Målsjanse! Jean Carlos Silva Rocha (Czestochowa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    I Czestochowa slår John Yeboah en corner fra venstre.
    15'
    John Yeboah (Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    15'
    Ante Crnac
    Ante Crnac (Czestochowa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Efstratios Svarnas
    Czestochowa angriper i Czestochowa. Efstratios Svarnas fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark for Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Czestochowa på halvdelen til Gornik Zabrze.
    24'
    Tomasz Musial tildeler Czestochowa en corner. John Yeboah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    John Yeboah (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    25'
    Målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie! Efstratios Svarnas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Gornik Zabrze, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Giannis Papanikolaou
    Sjanse! Czestochowa avanserer forover, men Giannis Papanikolaou avslutter utenfor.
    26'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    31'
    Ikke rødt kort likevel
    33'
    Gult kort til Rakow Czestochowa
    Matej Rodin
    Dommeren gir Matej Rodin (Czestochowa) et gult kort.
    36'
    Lawrence Ennali
    Lawrence Ennali (Gornik Zabrze) kommer seg fri på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Czestochowa.
    39'
    Fran Tudor
    Czestochowa angriper, men avslutningen til Fran Tudor går utenfor.
    40'
    I Czestochowa slår John Yeboah en corner fra høyre.
    42'
    Ben Lederman
    Ben Lederman (Czestochowa) kommer til en målsjanse på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men klarer ikke å score.
    43'
    44'
    45'
    I Czestochowa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    45'+3
    Det blir farlig! Frispark for Czestochowa er nær straffområde.
    45'+4
    Spillerbytte - Rakow Czestochowa
    Inn: Eric Ouma
    Ut: Matej Rodin
    Dawid Szwarga (Czestochowa) gjør sitt første bytte for dagen. Eric Ouma erstatter Matej Rodin.
    46'
    Fran Tudor (Czestochowa) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    49'
    Eric Ouma
    Czestochowa avanserer forover i Czestochowa. Eric Ouma avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Frispark Gornik Zabrze.
    52'
    Giannis Papanikolaou (Czestochowa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Ante Crnac
    Czestochowa avanserer forover i Czestochowa. Ante Crnac avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Skudd på mål, Rakow Czestochowa
    57'
    57'
    Tomasz Musial tildeler Czestochowa en corner. Fran Tudor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    57'
    Andre gule kort til Rakow Czestochowa
    Utvisning! Giannis Papanikolaou (Czestochowa) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    58'
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Piotr Krawczyk
    Ut: Szymon Czyz
    Bytte for Gornik Zabrze. Piotr Krawczyk kommer inn for Szymon Czyz på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    60'
    Fran Tudor (Czestochowa) slår en corner fra høyre side på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    61'
    Damian Rasak
    Gornik Zabrze angriper i Czestochowa. Damian Rasak fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Gustav Berggren
    Ut: Ben Lederman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Czestochowa. Inn kommer Gustav Berggren, mens Ben Lederman tar plass på benken.
    62'
    Inn: Peter Barath
    Ut: John Yeboah
    Czestochowa bytter ut John Yeboah med Peter Barath. Dette er det tredje byttet som Dawid Szwarga gjør i dagens kamp.
    62'
    Czestochowa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Frisparket tildelt Gornik Zabrze er farlig nær Czestochowas målområde.
    72'
    Inn: Sebastian Musiolik
    Ut: Kamil Lukoszek
    Jan Urban gjør dagens andre bytte i Czestochowa, når han tar ut Kamil Lukoszek og setter inn Sebastian Musiolik.
    75'
    Inn: Bartosz Nowak
    Ut: Vladyslav Kochergin
    Czestochowa bytter ut Vladyslav Kochergin med Bartosz Nowak. Dette er det fjerde byttet som Dawid Szwarga gjør i dagens kamp.
    75'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Gornik Zabrze.
    77'
    Tomasz Musial signaliserer et frispark til Czestochowa på egen banehalvdel.
    78'
    Gornik Zabrze angriper, men Tomasz Musial blåser for offside.
    80'
    Frispark for Czestochowa på egen banehalvdel.
    83'
    87'
    Inn: Soichiro Kozuki
    Ut: Lawrence Ennali
    Bytte for Gornik Zabrze. Soichiro Kozuki kommer inn for Lawrence Ennali på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    88'
    Inn: Pawel Olkowski
    Ut: Adrian Kapralik
    Gornik Zabrze bytter ut Adrian Kapralik med Pawel Olkowski.
    88'
    Skudd på mål, Gornik Zabrze
    88'
    Rakow Czestochowa, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) løfter inn en corner fra venstre på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie.
    89'
    Daniel Pacheco Lobato
    Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) kommer seg fri på Miejski Stadion Pitkarski Rakow w Czestochowie, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Gornik Zabrze angriper i Czestochowa. Daniel Pacheco Lobato avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Tomasz Musial tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Mål for Gornik Zabrze!
    Rakow Czestochowa 0 - 1 Gornik Zabrze
    Mål: Sebastian Musiolik
    Målgivende: Erik Janza
    Mål! Sebastian Musiolik gir Gornik Zabrze ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Erik Janza sto for den målgivende pasningen.