Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen! Her skal vi følge Champions League-kampen mellom Røde Stjerne og Tottenham.
    Dette er en nøkkelkamp i gruppa. Bayern leder gruppa klart. Tottenham er nummer to med fire poeng, Røde Stjerne nummer tre med tre poeng.
    RØDE STJERNE (4-2-3-1): Borjan - Gobeljic, Milunovic, Degenek, Rodic - Petrovic, Jovancic - Garcia, Marin, van La Parra - Pavkov.
    TOTTENHAM (4-3-3): Gazzaniga - Foyth, Sanchez, Dier, Rose - Sissoko, Ndombele, Alli - Lo Celso, Kane, Son.
    Røde Stjerne er et sterkt hjemmelag, i fjor slo de Liverpool i Beograd.
    Lo Celso starter for første gang for Tottenham.
    Bayern slo Olympiakos og har festet grepet om gruppeseieren.
    Offensiv start fra Røde Stjerne. Garcia er nesten gjennom, men Rose får satt inn en takling.
    1'
    Tottenham har tatt mer tak i ballen.
    5'
    Foyth med et offensivt initiativ, bør få corner, men får det ikke.
    6'
    Foyth feller van La Parra midt på banen.
    8'
    van La Parra er forøvrig halvbror av Liverpools Georginio Wijnaldum.
    9'
    Kane banker til fra skrått hold. Treffer bare nettveggen.
    13'
    Pavkov deler ut og får litt juling i duell med Sanchez og Rose.
    15'
    Son får ballen til venstre inne i feltet, men flagget kommer for offside.
    16'
    Tottenham styrer her nå.
    20'
    Foyth utfordrer langs høyre. Svært optimistisk, altfor optimistisk. Mister til slutt ballen.
    21'
    Son får ballen inne i feltet, går for et skudd med venstre, men et par meter utenfor.
    23'
    FOR EN REDNING! Pavkov er alene med keeper etter at Røde Stjerne står voldsomt etter i flere dueller, men Gazzaniga gjør en fenomenal redning når han lar det ene beinet henge litt igjen.
    24'
    Ndombele løfter et frispark inn i Røde Stjernes felt, Pavkov header ut.
    27'
    Ndombele med en meget smart stikker mot Son, men Gobeljic skjærer av vinkelen og greier akkurat å stoppe pasningen.
    29'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Eric Dier
    Dier treffer Pavkov med albuen i hodet.
    30'
    Garcia med en kjapp finte som Rose ikke henger med på. Frispark til vertene.
    33'
    STOLPE OG TVERRLIGGER! Først i stolpen fra Kane, så i tverrligger fra Son, men det er ikke ferdig...
    34'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Røde Stjerne 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Giovani Lo Celso
    SÅ SITTER DEN ENDELIG! Ballen faller til Lo Celso i feltet, og han plasserer den i mål. Argentinerens første mål i Spurs-drakt.
    34'
    Målet sjekkes for eventuell offside.
    35'
    Ingen offside. Viktig scoring for Tottenham!
    37'
    Kane får ballen i bakrom, men er i offside.
    40'
    Lo Celso med et skuddforsøk med utsiden av venstrefoten, ikke helt Quaresma-klasse.
    41'
    Spurs får en gratissjanse når en Røde Stjerne-forsvarer sklir, men ballen fra Kane til Alli er littm upresis, Røde Stjerne redder seg inn og takler til corner.
    42'
    Tottenham tar corneren kort, det renner ut i sanden.
    43'
    Marko Marin roter bort ballen, og skylder på lagkameratene.
    44'
    SÅ ER DET TO GANGER I STENGENE FOR RØDE STJERNE! Først er det van La Parra som skyter i stolpen fra skrått hold, så er det Sanchez som styrer returen i egen tverrligger. Nesten en ren kopi av det som skjedde før Tottenhams mål.
    44'
    Foyth finner Kane inne i feltet, men spissen får ikke kontroll på ballen.
    45'+1
    van La Parra med noen lekre finter, ordner corner for Røde Stjerne.
    45'+2
    Kane er nede i eget felt og rydder unna.
    45'+2
    En underholdende 1. omgang er over. Tottenham i føringen, men dette er langt fra avgjort.
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: Jander
    Ut: Marko Gobeljic
    46'
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Kane utfordrer inn i boks, men stoppes effektivt.
    48'
    Så får Røde Stjerne en eventyrlig mulighet! Tottenham mister ball og de er tre mot to, men så spiller Pavkov bort ballen inne i feltet.
    49'
    Nesten en sjanse for Dele Alli inne i feltet. Han får ballen av Rose, mister den, men får den nesten tilbake før Røde Stjerne får klarert.
    52'
    Milunovic slår i bakrom mot van La Parra, men ballen sklir inn til Gazzaniga.
    55'
    Røde Stjerne 0 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Dele Alli
    SON GJØR MAN DET! Strålende Spurs-kontring. Ndombele fosser fremover, slipper ballen perfekt til Alli, som triller videre til Son, alene med keeper setter han den kontant opp i nærmeste hjørnet.
    58'
    Røde Stjerne 0 - 3 Tottenham Hotspur
    SON GJØR HAN DET IGJEN! Rose med et innlegg som gjør at Son kan sette ballen i åpent mål.