I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Julian Weigl vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    3'
    Soren Storks tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Julian Weigl kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Red Bull Arena.
    4'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Borussia MG.
    5'
    Frispark RB Leipzig.
    8'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Nico Elvedi
    Dommeren gir Nico Elvedi (Borussia MG) et gult kort.
    8'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    13'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Borussia M'gladbach
    Mål: Xavi Simons
    Målgivende: Yussuf Poulsen
    Xavi Simons setter ballen i nettet og RB Leipzig leder nå 1-0. Yussuf Poulsen sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    17'
    Xavi Simons
    Sjanse i Leipzig! Xavi Simons (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    19'
    I Leipzig slår Robin Hack en corner fra høyre.
    20'
    Julian Weigl
    Målsjanse! Julian Weigl (Borussia MG) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Lukas Klostermann ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Lukas Klostermann
    Det virker som Lukas Klostermann ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mohamed Simakan.
    23'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    24'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Borussia MG.
    27'
    Gult kort til RB Leipzig
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Hjørnespark til Borussia M'gladbach
    28'
    Soren Storks signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for RB Leipzig er nær straffområde.
    32'
    Ko Itakura
    Ko Itakura (Borussia MG) mottar et gult kort på Red Bull Arena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    33'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    37'
    David Raum ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    38'
    David Raum ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.
    38'
    Offside! Lois Openda (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Soren Storks ser at linjemannen er oppe med flagget.
    40'
    41'
    42'
    44'
    Kouadio Kone
    Kouadio Kone (Borussia MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Robin Hack
    Borussia MG angriper i Leipzig. Robin Hack fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+3
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Julian Weigl (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    En av Borussia MGs spillere blir avblåst for offside.
    47'
    50'
    Robin Hack (Borussia MG) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Xavi Simons (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Jordan Siebatcheu
    I Leipzig header Jordan Siebatcheu (Borussia MG) mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Xavi Simons er tilbake i kampen igjen.
    53'
    55'
    55'
    RB Leipzig 2 - 0 Borussia M'gladbach
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Xaver Schlager
    Lois Openda setter ballen i mål og øker RB Leipzigs ledelse til 2-0 i Leipzig. Flott spill fra Xaver Schlager før målet.
    57'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    58'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    58'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Joe Scally
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Nathan N`Goumou Minpole, mens Joe Scally tar plass på benken.
    59'
    Inn: Stefan Lainer
    Ut: Maximilian Wober
    Borussia MG gjør sitt andre bytte. Maximilian Wober erstattes av Stefan Lainer.
    59'
    I Leipzig slår David Raum en corner fra venstre.
    63'
    64'
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Amadou Haidara
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Seiwald erstatter Amadou Haidara.
    67'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Yussuf Poulsen
    Marco Rose gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Yussuf Poulsen og setter inn Benjamin Sesko.
    67'
    Jordan Siebatcheu (Borussia MG) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Marvin Friedrich
    Ut: Ko Itakura
    Ko Itakura (Borussia MG) erstattes av Marvin Friedrich.
    69'
    Inn: Franck Honorat
    Ut: Robin Hack
    Borussia MG bytter ut Robin Hack med Franck Honorat. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    69'
    71'
    Benjamin Sesko
    Målsjanse på Red Bull Arena! Benjamin Sesko fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    RB Leipzig fosser forover og Benjamin Sesko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Dani Olmo
    Bytte for RB Leipzig. Christoph Baumgartner kommer inn for Dani Olmo på Red Bull Arena.
    78'
    Inn: Castello Lukeba
    Ut: David Raum
    RB Leipzig bytter ut David Raum med Castello Lukeba. Dette er det femte byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    78'
    78'
    78'
    78'
    Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    80'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    81'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    81'
    I Leipzig slår Franck Honorat en corner fra høyre.
    81'
    Borussia MG angriper på Red Bull Arena. Jordan Siebatcheu header utenfor.
    82'
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    Jordan Siebatcheu (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Inn: Shio Fukuda
    Ut: Rocco Reitz
    Borussia MG bytter ut Rocco Reitz med Shio Fukuda.
    85'
    86'
    86'
    86'
    Stefan Lainer
    Stefan Lainer (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    87'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Borussia MG like utenfor RB Leipzig-området.
    89'
    90'
    90'+1
    Christoph Baumgartner
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Christoph Baumgartner avslutter utenfor.