1-2
Huseby81' (Str.)
2-2

God formiddag, og velkommen til fjerde serierunde i Toppserien! Røa tar imot laget fra Bergen på Røabanen i dag.
    Forrige runde gikk Røa på et stortap mot LSK. Det endte 1-5 på Røabanen, og med det ligger vertene på en foreløpig sisteplass i Toppserien. Sandviken spilte uavgjort mot Lyn i forrige serierunde. Resultatet kom overraskende, ettersom at Sandviken var storfavoritter i forkant av oppgjøret. Sandviken har sikret seg 4 poeng hittil i sesongen, og ligger med det på en femteplass.
    Det har skjedd noen endringer i Sandvikens trenerteam siden forrige runde. Patrik Hansson er ferdig i Sandviken, noe som gjør at assistenttreneren, Thomas Lyngbø, skal lede laget inntil videre. Sandviken ble vurdert som et av topplagene i forkant av sesongen. Uten å regne med poengdelingen mot Lyn, så har de levert nokså greit. De tok blant annet 3 poeng mot Vålerenga i første serierunde, for så å gå på et bittert tap på overtid mot LSK.
    Tidligere resultater viser at Røa har taket på Sandviken. Røa har gått av med seieren i 10 av de siste 16 oppgjørene. Tilsvarende oppgjør i fjor endte med poengdeling. Røa har aldri tapt mot Sandviken på hjemmebane. Sandviken har gode sjanser for å gjøre noe med det i dag, i det de skal starte et nytt kapittel, med ny midlertidig trener. Røa jakter fortsatt sine første poeng i Toppserien.
    Lagoppstillingene er klare, og det er få endringer fra forrige serierunde. Det er sol og sommervær i hovedstaden i dag.
    0'
    Brochmann fra Sandviken sparker det hele igang!
    1'
    Cordner er nesten gjennom med Aabel forsvarer seg bra!
    1'
    Fuglem gjør en bra defensiv jobb og skaffer seg innkast.
    2'
    Holum jager ball, keeper må skyte ut til innkast.
    2'
    Brochmann og Cordner kombinerer fint. Cordner legger inn på bakerste og Hasund kommer til avslutning!
    3'
    Frispark til Røa på motsatt banehalvdel. Frisparket går over dødlinja.
    4'
    Røa presser nå.
    5'
    Brochmann og Harviken i kroppsduell. Harviken vinner og Røa får klarert.
    6'
    Terry er nesten oppe og vinner ball. Forstyrrer nok til at Sandviken må starte på nytt.
    6'
    Sandviken har mye ball, men sliter med å komme langt over midtbanen.
    8'
    Holum og Fuglem kombinerer fint på venstre flanke, men Sandviken forsvarer seg bra.
    8'
    Espås får nesten tak i ballen innenfor 16, men får innkast.
    9'
    Veivåg spiller nydelig fram til Ryland. Corner til Sandviken.
    9'
    Tas kort.
    10'
    Espås jager ball. Keeper må nok en gang klarere til innkast.
    11'
    Cordner vinner ball og sender Brochmann gjennom. Hun skyter såvidt over!
    13'
    Birkeli er våken og snapper opp pasningen fra Sandviken.
    13'
    Brochmann gir frispark til Røa. Kan bli en mulighet her.
    14'
    Mye fram og tilbake inne i feltet. Harviken kommer til slutt til en avslutning. Keeper redder komfortabelt.
    14'
    Holum forsøker å sende Espås gjennom. Ballen triller inn til keeper.
    15'
    Holum blir felt på høyrekanten. Frispark til Røa.
    16'
    Espås kommer høyest inne i feltet. Hun nikker ballen langt over mål.
    17'
    Cordner er livlig i presset og skaffer Sandviken et innkast.
    17'
    Stenevik legger inn bak forsvaret, men keeper får kontroll på ballen.
    18'
    Røa presser høyt, men Sandviken løser problemet kaldt.
    19'
    Røa legger inn fra høyre. Innlegget går rett i klypene på Bogstad.
    20'
    Røa presser Sandviken lavt. Bogstad sender ballen fram til Cordner, men hun løper i offside.
    21'
    Mål for Brann!
    Røa 0 - 1 Brann
    Mål: Maria Dybwad Brochmann
    Målgivende: Lisa Naalsund
    Brochmann vender spillet pent. Ballen ender hos Naalsund utenfor 16-meteren. Hun sender Brochmann gjennom, og Brochmann plasserer ballen pent til høyre for keeper.
    22'
    Pen variant på frisparket til Sandviken! Brochmann later som hun skal klinke til, men chipper ballen over til Hasund som kommer på løp. Hun skyter utenfor.
    25'
    Naalsund klinker til fra 20 meter! Ballen går like over mål. Tungt skudd.
    27'
    Cordner drar seg lekkert forbi Røa-forsvaret. Hun blir felt innenfor 16 og det dømmes straffe.
    28'
    Brann scorer på straffe!
    Røa 0 - 2 Brann
    Mål: Lisa Naalsund
    Hun plasserer straffen til venstre for keeper. Linn-Mari Nilsen går til høyre. 2-0 til gjestene!
    28'
    Brochmann er nok en gang høyest i feltet. Hun kommer først på innlegget fra venstre, men headingen går rett på Nilsen.
    30'
    Røa sliter med å holde ballen innad i laget.
    31'
    Røa får frispark på midtbanen. Ser ut som det skal bli lagt inn.
    32'
    Cordner får ballen på midtbanen. Hun fører ballen oppover, mens Røa-spillerne fortsetter å rygge. Hun kommer til slutt til en avslutning. Linn-Mari Nilsen har god kontroll på den.
    33'
    Espås blir felt på midtbanen, men det dømmes fordel.
    34'
    Det legges inn fra venstre.
    34'
    Nok en straffe! Røa-spilleren blir felt idet hun prøver å få tak i Sandvikens klarering.
    35'
    Røa scorer på straffe!
    Røa 1 - 2 Brann
    Mål: Linn Huseby
    Hun setter bakken sikkert til høyre for keeper!
    36'
    Stenevik legger inn i feltet. Brochmann header slapt utenfor mål.
    38'
    Innkast til Sandviken oppe ved cornerflagget.
    40'
    Ryland prøver å legge inn fra hjørnet av 16. Hun får et dårlig treff og ballen går over dødlinja.
    40'
    Huseby skaffer frispark til Røa ved cornerflagget. Frisparket går over dødlinja. Kunne vært en god mulighet for nok en redusering!
    41'
    Holum drar seg forbi og prøver å sende Espås gjennom. Espås er ikke helt med og ballen triller over dødlinja.
    43'
    Nilsen bokser ballen ut i farlig område etter innlegget fra venstre. Ryland smeller ballen i tverrliggeren. Returen blir også satt utenfor. To gode muligheter for gjestene!
    45'
    Raa drar til fra 20-30 meter! Nilsen er nede og redder!
    45'+1
    45'+1
    Da var omgangen over! To straffemål og en sikker scoring fra Brochmann gjør at det står 1-2 på Røabanen. Sandviken er livlige og spiller Røa lave. Midtstopperne til Røa har hatt mye å gjøre i denne førsteomgangen. Røa har ikke hatt veldig mye ball, men de har skaffet seg flere dødballer høyt oppe i banen. Corneren de fikk etter drøye halvtimen ledet til straffesparket, som Huseby satte sikkert i mål. Det har vært en livlig start på kampen, og det er bare å se frem til neste omgang.
    45'
    Spillerbytte - Røa
    Inn: Vilde Fjelldal
    Ut: Hanna Terry
    46'
    Da var vi igang igjen!
    47'
    Sandviken får frispark utenfor 16. Brochmann smeller til! Ikke et dårlig forsøk, men skuddet går over.
    47'
    Hasund spilles gjennom, men klinker ballen over mål.
    50'
    Røa har ennå ikke hatt ball på motsatt banehalvdel.
    51'
    Brochmann prøver å legge ballen ned til Cordner, men Cordner er for langt unna og Nilsen er ute og sikrer ball.
    51'
    Holum gjør en fantastisk forsvarsjobb! Hun bruker kroppen i det hun presser Hasund ut over sidelinjen. Utspark fra keeper.
    52'
    Ryland skaffer Sandviken frispark fra 17 meter! Frisparket går rett i muren.
    53'
    Hasund spiller Cordner lekkert gjennom! Cordner dømmes for offside.
    55'
    Holum blir felt inne i 16, og det ropes på straffe. Dommer lar spillet gå.
    55'
    Lyshoel og Holum kombinerer på høyre flanke. Holum får et dårlig touch og ballen triller ut til innkast. Spillerne ser frustrerte ut.
    57'
    Naalsund får ballen innenfor 16, hun skyter rett på Nilsen! Nilsen er ute og sikrer returen hun gir.
    57'
    Sandviken er aggressive i feltet i det de prøver å vinne igjen ballen.
    58'
    Lyshoel spiller slapt tilbake til keeper. Hasund når den nesten! Risky spill der av høyrebacken.
    60'
    Sandviken virker farlige nå og har gjort det store deler av omgangen.
    61'
    Bergsvand skjermer ballen i det Winnem Jørgensen blir forsøkt spilt gjennom.
    61'
    Inn: Frida Dybvig Haugen
    Ut: Tuva Lotte Leschbrandt Espås
    Espås har virket slapp de siste par minuttene.
    61'
    Ryland snapper opp klareringen fra Røa og drar seg framover. Innlegget er bra, men Røa forsvarer seg godt.
    63'
    Røa spiller fint, men er litt for unøyaktige idet ballen triller ut til innkast.
    64'
    Nilsen er våken og sikrer gjennompasningen til Brochmann.
    65'
    Naalsund spiller lekkert gjennom til Cordner. Hun får den igjen, men skuddet blir blokkert.
    66'
    Brochmann header ballen i mål! Det dømmes offside og Nilsen får starte spillet på nytt. Nære 1-3 der.
    67'
    Spord drar i armen til Holum, og gir dermed Røa frispark utenfor 16! Frisparket går rett i muren.
    68'
    Haugen sliter med å få kontroll på innlegget fra venstre. Keeper sikrer ball.
    69'
    Haugen presser bra og skaffer Røa corner!
    70'
    Corneren fra venstre legges på bakerste. Winnem Jørgensen kommer på den, men header ballen utenfor.
    70'
    Røa er tilbake i kampen. De presser Sandviken nå.
    71'
    Corneren fra venstre legges på første stolpe, bokstavelig talt.
    72'
    Raa vinner ball og legger opp til Borchmann, hun sender ballen videre. Innlegget tilbake til Brochmann går over mål.
    74'
    Lyshoel snapper opp pasningen til Hasund. Bra lest.
    75'
    Røa setter ballen i mål! Men det dømmes frispark til Sandviken i duellen før!
    76'
    Inn: Synne Masdal
    Ut: Oline Fuglem
    76'
    Lyshoel kombinerer med Holum, som er i offside. Hun vet det selv og lar ballen gå over dødlinja.
    77'
    Cordner sender ballen framover mot Hasund, men Synne Masdal forsvarer seg bra.
    78'
    Holum vender spillet pent. Ballen ender opp hos Lyshoel som legger inn. Sandviken klarerer.
    79'
    Holum blir felt inne i feltet! Nok en straffe på Røabanen!
    80'
    Røa 2 - 2 Brann
    Hun setter ballen nede til høyre! Keeper går riktig vei, men skuddet er sikkert
    81'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Marina Jensen
    Ut: Madeleine Veivåg
    83'
    Sandviken kombinerer fint, men Masdal forsvarer godt nok en gang.
    84'
    Røa 2 - 3 Brann
    Målgivende: Kennya Cordner
    Nydelig lagscoring! Naalsund sender ballen framover til Cordner, hun legger ballen inn mot straffemerket hvor Brochmann står alene. Hun smeller ballen opp i krysset. Sandviken er i føringen igjen.
    85'
    Aabel vinner kroppsduelleen mot Cordner. Ballen triller inn til keeper.
    87'
    Inn: Malin Sunde
    Ut: Vilde Hasund
    87'
    Frisparket til Røa legges inn bak forsvaret. Røa-spilleren kommer først på ballen, men det dømmes frispark til Sandviken.
    89'
    Masdal gir Hjelmhaug og Sandviken corner.
    89'
    Den legges midt i feltet og Sandviken roper på hands i det det blir dømt ny corner.
    89'
    Gult kort til Brann
    Ingrid Ryland
    Får for munnbruk
    90'
    Rett i klypene på keeper.
    90'
    Det legges til 4 minutter.
    90'+1
    Aabel går i duell med keeper og Sandviken får frispark.
    90'+1
    Røa presser på nå, i håp om en utligning på overtid!
    90'+2
    Cordner får ball og har muligheten til å jobbe framover, men velger å klarere unna.
    90'+3
    Inn: Kristina Grøndal
    Ut: Kennya Cordner
    90'+3
    Bergsvand demper ballen på brystet og det ropes på hands innenfor 16.
    90'+4
    90'+5
    Da var det over! Sandviken sikret seg 3 poeng på tampen, og Røa går nok en gang av banen med 0 poeng. Det har vært en spennende kamp med gode muligheter til begge lag. Sandviken har likevel vært det beste laget på Røabanen idag. Huseby satt begge straffene i mål, men det holdt ikke mot Sandvikens 3 scoringer. Neste uke skal Røa på besøk til Kolbotn, og Sandviken drar sørover til Avaldsnes. Takk for følge!