Frispark til Racing Club på halvdelen til Vasco Da Gama RJ.
    1'
    Frispark for Vasco Da Gama RJ på egen banehalvdel.
    2'
    Bruno Silva er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Juan Domingo Peron.
    2'
    Matias Zaracho er på beina igjen og fortsetter kampen.
    2'
    Ulises Mereles signaliserer et frispark til Vasco Da Gama RJ.
    4'
    Claudio López (Racing Club) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Juan Domingo Peron.
    7'
    Vasco da Gama RJ, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Lautaro Martinez
    Målsjanse på Estadio Juan Domingo Peron! Lautaro Martinez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    Alejandro Donatti
    Racing Club angriper i Buenos Aires. Alejandro Donatti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    Wellington
    Wellington (Vasco Da Gama RJ) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Racing Club får straffe av Ulises Mereles på Estadio Juan Domingo Peron.
    11'
    Racing Club får straffe på Estadio Juan Domingo Peron. Claudio López mislykkes med å sette den i mål!
    12'
    Vasco Da Gama RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Racing Clubangriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Ulises Mereles signaliserer et frispark til Racing Club på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Racing Club Avellaneda
    Leonardo German Sigali
    Leonardo Sigali (Racing Club) får et gult kort av dommer Ulises Mereles.
    18'
    Frispark Vasco Da Gama RJ.
    19'
    Evander
    Sjanse! Vasco Da Gama RJ avanserer forover, men Evander avslutter utenfor.
    20'
    Frispark for Racing Club på egen banehalvdel.
    21'
    I Buenos Aires slår Ricardo Centurion en corner fra høyre.
    22'
    Alexis Soto
    Alexis Soto (Racing Club) kommer seg fri på Estadio Juan Domingo Peron, men avslutningen går utenfor.
    22'
    23'
    26'
    Ulises Mereles tildeler Vasco Da Gama RJ en corner. Andres Rios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Evander
    Vasco Da Gama RJ avanserer forover i Buenos Aires. Evander avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Mål for Racing Club Avellaneda!
    Racing Club Avellaneda 1 - 0 Vasco da Gama RJ
    Mål: Adrian Ricardo Centurion
    Målgivende: Claudio López
    Mål! Racing Club tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ricardo Centurion på Estadio Juan Domingo Peron. Claudio López sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Wagner (Vasco Da Gama RJ) slår en corner fra høyre side på Estadio Juan Domingo Peron.
    35'
    Ricardo Centurion (Racing Club) slår en corner fra venstre side på Estadio Juan Domingo Peron.
    36'
    Leonardo Sigali (Racing Club) kommer til en målsjanse på Estadio Juan Domingo Peron, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    36'
    En av Racing Clubs spillere blir avblåst for offside på Estadio Juan Domingo Peron.
    38'
    Racing Club Avellaneda 2 - 0 Vasco da Gama RJ
    Mål: Lautaro Martinez
    Mål! Lautaro Martinez gir Racing Club en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Claudio López.
    39'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt Vasco Da Gama RJet.
    40'
    41'
    42'
    43'
    Frispark til Vasco Da Gama RJ på halvdelen til Racing Club.
    43'
    45'
    Racing Club tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Racing Club har fått straffespark på Estadio Juan Domingo Peron!
    45'+2
    Ulises Mereles tildeler Racing Club et straffespark på Estadio Juan Domingo Peron. Claudio López går fram ...og bommer!
    45'+3
    Gult kort til Vasco da Gama RJ
    Rildo
    Rildo fra Vasco Da Gama RJ er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    45'
    Spillerbytte - Vasco da Gama RJ
    Inn: Rildo
    Ut: Evander
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vasco Da Gama RJ. Inn kommer Rildo, mens Evander tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Racing Club Avellaneda
    Inn: Miguel Barbieri
    Ut: Leonardo German Sigali
    Bytte for Racing Club. Miguel Barbieri kommer inn for Leonardo Sigali på Estadio Juan Domingo Peron.
    46'
    Offside! Ricardo Centurion blir vinket av og Racing Club må dermed bygge opp et nytt angrep.
    48'
    Alejandro Donatti (Racing Club) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Juan Domingo Peron.
    49'
    Racing Club angriper og Alejandro Donatti får avsluttet. Headingen treffer ikke Vasco Da Gama RJ-målet.
    50'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Vasco Da Gama RJ nær 16-meteren.
    51'
    Paulao
    Vasco Da Gama RJ angriper i Buenos Aires. Paulao fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Racing Club Avellaneda 3 - 0 Vasco da Gama RJ
    Mål: Federico Zaracho
    Racing Club går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Matias Zaracho.
    52'
    I Buenos Aires slår Leandro Desabato en corner fra venstre.
    54'
    56'
    57'
    58'
    Wagner
    Dommer Ulises Mereles gir Wagner (Vasco Da Gama RJ) et gult kort.
    58'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Racing Club får straffe!
    59'
    Wellington
    Wellington (Vasco Da Gama RJ) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Racing Club Avellaneda scorer på straffe!
    Racing Club Avellaneda 4 - 0 Vasco da Gama RJ
    Mål: Claudio López
    Claudio López scorer på straffe og Racing Club øker ledelsen til 4-0.
    61'
    Inn: Cesar Marcelo Meli
    Ut: Adrian Ricardo Centurion
    Eduardo Coudet gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Ricardo Centurion og setter inn Marcelo Meli.
    64'
    65'
    67'
    69'
    Dommer Ulises Mereles venter med å sette i gang spillet fordi Bruno Silva ligger nede.
    70'
    Ulises Mereles signaliserer et frispark til Vasco Da Gama RJ på egen banehalvdel.