97
272
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    1'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    3'
    Mål for Villarreal!
    Rayo Vallecano 0 - 1 Villarreal
    Mål: Alfonso Pedraza
    Målgivende: Dani Parejo
    Villarreal CF tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Alfonso Pedraza. Dani Parejo var nest sist på ballen.
    3'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    6'
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    6'
    Bebe
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Bebe fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    14'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    19'
    19'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 1 Villarreal
    Mål: Sergi Guardiola
    Målgivende: Santi Comesana
    Sergi Guardiola utligner til 1-1 på Estadio de Vallecas. Det er en fin assist fra Santi Comesana.
    21'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    27'
    Rayo Vallecano 1 - 2 Villarreal
    Mål: Juan Foyth
    Målgivende: Pau Torres
    Mål! Juan Foyth (Villarreal CF) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Estadio de Vallecas. Flott spill fra Pau Torres før målet.
    27'
    Frispark Villarreal CF.
    30'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Nikola Maras
    Nikola Maras (Rayo Vallecano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Rayo Vallecano på halvdelen til Villarreal CF.
    32'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Rayo Vallecano en corner. Nikola Maras sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    34'
    34'
    I Madrid slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    35'
    Alfonso Pedraza
    Villarreal CF avanserer forover i Madrid. Alfonso Pedraza avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Rayo Vallecano 1 - 3 Villarreal
    Mål: Paco Alcacer
    Målgivende: Alfonso Pedraza
    Paco Alcacer setter ballen i mål og øker Villarreal CFs ledelse til 1-3 i Madrid. Alfonso Pedraza sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Bebe (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    41'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Rayo Vallecano-området.
    45'+1
    Rayo Vallecano 1 - 4 Villarreal
    Mål: Pau Torres
    I Madrid øker Villarreal CF ledelsen til 1-4 takket være et mål av Pau Torres. Flott spill fra Dani Parejo før målet.
    45'+2
    Alvaro Garcia
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Alvaro Garcia (Rayo Vallecano) det gule kortet.
    45'+2
    Santi Comesana
    Santi Comesana (Rayo Vallecano) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Vallecas.
    45'+2
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Giovani Lo Celso
    Unai Emery gjør dagens første bytte i Madrid, når han tar ut Giovani Lo Celso og setter inn Nicolas Jackson.
    46'
    Skudd på mål, Rayo Vallecano
    48'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Villarreal CF angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    51'
    Nikola Maras (Rayo Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    54'
    I Madrid slår Unai Lopez en corner fra høyre.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Nikola Maras
    Rayo Vallecano bytter ut Nikola Maras med Randy Nteka.
    59'
    Inn: Mamadou Sylla
    Ut: Bebe
    Rayo Vallecano gjør sitt andre bytte. Bebe erstattes av Mamadou Sylla.
    59'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Sergi Guardiola
    Bytte for Rayo Vallecano. Radamel Falcao kommer inn for Sergi Guardiola på Estadio de Vallecas.
    59'
    60'
    Gult kort til Villarreal
    Geronimo Rulli
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir Geronimo Rulli (Villarreal CF) et gult kort.
    61'
    Målet til Rayo Vallecano sjekkes av VAR
    64'
    Målet til Rayo Vallecano blir annullert
    65'
    Inn: Boulaye Dia
    Ut: Paco Alcacer
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Boulaye Dia erstatter Paco Alcacer.
    66'
    Inn: Aissa Mandi
    Ut: Pau Torres
    Villarreal CF bytter ut Pau Torres med Aissa Mandi. Dette er det tredje byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    66'
    67'
    Frisparket tildelt Rayo Vallecano er farlig nær Villarreal CFs målområde.
    68'
    69'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    71'
    Inn: Mario Gaspar
    Ut: Juan Foyth
    Juan Foyth (Villarreal CF) erstattes av Mario Gaspar.
    73'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    75'
    Unai Lopez
    Dommeren gir Unai Lopez (Rayo Vallecano) et gult kort.
    76'
    Mamadou Sylla
    Mamadou Sylla (Rayo Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    79'
    80'
    En av Rayo Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    80'
    81'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Etienne Capoue
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Vicente Iborra, mens Etienne Capoue tar plass på benken.
    81'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Mamadou Sylla (Rayo Vallecano) header utenfor.
    84'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Skudd på mål, Villarreal
    86'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Hjørnespark til Villarreal
    87'
    Rayo Vallecano 1 - 5 Villarreal
    Målgivende: Boulaye Dia
    Mål! Villarreal CF øker ledelsen til 1-5 etter en scoring av Alfonso Pedraza på Estadio de Vallecas. Det er en fin assist fra Boulaye Dia.