Feilkode: 14002, #18.649ad817.1714319752.72e123f3
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    3'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 0 Real Betis
    Mål: Alvaro Garcia
    Målgivende: Ivan Balliu
    Alvaro Garcia header ballen i mål og Rayo Vallecano leder dermed 1-0. Ivan Balliu var nest sist på ballen.
    5'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    8'
    En av Rayo Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    9'
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    9'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    12'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    13'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    18'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    19'
    23'
    Juanmi
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Juanmi avslutter utenfor.
    25'
    Mål for Real Betis!
    Rayo Vallecano 1 - 1 Real Betis
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Nabil Fekir
    Borja Iglesias utligner til 1-1 på Estadio de Vallecas. Nabil Fekir sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Frispark Real Betis Balompie.
    29'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    31'
    31'
    Oscar Trejo
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    32'
    William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Isi Palazon
    Sjanse til Rayo Vallecano! Isi Palazon er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Rayo Vallecano.
    35'
    Real Betis Balompie angriper, men Jose Maria Sanchez Martinez blåser for offside.
    36'
    38'
    41'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Rayo Vallecano like utenfor Real Betis Balompie-området.
    42'
    Oscar Trejo
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Oscar Trejo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    43'
    Rayo Vallecano angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Nabil Fekir
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Nabil Fekir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    46'
    I Madrid slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    47'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie fosser forover og Borja Iglesias fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Rayo Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    53'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    I Madrid slår Oscar Trejo en corner fra venstre.
    55'
    56'
    Oscar Trejo
    Målsjanse! Oscar Trejo (Rayo Vallecano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Frispark Rayo Vallecano.
    61'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Sergi Guardiola
    Rayo Vallecano bytter ut Sergi Guardiola med Radamel Falcao.
    62'
    63'
    Frispark til Rayo Vallecano på halvdelen til Real Betis Balompie.
    64'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Óscar Valentín
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Óscar Valentín (Rayo Vallecano) det gule kortet.
    65'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie gjør sitt første bytte. Juanmi erstattes av Cristian Tello.
    66'
    68'
    Rayo Vallecano 1 - 2 Real Betis
    Mål: William Carvalho
    Målgivende: Cristian Tello
    Real Betis Balompie leder 1-2 etter en scoring av William Carvalho. Det er en fin assist fra Cristian Tello.
    68'
    71'
    Santi Comesana
    Rayo Vallecano avanserer forover i Madrid. Santi Comesana avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Santi Comesana
    Santi Comesana (Rayo Vallecano) erstattes av Randy Nteka.
    75'
    Inn: Bebe
    Ut: Isi Palazon
    Rayo Vallecano bytter ut Isi Palazon med Bebe. Dette er det tredje byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    76'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    77'
    Skudd på mål, Real Betis
    77'
    77'
    Gult kort til Real Betis
    Rui Silva
    Rui Silva (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Aitor Ruibal
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Aitor Ruibal treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Oscar Trejo
    Andoni Iraola gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Oscar Trejo og setter inn Pathe Ciss.
    82'
    Cristian Tello
    Real Betis Balompie angriper i Madrid. Cristian Tello fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Hector Bellerin
    Ut: Aitor Ruibal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Hector Bellerin, mens Aitor Ruibal tar plass på benken.
    85'
    Pathe Ciss
    Rayo Vallecano avanserer forover på Estadio de Vallecas og Pathe Ciss kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Real Betis Balompie.
    86'
    86'
    Pathe Ciss
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Pathe Ciss fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Bebe (Rayo Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    88'
    Bebe
    Rayo Vallecano angriper. Bebe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.