Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark Vallecano.
    13'
    En av Vallecanos spillere går i offside.
    13'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    15'
    Javier Iglesias Villanueva tildeler Villarreal CF en corner. Ramon Terrats sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    I Madrid slår Ramon Terrats en corner fra høyre.
    18'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Vallecano angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    21'
    Villarreal CF angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Ramon Terrats (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    32'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    33'
    Alfonso Pedraza
    Villarreal CF angriper i Madrid. Alfonso Pedraza fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Vallecano angriper, men Javier Iglesias Villanueva blåser for offside.
    37'
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vallecano.
    40'
    Gult kort til Villarreal
    Dani Parejo
    Dommeren gir Dani Parejo (Villarreal CF) et gult kort.
    40'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    42'
    I Madrid slår Isi Palazon en corner fra venstre.
    44'
    Raul De Tomas
    Målsjanse! Raul De Tomas (Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    45'
    Abdul Mumin
    Abdul Mumin (Vallecano) header utenfor.
    45'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    46'
    Ramon Terrats (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    49'
    Ramon Terrats
    Villarreal CF fosser forover og Ramon Terrats fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Vallecano.
    50'
    Skudd på mål, Rayo Vallecano
    51'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Javier Iglesias Villanueva tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Vallecanos Raul De Tomas blåses av for offside på Estadio de Vallecas.
    54'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 0 Villarreal
    Mål: Raul De Tomas
    Målgivende: Pep Chavarria
    Mål! Raul De Tomas header ballen i mål og gir Vallecano ledelsen 1-0 på Estadio de Vallecas. Pep Chavarria var nest sist på ballen.
    56'
    En av Vallecanos spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    58'
    58'
    59'
    Dommer Javier Iglesias Villanueva viser Alfonso Pedraza (Villarreal CF) det gule kortet.
    59'
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Raul De Tomas avslutter utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Ramon Terrats
    Quique Setien (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Giovani Lo Celso erstatter Ramon Terrats.
    61'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Samuel Chukwueze
    Quique Setien gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Samuel Chukwueze og setter inn Gerard Moreno.
    62'
    Offside! Pep Chavarria blir vinket av og Vallecano må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    Rayo Vallecano 2 - 0 Villarreal
    Mål: Isi Palazon
    Målgivende: Santi Comesana
    Mål! Isi Palazon øker Vallecanos ledelse til 2-0 på Estadio de Vallecas. Det er en fin assist fra Santi Comesana.
    63'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Vallecano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Frispark Villarreal CF.
    65'
    I Madrid slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    66'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Yeremi Pino
    Dommer Javier Iglesias Villanueva gir Yeremi Pino (Villarreal CF) et gult kort.
    68'
    Raul De Tomas (Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Giovani Lo Celso
    Giovani Lo Celso (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    70'
    70'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Alex Baena
    Villarreal CF gjør sitt tredje bytte. Alex Baena erstattes av Etienne Capoue.
    71'
    Raul De Tomas (Vallecano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Unai Lopez
    Ut: Pep Chavarria
    Bytte for Vallecano. Unai Lopez kommer inn for Pep Chavarria på Estadio de Vallecas.
    72'
    Inn: Sergio Camello
    Ut: Raul De Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vallecano. Inn kommer Sergio Camello, mens Raul De Tomas tar plass på benken.
    72'
    Hjørnespark til Villarreal
    74'
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Nicolas Jackson
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Nicolas Jackson avslutter utenfor.
    75'
    Unai Lopez
    Unai Lopez (Vallecano) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    77'
    78'
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Isi Palazon
    Vallecano bytter ut Isi Palazon med Salvi Sanchez. Dette er det tredje byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    79'
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Mål for Villarreal!
    Rayo Vallecano 2 - 1 Villarreal
    Mål: Giovani Lo Celso
    Målgivende: Alfonso Pedraza
    Giovani Lo Celso (Villarreal CF) header ballen i mål og reduserer til 2-1 på Estadio de Vallecas. Alfonso Pedraza sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Spillet på Estadio de Vallecas er stoppet midlertidig fordi Stole Dimitrievski ligger nede.
    85'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Santi Comesana
    Santi Comesana (Vallecano) erstattes av Pathe Ciss.
    85'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Alvaro Garcia
    Vallecano bytter ut Alvaro Garcia med Radamel Falcao.
    85'
    Stole Dimitrievski kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Vallecas.
    86'
    87'
    88'
    90'+2
    Unai Lopez
    Vallecano avanserer forover i Madrid. Unai Lopez avslutter, men treffer ikke mål.