160
405
    Vallecano angriper, men blir avblåst for offside.
    1'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    2'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Vallecano en corner. Unai Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Sevilla FC.
    14'
    Isaac Romero Bernal
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    18'
    Mål for Sevilla!
    Rayo Vallecano 0 - 1 Sevilla
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Mål! Youssef En-Nesyri gir Sevilla FC en 0-1 ledelse.
    19'
    21'
    Aridane
    Aridane (Vallecano) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Pep Chavarria
    Vallecano angriper i Madrid. Pep Chavarria fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Sevilla FC fosser fremover, men Francisco Jose Hernandez Maeso blåser for offside på Estadio de Vallecas.
    23'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 1 Sevilla
    Mål: Isi Palazon
    Målgivende: Alfonso Espino
    Utligning! Isi Palazon setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Alfonso Espino.
    29'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Isi Palazon
    Sjanse! Vallecano avanserer forover, men Isi Palazon avslutter utenfor.
    31'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Vallecano.
    35'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Vallecano.
    36'
    Gult kort til Sevilla
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Madrid fordi Ivan Balliu får behandling for en skade på banen.
    37'
    Vallecano slipper å klare seg uten Ivan Balliu som kommer tilbake på banen i Madrid.
    38'
    Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC fosser forover og Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Lucien Agoume
    Lucien Agoume (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    40'
    Lucas Ocampos
    Målsjanse til Sevilla FC! Lucas Ocampos treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Kan Vallecano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Isi Palazon
    Vallecano angriper. Isi Palazon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Rayo Vallecano 1 - 2 Sevilla
    Målgivende: Isaac Romero Bernal
    Youssef En-Nesyri setter ballen i nettet og Sevilla FC leder nå 1-2. Flott spill fra Isaac Romero Bernal før målet.
    45'+1
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna fra Sevilla FC har fått et gult kort i pausen.
    Boubakary Soumare vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Vallecano er nær straffområde.
    50'
    Frispark i en god posisjon for Vallecano!
    51'
    Florian Lejeune
    Florian Lejeune (Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Boubakary Soumare er tilbake på banen igjen.
    52'
    Francisco Jose Hernandez Maeso signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    53'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Djibril Sow
    Sevilla FC gjør sitt første bytte. Djibril Sow erstattes av Oliver Torres.
    54'
    Inn: Diego Hormigo Iturralde
    Ut: Marcos Acuna
    Quique gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Marcos Acuna og setter inn Diego Hormigo Iturralde.
    54'
    Pep Chavarria (Vallecano) header utenfor.
    55'
    Sergio Camello
    Sjanse i Madrid! Sergio Camello (Vallecano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    56'
    Isi Palazon
    Sjanse til Vallecano! Isi Palazon er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    58'
    Vallecano angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    58'
    63'
    Unai Lopez (Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    64'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Raul De Tomas
    Ut: Sergio Camello
    Francisco (Vallecano) gjør sitt første bytte for dagen. Raul De Tomas erstatter Sergio Camello.
    64'
    Inn: Oscar Trejo
    Ut: Pep Chavarria
    Bytte for Vallecano. Oscar Trejo kommer inn for Pep Chavarria på Estadio de Vallecas.
    65'
    Raul De Tomas
    Målsjanse! Raul De Tomas (Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Isaac Romero Bernal går utenfor.
    72'
    Inn: Miguel Crespo
    Ut: Unai Lopez
    Vallecano bytter ut Unai Lopez med Miguel Crespo. Dette er det tredje byttet som Francisco gjør i dagens kamp.
    73'
    76'
    Inn: Adria Pedrosa
    Ut: Isaac Romero Bernal
    Sevilla FC bytter ut Isaac Romero Bernal med Adria Pedrosa.
    76'
    Inn: Juanlu
    Ut: Jesus Navas
    Quique gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Jesus Navas og setter inn Juanlu.
    76'
    Sevilla FC avanserer forover og Lucas Ocampos får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    78'
    Lucien Agoume ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Hannibal Mejbri
    Ut: Lucien Agoume
    Lucien Agoume (Sevilla FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Hannibal Mejbri.
    82'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Isi Palazon
    Vallecano avanserer forover i Madrid. Isi Palazon avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    84'
    Hannibal Mejbri
    Hannibal Mejbri (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Vallecas.
    85'
    86'
    Inn: Jorge De Frutos
    Ut: Alfonso Espino
    Alfonso Espino (Vallecano) erstattes av Jorge De Frutos Sebastian.
    86'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Ivan Balliu
    Vallecano bytter ut Ivan Balliu med Randy Nteka. Dette er det femte byttet som Francisco gjør i dagens kamp.
    86'
    Isi Palazon
    87'
    Francisco Jose Hernandez Maeso tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.