmas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    SV Darmstadt 98 angriper, men avslutningen til Andreas Muller går utenfor.
    41'
    Eljif Elmas
    Eljif Elmas (RB Leipzig) kommer til avslutning på Red Bull Arena, men headingen blir reddet.
    42'
    42'
    Det blir farlig! Frispark for RB Leipzig er nær straffområde.
    44'
    Christoph Klarer
    Christoph Klarer (SV Darmstadt 98) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Skade: Darmstadt
    45'
    Tilbake fra skade: Darmstadt
    45'+2
    Eljif Elmas
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Eljif Elmas avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Eljif Elmas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Christoph Baumgartner, mens Eljif Elmas tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Darmstadt
    Inn: Emir Karic
    Ut: Andreas Muller
    Andreas Muller (SV Darmstadt 98) erstattes av Emir Karic.
    46'
    Inn: Sebastian Polter
    Ut: Fabio Torsiello
    Bytte for SV Darmstadt 98. Sebastian Polter kommer inn for Fabio Torsiello på Red Bull Arena.
    46'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    47'
    Lois Openda
    Målsjanse! Lois Openda (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    SV Darmstadt 98 angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    50'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 2 - 0 Darmstadt
    Mål: Christoph Baumgartner
    Målgivende: Xaver Schlager
    RB Leipzig går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Christoph Baumgartner. Xaver Schlager var nest sist på ballen.
    50'
    Julian Justvan
    SV Darmstadt 98 fosser forover og Julian Justvan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) header mot mål, men ballen går utenfor.
    56'
    57'
    59'
    Lois Openda
    Sjanse i Leipzig! Lois Openda (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Hjørnespark til Darmstadt
    62'
    63'
    Skudd på mål, Darmstadt
    66'
    66'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til SV Darmstadt 98.
    67'
    Bartol Franjic
    Bartol Franjic (SV Darmstadt 98) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    67'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Gerrit Holtmann
    Torsten Lieberknecht (SV Darmstadt 98) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mathias Honsak erstatter Gerrit Holtmann.
    67'
    Inn: Aaron Seydel
    Ut: Oscar Wilhelmsson
    SV Darmstadt 98 bytter ut Oscar Wilhelmsson med Aaron Seydel. Dette er det fjerde byttet som Torsten Lieberknecht gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Dani Olmo
    Ut: Lois Openda
    Marco Rose gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Lois Openda og setter inn Dani Olmo.
    70'
    71'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    73'
    Julian Justvan (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    75'
    Sjanse! SV Darmstadt 98 avanserer forover, men Bartol Franjic avslutter utenfor.