2-0
3-0
Mrozek (sm)69'
4-0
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    5'
    Gult kort til KKS Lech Poznan
    Michal Gurgul
    Michal Gurgul (KKS Lech Poznan) får et gult kort av dommer Szymon Marciniak.
    5'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    6'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    7'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Efstratios Svarnas
    Efstratios Svarnas (Czestochowa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    8'
    Antonio Milic
    Målsjanse! Antonio Milic (KKS Lech Poznan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frisparket tildelt Czestochowa er farlig nær KKS Lech Poznans målområde.
    13'
    Mål for Rakow Czestochowa!
    Rakow Czestochowa 1 - 0 KKS Lech Poznan
    Mål: Bartosz Nowak
    Bartosz Nowak dundrer ballen i mål og Czestochowa tar ledelsen 1-0 på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    14'
    I Czestochowa slår Joel Vieira Pereira en corner fra venstre.
    17'
    18'
    21'
    Dawid Drachal
    Dawid Drachal (Czestochowa) mottar sitt første gule kort for dagen på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    21'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    23'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Fran Tudor
    Czestochowa angriper, men avslutningen til Fran Tudor går utenfor.
    24'
    Rakow Czestochowa 2 - 0 KKS Lech Poznan
    Mål: Gustav Berggren
    Mål! Gustav Berggren gir Czestochowa en komfortabel 2-0 ledelse.
    25'
    Skudd utenfor mål, Rakow Czestochowa
    26'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    Ante Crnac
    Dommer Szymon Marciniak gir Ante Crnac (Czestochowa) et gult kort.
    29'
    Vladyslav Kochergin
    Czestochowa avanserer forover i Czestochowa. Vladyslav Kochergin avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    33'
    Czestochowa fosser fremover, men Dawid Drachal går rett i offsidefella.
    35'
    Rakow Czestochowa 3 - 0 KKS Lech Poznan
    Målgivende: Fran Tudor
    Mål! Gustav Berggren øker ledelsen til 3-0. Det er en fin assist fra Fran Tudor.
    36'
    40'
    Filip Marchwinski
    Filip Marchwinski får gult kort av dommer Szymon Marciniak, og må dermed stå over en kamp for KKS Lech Poznan.
    40'
    44'
    Czestochowa angriper. Dawid Drachal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+1
    Dino Hotic
    KKS Lech Poznan angriper på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men Dino Hotic header utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Alan Czerwinski
    Ut: Joel Vieira Pereira
    Mariusz Rumak (KKS Lech Poznan) gjør sitt første bytte for dagen. Alan Czerwinski erstatter Joel Vieira Pereira.
    46'
    Inn: Miha Blazic
    Ut: Antonio Milic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KKS Lech Poznan. Inn kommer Miha Blazic, mens Antonio Milic tar plass på benken.
    46'
    Inn: Filip Szymczak
    Ut: Dino Hotic
    KKS Lech Poznan bytter ut Dino Hotic med Filip Szymczak.
    46'
    Inn: Adriel D'Avila Ba Loua
    Ut: Kristoffer Velde
    Mariusz Rumak gjør dagens fjerde bytte i Czestochowa, når han tar ut Kristoffer Velde og setter inn Adriel D'Avila Ba Loua.
    46'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) slår en corner fra venstre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    48'
    Gustav Berggren
    48'
    Ante Crnac
    Czestochowa angriper på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie. Ante Crnac header utenfor.
    52'
    Szymon Marciniak tildeler KKS Lech Poznan en corner. Alan Czerwinski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    54'
    I Czestochowa slår Bartosz Nowak en corner fra venstre.
    56'
    Bartosz Nowak
    Sjanse til Czestochowa! Bartosz Nowak er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    60'
    Skudd utenfor mål, KKS Lech Poznan
    60'
    Czestochowa fosser forover og Vladyslav Kochergin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Sjanse! Czestochowa avanserer forover, men Dawid Drachal avslutter utenfor.
    62'
    64'
    67'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    68'
    KKS Lech Poznan scorer selvmål!
    Rakow Czestochowa 4 - 0 KKS Lech Poznan
    Mål: Bartosz Mrozek
    Bartosz Mrozek setter ballen i mål og øker Czestochowas ledelse til 4-0 i Czestochowa.
    69'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: John Yeboah
    Ut: Dawid Drachal
    Bytte for Czestochowa. John Yeboah kommer inn for Dawid Drachal på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    72'
    Inn: Jean Carlos Silva Rocha
    Ut: Eric Ouma
    Czestochowa gjør sitt andre bytte. Eric Ouma erstattes av Jean Carlos Silva Rocha.
    72'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    78'
    Bartosz Nowak (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    78'
    Jean Carlos Silva Rocha
    Målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie! Jean Carlos Silva Rocha fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Inn: Elias Andersson
    Ut: Ali Gholizadeh
    KKS Lech Poznan bytter ut Ali Gholizadeh med Elias Andersson. Dette er det femte byttet som Mariusz Rumak gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Lukasz Zwolinski
    Ut: Bartosz Nowak
    Bartosz Nowak (Czestochowa) erstattes av Lukasz Zwolinski.
    81'
    Filip Szymczak
    KKS Lech Poznan angriper, men avslutningen til Filip Szymczak går utenfor.
    83'
    John Yeboah (Czestochowa) løfter inn en corner fra høyre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    86'
    I Czestochowa slår Alan Czerwinski en corner fra venstre.
    90'
    Inn: Peter Barath
    Ut: Vladyslav Kochergin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Czestochowa. Inn kommer Peter Barath, mens Vladyslav Kochergin tar plass på benken.