I Czestochowa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Czestochowa slår Michal Siplak en corner fra høyre.
    3'
    Frispark MKS Cracovia.
    4'
    Mateusz Wdowiak
    RKS Rakow Czestochowa fosser forover og Mateusz Wdowiak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til RKS Rakow Czestochowa.
    6'
    Fabio Miguel Santos Sturgeon
    Fabio Sturgeon (RKS Rakow Czestochowa) kommer seg fri på Miejski Stadion Pitkarski Rakow, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Frispark til RKS Rakow Czestochowa på halvdelen til MKS Cracovia.
    13'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for RKS Rakow Czestochowa på egen banehalvdel.
    16'
    Patryk Kun
    Sjanse! RKS Rakow Czestochowa avanserer forover, men Patryk Kun avslutter utenfor.
    17'
    Yevgen Konoplyanka ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Sergiu Hanca
    Ut: Yevgen Konoplyanka
    Bytte for MKS Cracovia. Sergiu Catalin Hanca kommer inn for Yevgen Konoplyanka på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    21'
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    21'
    MKS Cracovia slipper å klare seg uten Yevgen Konoplyanka som kommer tilbake på banen igjen.
    22'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Giannis Papanikolaou
    Dommeren gir Giannis Papanikolaou (RKS Rakow Czestochowa) et gult kort.
    24'
    RKS Rakow Czestochowas Ivi blåses av for offside på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for RKS Rakow Czestochowa er nær straffområde.
    36'
    Tomasz Kwiatkowski tildeler RKS Rakow Czestochowa en corner. Ivi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Vladislavs Gutkovskis
    Målgivende: Ben Lederman
    Mål! Vladislavs Gutkovskis (RKS Rakow Czestochowa) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Miejski Stadion Pitkarski Rakow. Ben Lederman var nest sist på ballen.
    38'
    Michal Siplak (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    41'
    Tomasz Kwiatkowski tildeler MKS Cracovia en corner. Michal Siplak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Vladislavs Gutkovskis
    Vladislavs Gutkovskis (RKS Rakow Czestochowa) kommer til en målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow, men klarer ikke å score.
    44'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Wiktor Dlugosz
    Ut: Fabio Miguel Santos Sturgeon
    RKS Rakow Czestochowa bytter ut Fabio Sturgeon med Wiktor Dlugosz. Dette er det første byttet som Marek Papszun gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    48'
    Sergiu Catalin Hanca (MKS Cracovia) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    49'
    Jakub Myszor
    MKS Cracovia angriper i Czestochowa. Jakub Myszor fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Frispark i en god posisjon for RKS Rakow Czestochowa!
    50'
    Gult kort til MKS Cracovia
    David Jablonsky
    David Jablonsky (MKS Cracovia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Ivi
    Ivi skyter i stolpen! Nesten mål for RKS Rakow Czestochowa.
    52'
    Ivi
    RKS Rakow Czestochowa avanserer forover i Czestochowa. Ivi avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    RKS Rakow Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Michal Rakoczy
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) pådrar seg et gult kort.
    56'
    57'
    Mateusz Wdowiak (RKS Rakow Czestochowa) vinkes av for offside i Czestochowa.
    59'
    Inn: Otar Kakabadze
    Ut: Michal Rakoczy
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) erstattes av Kakabadze.
    61'
    Inn: Rivaldinho
    Ut: Michal Siplak
    Jacek Zielinski gjør dagens tredje bytte i Czestochowa, når han tar ut Michal Siplak og setter inn Rivaldinho.
    61'
    Mål for MKS Cracovia!
    Rakow Czestochowa 1 - 1 MKS Cracovia
    Mål: Sergiu Hanca
    Målgivende: Otar Kakabadze
    Sergiu Catalin Hanca scorer og utligner dermed til 1-1. Kakabadze sto for den målgivende pasningen.
    62'
    65'
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    66'
    Fran Tudor
    På Miejski Stadion Pitkarski Rakow header Fran Tudor (RKS Rakow Czestochowa) ballen i tverrliggeren!
    66'
    68'
    MKS Cracovia angriper på Miejski Stadion Pitkarski Rakow. David Jablonsky header utenfor.
    68'
    Frispark RKS Rakow Czestochowa.
    68'
    Fran Tudor
    Fran Tudor (RKS Rakow Czestochowa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    72'
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til Rakow Czestochowa
    76'
    Ingen straffe til Rakow Czestochowa
    76'
    I Czestochowa slår Ivi en corner fra venstre.
    76'
    Ivi (RKS Rakow Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    78'
    RKS Rakow Czestochowa angriper, men avslutningen til Mateusz Wdowiak går utenfor.
    78'
    Rivaldinho
    Rivaldinho (MKS Cracovia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    83'
    Inn: Jakub Arak
    Ut: Vladislavs Gutkovskis
    Marek Papszun (RKS Rakow Czestochowa) gjør sitt andre bytte for dagen. Jakub Arak erstatter Vladislavs Gutkovskis.
    83'
    Jakub Arak
    RKS Rakow Czestochowa angriper. Jakub Arak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Frispark til MKS Cracovia på halvdelen til RKS Rakow Czestochowa.
    84'
    Inn: Vako Gvilia
    Ut: Ben Lederman
    RKS Rakow Czestochowa gjør sitt tredje bytte. Ben Lederman erstattes av Vako Gvilia.
    85'
    Inn: Vladyslav Kochergin
    Ut: Mateusz Wdowiak
    Marek Papszun (RKS Rakow Czestochowa) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vladyslav Kochergin erstatter Mateusz Wdowiak.
    85'
    Dommer Tomasz Kwiatkowski ser at linjemannen løfter flagget, og RKS Rakow Czestochowas Jakub Arak blåses av for offside.
    86'
    Otar Kakabadze
    Sjanse! MKS Cracovia avanserer forover, men Kakabadze avslutter utenfor.
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sergiu Catalin Hanca (MKS Cracovia) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    Sergiu Catalin Hanca er på beina igjen og fortsetter kampen på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    89'
    90'
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    90'+2
    Inn: Kamil Ogorzaly
    Ut: Jakub Myszor
    Bytte for MKS Cracovia. Kamil Ogorzaly kommer inn for Jakub Myszor på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    90'+2
    Jakub Arak
    I Czestochowa header Jakub Arak (RKS Rakow Czestochowa) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+4
    Inn: Sebastian Musiolik
    Ut: Ivi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKS Rakow Czestochowa. Inn kommer Sebastian Musiolik, mens Ivi tar plass på benken.
    90'+4
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Czestochowa fordi Matej Rodin får behandling for en skade på banen.
    90'+4
    Matej Rodin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.
    90'+6
    Patryk Kun
    Patryk Kun (RKS Rakow Czestochowa) avanserer forover på Miejski Stadion Pitkarski Rakow. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+7
    90'+7
    Fran Tudor (RKS Rakow Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow.