238
116
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Renato Tapia
    Sjanse i Madrid! Renato Tapia (Celta de Vigo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    2'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Madrid slår Denis Suarez en corner fra høyre.
    3'
    Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    5'
    Celta de Vigo fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på Estadio de Vallecas.
    7'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Madrid fordi Thiago Galhardo får behandling for en skade på banen.
    8'
    Thiago Galhardo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Vallecas.
    9'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    11'
    Radamel Falcao
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Radamel Falcao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Isi Palazon
    Rayo Vallecano avanserer forover i Madrid. Isi Palazon avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Celta de Vigo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rayo Vallecano.
    16'
    Hjørnespark til Rayo Vallecano
    18'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    19'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Celta de Vigo en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Santi Mina
    I Madrid header Santi Mina (Celta de Vigo) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Francisco Garcia
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Francisco Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Santi Mina ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    22'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Santi Mina
    Eduardo Coudet (Celta de Vigo) tar ut Santi Mina som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Augusto Solari.
    23'
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Rayo Vallecano.
    25'
    En av Rayo Vallecanos spillere blir avblåst for offside på Estadio de Vallecas.
    28'
    Frispark Rayo Vallecano.
    28'
    Offside! Isi Palazon blir vinket av og Rayo Vallecano må dermed bygge opp et nytt angrep.
    30'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Rayo Vallecano på halvdelen til Celta de Vigo.
    35'
    Radamel Falcao (Rayo Vallecano) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    37'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    38'
    Thiago Galhardo
    Sjanse til Celta de Vigo! Thiago Galhardo er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Rayo Vallecano angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    40'
    Kan Rayo Vallecano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Isi Palazon
    Målsjanse på Estadio de Vallecas! Isi Palazon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Isi Palazon
    Sjanse! Rayo Vallecano avanserer forover, men Isi Palazon avslutter utenfor.
    44'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Rayo Vallecano like utenfor Celta de Vigo-området.
    45'
    Gult kort til Celta Vigo
    Javi Galan
    Javi Galan (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    47'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Frispark Celta de Vigo.
    50'
    Augusto Solari
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Augusto Solari (Celta de Vigo) et gult kort.
    51'
    Denis Suarez (Celta de Vigo) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    52'
    Målsjanse til Rayo Vallecano! Francisco Garcia treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Rayo Vallecano en corner. Unai Lopez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    55'
    Frispark i en god posisjon for Rayo Vallecano!
    56'
    Celta de Vigo angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    61'
    Inn: Jose Fontán
    Ut: Javi Galan
    Celta de Vigo bytter ut Javi Galan med Jose Fontán.
    61'
    Inn: Nolito
    Ut: Fran Beltran
    Bytte for Celta de Vigo. Nolito kommer inn for Fran Beltran på Estadio de Vallecas.
    61'
    Alvaro Garcia
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Alvaro Garcia fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Oscar Trejo
    Ut: Unai Lopez
    Rayo Vallecano bytter ut Unai Lopez med Oscar Trejo. Dette er det første byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    63'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Rayo Vallecano.
    64'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    65'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Rayo Vallecano) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Vallecas.
    65'
    Frisparket tildelt Celta de Vigo er farlig nær Rayo Vallecanos målområde.
    66'
    Celta de Vigo angriper. Brais Mendez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Rayo Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    69'
    Renato Tapia (Celta de Vigo) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    69'
    69'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    Jose Fontán
    Dommeren gir Jose Fontán (Celta de Vigo) et gult kort.
    70'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez venter med å sette i gang spillet fordi Nestor Araujo ligger nede.
    72'
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Isi Palazon
    Andoni Iraola (Rayo Vallecano) gjør sitt andre bytte for dagen. Randy Nteka erstatter Isi Palazon.
    73'
    Inn: Bebe
    Ut: Radamel Falcao
    Rayo Vallecano gjør sitt tredje bytte. Radamel Falcao erstattes av Bebe.
    73'
    Nestor Araujo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Madrid.
    74'
    74'
    Inn: Iago Aspas
    Ut: Denis Suarez
    Eduardo Coudet gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Denis Suarez og setter inn Iago Aspas.
    80'
    Inn: Okay Yokuslu
    Ut: Thiago Galhardo
    Eduardo Coudet gjør dagens femte bytte i Madrid, når han tar ut Thiago Galhardo og setter inn Okay Yokuslu.
    80'
    81'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Renato Tapia (Celta de Vigo) det gule kortet.
    81'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    82'
    Iago Aspas
    Sjanse i Madrid! Iago Aspas (Celta de Vigo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Rayo Vallecano) erstattes av Pathe Ciss.
    87'
    Inn: Sergi Guardiola
    Ut: Alvaro Garcia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rayo Vallecano. Inn kommer Sergi Guardiola, mens Alvaro Garcia tar plass på benken.