I Ferrol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Real Valladolid fosser fremover, men Luis Mario Milla Alvendiz blåser for offside på Estadio de A Malata.
    Real Valladolid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    VAR sjekker om det er straffe til Real Valladolid
    5'
    Dommeren dømmer straffe til Real Valladolid
    7'
    Real Valladolid fikk tildelt et straffespark som Marcos De Sousa mislyktes med å sette i mål!
    8'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Ferrol.
    9'
    Hjørnespark til Real Valladolid
    11'
    Mamadou Sylla
    Mamadou Sylla (Real Valladolid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Frispark til Ferrol på halvdelen til Real Valladolid.
    14'
    Mål for Racing Club de Ferrol!
    Racing Club de Ferrol 1 - 0 Real Valladolid
    Mål: Nicolas Serrano
    Målgivende: David Castro Pazos
    I Ferrol tar Ferrol ledelsen 1-0 etter et mål av Nicolas Serrano. Det er en fin assist fra David Castro Pazos.
    18'
    Luis Perez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Luis Perez er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Spillerbytte - Real Valladolid
    Inn: Lucas Oliveira Rosa
    Ut: Luis Perez
    Luis Perez (Real Valladolid) erstattes av Lucas Oliveira Rosa.
    21'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Real Valladolid på egen banehalvdel.
    22'
    I Ferrol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Gult kort til Real Valladolid
    Cesar Tarrega
    Cesar Tarrega (Real Valladolid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Ander Cantero
    Ander Cantero (Ferrol) kommer til en målsjanse på Estadio de A Malata, men klarer ikke å score.
    25'
    En av Ferrols spillere går i offside.
    25'
    Frispark for Real Valladolid på egen banehalvdel.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Ferrol er nær straffområde.
    28'
    Jon Garcia Herrero
    Jon Garcia Herrero (Racing Club de Ferrol) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    29'
    29'
    Skudd på mål, Real Valladolid
    30'
    Racing Club de Ferrol, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stanko Juric (Real Valladolid) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Stanko Juric er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Skudd på mål, Racing Club de Ferrol
    33'
    Real Valladolid, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Ferrol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Marcos De Sousa
    Marcos De Sousa (Real Valladolid) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Real Valladolid fosser fremover, men Marcos De Sousa går rett i offsidefella.
    36'
    Hjørnespark til Racing Club de Ferrol
    37'
    37'
    Frispark til Real Valladolid på halvdelen til Ferrol.
    38'
    Skudd utenfor mål, Racing Club de Ferrol
    42'
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Frispark Real Valladolid.
    45'+3
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Ferrol på egen banehalvdel.
    45'+4
    En av Ferrols spillere blir avblåst for offside.
    45'+5
    46'
    Inn: Victor Meseguer
    Ut: Marcos De Sousa
    Real Valladolid bytter ut Marcos De Sousa med Victor Meseguer.
    46'
    48'
    Frispark for Ferrol på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Ferrol like utenfor Real Valladolid-området.
    50'
    Nicolas Serrano
    Sjanse i Ferrol! Nicolas Serrano (Ferrol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    51'
    52'
    Pinchi
    Målsjanse! Pinchi (Ferrol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Sjanse! Ferrol avanserer forover, men Nicolas Serrano avslutter utenfor.
    54'
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler Ferrol en corner. Nicolas Serrano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    55'
    Pinchi
    Pinchi (Ferrol) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    55'
    55'
    56'
    I Ferrol slår Monchu en corner fra høyre.
    57'
    57'
    Racing Club de Ferrol 2 - 0 Real Valladolid
    Mål: Iker Losada
    Målgivende: Nicolas Serrano
    Ferrol går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Iker Losada. Nicolas Serrano var nest sist på ballen.
    62'
    Inn: Alvaro Negredo
    Ut: Stipe Biuk
    Real Valladolid gjør sitt tredje bytte. Stipe Biuk erstattes av Alvaro Negredo.
    64'
    Inn: Stipe Biuk
    Ut: Ivan Sanchez
    Bytte for Real Valladolid. Stipe Biuk kommer inn for Ivan Sanchez på Estadio de A Malata.
    64'
    64'
    Alvaro Gimenez (Ferrol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de A Malata.
    65'
    Skade: Real Valladolid
    65'
    Spillerbytte - Racing Club de Ferrol
    Inn: Fran Manzanara
    Ut: Alex Lopez
    Cristobal Parralo (Ferrol) gjør sitt første bytte for dagen. Fran Manzanara erstatter Alex Lopez.
    66'
    Tilbake fra skade: Real Valladolid
    66'
    Alvaro Gimenez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de A Malata.
    66'
    67'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Real Valladolid.
    69'
    72'
    73'
    Gult kort til Racing Club de Ferrol
    David Castro Pazos
    David Castro Pazos (Ferrol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    75'
    77'
    Inn: Manu Justo
    Ut: Nicolas Serrano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferrol. Inn kommer Manu Justo, mens Nicolas Serrano tar plass på benken.
    78'
    Inn: Heber Pena Picos
    Ut: Iker Losada
    Ferrol gjør sitt tredje bytte. Iker Losada erstattes av Heber Pena Picos.
    78'
    Andre gule kort til Real Valladolid
    Cesar Tarrega får sitt andre gule kort og Real Valladolid må klare seg uten han resten av kampen.
    83'
    Kan Ferrol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    86'
    86'
    Inn: Sabin Merino
    Ut: Alvaro Gimenez
    Ferrol bytter ut Alvaro Gimenez med Sabin Merino.
    86'
    Inn: Ignacio Agustin Sanchez Romo
    Ut: Pinchi
    Pinchi (Ferrol) erstattes av Ignacio Agustin Sanchez Romo.
    86'
    Inn: Lucas Oliveira
    Ut: Monchu
    Paulo Cesar Pezzolano Suarez gjør dagens femte bytte i Ferrol, når han tar ut Monchu og setter inn Lucas Oliveira.
    86'
    87'
    90'+2
    Heber Pena Picos (Ferrol) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de A Malata.
    90'+2
    Jon Garcia Herrero (Ferrol) header ballen mot mål, men Real Valladolid klarerer.